reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Raczej do 15 sie nie wyrobie. Ta kroplowka miala szybko zejsc a wolno kapie. A z oxy podobno jest duzo wolniejsza. Teraz nastepne ktg. Nie wiem czemu mi nie wolno pic .

Witam znowu rano wam napisalam wstawilam pranie i sie polozylam i wstalam o 13:zawstydzona/y:

Marela trzymam kciuki oby wszystko poszlo szybko i bez problemow:tak:

Szaj
biedna takie przejscia, naprawde mozna zawalu dostac.

Asiatipl faceci nie domyslni. Nie denerwuj sie bo to nie pomoze.

Bzbydust ty juz termin na piatek:szok:

Margo moze jednak cos sie zacznie niespodziewanie, denerwujace takie dopytywanie ciagle. Przykre ze juz tak zle z tesciowa.

Nie ma mowy !:o najpóźniej 20kwietnia się urodzi jak cos ale dla mnie to dużo za późno...bo dopiero po miesiącu wrócę na studia więc jakbym miała wrócić pod koniec maja to nie mam po co wracać...

reklama
Nie z pomiarów bo to by był 40t :D
Pat jak dla mnie to kończe 38t i już ale ale niby do 14.04 to jeszcze 16 dni jakieś dziwne miarki miały starzystki :)

Do góry