reklama
sataga
Fanka BB :)
Ale mam dzisiaj dzień... Nie mam siły totalnie na nic, rzygam jak kot, przeczyściło mnie... Jakby mi przyszło dzisiaj rodzić to nie wiem jak...
Sataga to takie dobre objawy zbliżającego się porodu
Ja też bym tak obstawiała.
Ja dziś leniu****e, póki jeszcze mogę. Choć zaraz pasuje mi do sklepu iść i coś na obiad kupić.:-\
Margomari
Cześć dziewczyny,
Nie było mnie trochę i tyle się tu dzieje.
Olusia gratulacje.
Marela, Natasza kciuki!!
A ja miałam ciężki weekend. Żadnych objawów zbliżającego się porodu. Już wszyscy pogodziliśmy się że teściowa nie doczeka...
Dziś byłam u położnej. Jutro idę do szpitala i zdecydują co ze mną dalej.
Nie było mnie trochę i tyle się tu dzieje.
Olusia gratulacje.
Marela, Natasza kciuki!!
A ja miałam ciężki weekend. Żadnych objawów zbliżającego się porodu. Już wszyscy pogodziliśmy się że teściowa nie doczeka...
Dziś byłam u położnej. Jutro idę do szpitala i zdecydują co ze mną dalej.
sataga
tak, tak zbliża się już za jakieś 3 tygodnie będzie... już straciłam nadzieję, że coś wcześniej ruszy. Tak jak jeszcze tydzień temu byłam przekonana, że do terminu to ja nie dociągnę tak teraz jestem prawie pewna, że się przeterminuje. jutro mam wizytę u lekarza, zobaczymy co mi powie...
muminek03
Sataga ale to tak zazwyczaj jest - człowiek chce koniecznie donosic ciążę a potem już czeka na poród jak na zbawienie ja jutro zaczynam 39 tydzień a byłam przekonana ze jak dotrzymam do 36 to będzie cud a teraz Moja glizdka wcale nie chce wylazic ale w końcu przecież będzie musiała się zdecydować
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Muminek - Moj tez nie chce:/ no i mus sila go wypedzic;/.
Ostatnia edycja:
reklama
Natasza to ja nam dluga raz 25 j, krótko do śniadania 22 j i obiad i kolacja po 9-11
Asia - facet za boga sie nie domyśli. Ja juz się nauczyłam - mowie ze mnie boli i żeby nunu wykąpał, ubral, poczytam baje a ja przyjdę uspic. Facet jest zadaniowy a nie domyślny. A ci domyslni to wyjątki potwierdzające regole jedynie.
Jutro rano mam ktg, potem ginekolog mnie na dopaść. I usg potwierdzające wagę i ułożenie do szpitala. Ciekawa jestem czy szyjka chodź troche sie skrocila. Jak nie to idę dalej sie plastrowac.
Ja chce w kwietniu rodzic wiec jeszcze 2 dni wytrzymam. A ba serio to chyba,wole juz po swietach
Asia - facet za boga sie nie domyśli. Ja juz się nauczyłam - mowie ze mnie boli i żeby nunu wykąpał, ubral, poczytam baje a ja przyjdę uspic. Facet jest zadaniowy a nie domyślny. A ci domyslni to wyjątki potwierdzające regole jedynie.
Jutro rano mam ktg, potem ginekolog mnie na dopaść. I usg potwierdzające wagę i ułożenie do szpitala. Ciekawa jestem czy szyjka chodź troche sie skrocila. Jak nie to idę dalej sie plastrowac.
Ja chce w kwietniu rodzic wiec jeszcze 2 dni wytrzymam. A ba serio to chyba,wole juz po swietach