reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Cześć dziewczyny,

Nie było mnie trochę i tyle się tu dzieje.

Olusia gratulacje.
Marela, Natasza kciuki!!

A ja miałam ciężki weekend. Żadnych objawów zbliżającego się porodu. Już wszyscy pogodziliśmy się że teściowa nie doczeka...

Dziś byłam u położnej. Jutro idę do szpitala i zdecydują co ze mną dalej.

tak, tak zbliża się już za jakieś 3 tygodnie będzie... już straciłam nadzieję, że coś wcześniej ruszy. Tak jak jeszcze tydzień temu byłam przekonana, że do terminu to ja nie dociągnę tak teraz jestem prawie pewna, że się przeterminuje. jutro mam wizytę u lekarza, zobaczymy co mi powie...

Sataga ale to tak zazwyczaj jest - człowiek chce koniecznie donosic ciążę a potem już czeka na poród jak na zbawienie:) ja jutro zaczynam 39 tydzień a byłam przekonana ze jak dotrzymam do 36 to będzie cud:) a teraz Moja glizdka wcale nie chce wylazic:) ale w końcu przecież będzie musiała się zdecydować:)

reklama
Natasza to ja nam dluga raz 25 j, krótko do śniadania 22 j i obiad i kolacja po 9-11

Asia - facet za boga sie nie domyśli. Ja juz się nauczyłam - mowie ze mnie boli i żeby nunu wykąpał, ubral, poczytam baje a ja przyjdę uspic. Facet jest zadaniowy a nie domyślny. A ci domyslni to wyjątki potwierdzające regole jedynie.

Jutro rano mam ktg, potem ginekolog mnie na dopaść. I usg potwierdzające wagę i ułożenie do szpitala. Ciekawa jestem czy szyjka chodź troche sie skrocila. Jak nie to idę dalej sie plastrowac.

Ja chce w kwietniu rodzic wiec jeszcze 2 dni wytrzymam. A ba serio to chyba,wole juz po swietach

Do góry