reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.

Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.

Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naj :) i Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32 :crazy: a dopiero co 18 organizowałam:szok:

hmm no to ja to dopiero star dupa jestem :p

wiecie ze ksiezna Kate tez jest kwietniowka :-D
ciekawa jestem ktora urodzi razem z 4 nastepca tronu Wielkiej Brytanii :-D

hmmm a podali ze ona ma termin na kwiecien? specjalnie szukałam nawet i nigdzie info nie ma. Od marca pewnie i tak spekulacje będą. Najbardziej mnie rozsmieszyło zdanie ze rzecznik nie podał płci dziecka. Kurna jasnowidzem chyba powinic byc :)

A poza tym dzień dobry :)

Hej kobietki

Ja na szczęście nie miewam żadnych spotkań z wc ale mdli mnie dosyć często i mocno. Najgorzej jest ok 17 wtedy najchętniej bym oddała te mdłości komuś innemu. Z synem wcale nie miałam żadnych problemów, mdłości i innych cudów.Tą ciążę przechodzę dużo gorzej.

A Księżna Kate to czasem na luty/marzec nie ma terminu? . W sumie wczoraj jak słuchałam wiadomości to stwierdzili , że jest w ciąży coś w okolicach 8-12 tydzień:D Muszą to dokładnie potwierdzić:p Normalnie uwielbiam takie wiadomości.

Lei, aupair za 240€ to podejrzana sprawa... Sama byłam aupair w 2005 i dostawałem 350€ w Monachium co i tak nie starczyło na zycie (trzeba opłacić kurs niemieckiego i transport) zostawało mi 50€ na "wydatki" przy dobrych wiatrach. Wiec sorry, 240€ to jakas niepoważna propozycja chyba ze wyboplacacie szkole i transport ...

Ja mam dola, sporo złych wieści głownie finansowych, w pon kontrola u lekarza "ZUS"owskiego, bedzie przesrane

A propos księżnej to moj maz urodził sie tydzien po Williamie, ja urodziłam tydzien przed Jerzym a teraz wynika ze znow bedziemy w jednym czasie rodzic :p

nadzieja suuuper :-))

Iza ohoh jaka Ty królewska ;-)

ja już myślałam, że mogę wszystko ( jeść ) więc zjadłam pół czekolady i skutki mam do tej pory, jestem tak napchana, że aż mnie mdli :/ teraz jem obiad i to będzie chyba na tyle w dniu dzisiejszym.. eh :/

mi na mdlosci popoludniowe pomaga dziubanie swiezego slonecznika ciagle cos w buzi musze miec aby nie mulilo :) no i glod najgorszy wrog nie tylko cukrzycy
To mąż musi być zadowolony:-D Przepraszam powstrzymać się nie mogłam :zawstydzona/y:
Hej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.

Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.

Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naj :) i Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32 :crazy: a dopiero co 18 organizowałam:szok:
Ja też krótko po 18 jestem!!!:-) Jeny jak fajnie ze jest ktoś starszy niż ja :-D;-)

wiecie ze ksiezna Kate tez jest kwietniowka :-D
ciekawa jestem ktora urodzi razem z 4 nastepca tronu Wielkiej Brytanii :-D
Patrząc na moje ostatnie szczescie do wyborów to ja :tak:

A mnie dziś mdli strasznie!!!!:-) W końcu!!!:tak: Wnet się rano pozygałam Hurrra :rofl2:

reklama
Do góry