reklama
Hej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.
Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.
Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naj i Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32 a dopiero co 18 organizowałam
hmm no to ja to dopiero star dupa jestem
wiecie ze ksiezna Kate tez jest kwietniowka
ciekawa jestem ktora urodzi razem z 4 nastepca tronu Wielkiej Brytanii
hmmm a podali ze ona ma termin na kwiecien? specjalnie szukałam nawet i nigdzie info nie ma. Od marca pewnie i tak spekulacje będą. Najbardziej mnie rozsmieszyło zdanie ze rzecznik nie podał płci dziecka. Kurna jasnowidzem chyba powinic byc
A poza tym dzień dobry
Hej kobietki
Ja na szczęście nie miewam żadnych spotkań z wc ale mdli mnie dosyć często i mocno. Najgorzej jest ok 17 wtedy najchętniej bym oddała te mdłości komuś innemu. Z synem wcale nie miałam żadnych problemów, mdłości i innych cudów.Tą ciążę przechodzę dużo gorzej.
A Księżna Kate to czasem na luty/marzec nie ma terminu? . W sumie wczoraj jak słuchałam wiadomości to stwierdzili , że jest w ciąży coś w okolicach 8-12 tydzień Muszą to dokładnie potwierdzić Normalnie uwielbiam takie wiadomości.
Ja na szczęście nie miewam żadnych spotkań z wc ale mdli mnie dosyć często i mocno. Najgorzej jest ok 17 wtedy najchętniej bym oddała te mdłości komuś innemu. Z synem wcale nie miałam żadnych problemów, mdłości i innych cudów.Tą ciążę przechodzę dużo gorzej.
A Księżna Kate to czasem na luty/marzec nie ma terminu? . W sumie wczoraj jak słuchałam wiadomości to stwierdzili , że jest w ciąży coś w okolicach 8-12 tydzień Muszą to dokładnie potwierdzić Normalnie uwielbiam takie wiadomości.
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Lei, aupair za 240€ to podejrzana sprawa... Sama byłam aupair w 2005 i dostawałem 350€ w Monachium co i tak nie starczyło na zycie (trzeba opłacić kurs niemieckiego i transport) zostawało mi 50€ na "wydatki" przy dobrych wiatrach. Wiec sorry, 240€ to jakas niepoważna propozycja chyba ze wyboplacacie szkole i transport ...
Ja mam dola, sporo złych wieści głownie finansowych, w pon kontrola u lekarza "ZUS"owskiego, bedzie przesrane
A propos księżnej to moj maz urodził sie tydzien po Williamie, ja urodziłam tydzien przed Jerzym a teraz wynika ze znow bedziemy w jednym czasie rodzic
Ja mam dola, sporo złych wieści głownie finansowych, w pon kontrola u lekarza "ZUS"owskiego, bedzie przesrane
A propos księżnej to moj maz urodził sie tydzien po Williamie, ja urodziłam tydzien przed Jerzym a teraz wynika ze znow bedziemy w jednym czasie rodzic
nadzieja05
Aktywna w BB
kolejne USG zaliczone, z dzidzja wszystko ok, czas sie zapisac na badania prenatalne i zacząc schodzic z leków!!!!!
kolejne USG zaliczone, z dzidzja wszystko ok, czas sie zapisac na badania prenatalne i zacząc schodzic z leków!!!!!
Gratukacje :-) ciesze się że wszystko ok a w którym tyg jesteś? Jakie leki bierzesz ?
nadzieja suuuper :-))
Iza ohoh jaka Ty królewska ;-)
ja już myślałam, że mogę wszystko ( jeść ) więc zjadłam pół czekolady i skutki mam do tej pory, jestem tak napchana, że aż mnie mdli :/ teraz jem obiad i to będzie chyba na tyle w dniu dzisiejszym.. eh :/
Iza ohoh jaka Ty królewska ;-)
ja już myślałam, że mogę wszystko ( jeść ) więc zjadłam pół czekolady i skutki mam do tej pory, jestem tak napchana, że aż mnie mdli :/ teraz jem obiad i to będzie chyba na tyle w dniu dzisiejszym.. eh :/
Myla Novak
Fanka BB :)
To mąż musi być zadowolony Przepraszam powstrzymać się nie mogłammi na mdlosci popoludniowe pomaga dziubanie swiezego slonecznika ciagle cos w buzi musze miec aby nie mulilo no i glod najgorszy wrog nie tylko cukrzycy
Ja też krótko po 18 jestem!!!:-) Jeny jak fajnie ze jest ktoś starszy niż ja ;-)Hej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.
Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.
Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naj i Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32 a dopiero co 18 organizowałam
Patrząc na moje ostatnie szczescie do wyborów to jawiecie ze ksiezna Kate tez jest kwietniowka
ciekawa jestem ktora urodzi razem z 4 nastepca tronu Wielkiej Brytanii
A mnie dziś mdli strasznie!!!!:-) W końcu!!! Wnet się rano pozygałam Hurrra
marela
Podwójna marcóweczka ;)
dygotka - co to 32 ? rany co ja tu robie ?
reklama