reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla odchodzi systematycznie hehehe

Jeszcze 20 dni :D
Jo.systematycznie chyba od poprzedniej ciąży,co drugi dzień od 16-18...

Aylin moje kondolencje:(

Doli i Myla jak nie przestaniecie mnie rozsmieszac to mi zwieracze szyjki puszcza i dziś urodze, a mam wytrzymać do poniedziałku! poza tym Myla, pająki ci się nie zalegly? nie boisz się ze mężowi pindola odgryzie?:D
Nie krepuj się :)
A jak upierdzieli to przynajmniej zniknie problem antykoncepcji po ciazy :D

Muminek dawaj :D

Obzeram się nutella :D
A banan?

Natasza hop hop

Załączniki

• 1426950030107.jpg
    1426950030107.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 50
Muminek hahaha Nooooo to czekaj grzecznie... :D

Myla a co ty w zmowie z czopem moim?? :D Zdjema ci pesar to zobaczysz ile tam haribo kryjesz hehe

Banany dziś niet. Bo muszę patykiem w pooopie grzebać od czwartku :/

Natasza się ukrywa a może jakaś akcja??????

Renatka zdrowka zycze

Jeeejjj to tylko u mnie sie dzis tak pogoda popsula? pada i ponuro, normalnie oczy sie same zamykaja od tego widoku za oknem, nawet Mala w brzuchu dzis jakas ospala bo nie rzuca sie jak zwykle ;-)

reklama
To był tekst mojej byłej szefowej, równa babka jak nie wiem, żeby nie żreć czekolady :D bo wtedy zatwardzenie i grzebanie patykiem :D

Do góry