reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Olusia, spokojnie, kropeczki wyciagną z ciebie co im będzie potrzebne ;)
Mam z lutówek koleżankę która przerzygała calutką ciążę...przy porodzie rzygnęła po raz ostatni...to dopiero jest jazda...żaden lekarz nic nie poradził..taki jej urok i tyle. Lądowała w szpitalu z krwią w wymiotach...ale....dziewucha urodzona zdrowa jak rybka :-)

reklama
Kerna skoro tak mowisz to na pewno tak bylo ;-).. niezle cala ciaze wymiotowala to musiala byc niezle wypompowana..ale najwazniejsze ze zdrowa coreczka...;-)

o matko cala ciaze :( ja tu licze ze do 13tc mi przejdzie bo na razie to dzien bez zaliczenia kibelka to dzien stracony
  • no.gif.pagespeed.ce.QLivJ0gNZF.gif

:no: z corka mnie trzymalo do 16tc z synem do 14tc teraz licze na taryfe ulgowa

mi na mdlosci popoludniowe pomaga dziubanie swiezego slonecznika ciagle cos w buzi musze miec aby nie mulilo :) no i glod najgorszy wrog nie tylko cukrzycy

hej dziewczyny

wczoraj poszalałam i poimprezowałam w domowym zaciszu - mieliśmy gości ;-) powiedzielismy im o ciąży, byli mocno zaskoczeni.. ;-)

Myla cholera wie czy rośnie, bo to jedno ejdyne badanie i tyle. dzięki za ochrzan przydaje się ;-) swoja kandydature masz u mnie popartą :-D\

Szaj tłumacz mi a ja Tobie :D teraz tylko jutrzejszy dzień i muszę zobaczyć pikawkę :D

kerna zdrówka ja też zlapałam w p-kolu katary i coś z gardłem :baffled: torcik bombowy mniam mniam

Tabasia o współczuje :(

Kuklaki to w sam raz na usg :-)

Tabasia - nie hamuj sie. Ja kilka razy mialam bliskie spotkanie z wc i po tym pocczulam sie jak nowo narodzona. Dwa dni było mi dobrze. Wczoraj az sie modlilam zeby mnie pogonilo a to na zlosc nie chcialo;/ M nawet żartował ze mi paluchy wsadzi do buzi.

Doliores - ja do tej sody - Ty to pijesz na raty , czy za jednym zamachem? bo chyba jednak spróbuje , normalnie wstyd z domu wyjsc , wszedzie mi sie odbija ;/

babydust- a mi własnie słonecznik nasila mdłości ;)

Mi tez slonecznik nasila mdlosci.

Ja tez z rana pawika zaliczyłam ale mam momenty, ze jem normalnie bo juz 1kg przytyłam.

Torcika bym zjadła!

Wlasnie jedziemy teściowej powiedzieć. Tzn mieszkamy dwie bramy obok ale wracamy ze śniadania, urzędu i banku. Ale będzie miała szok z rana ;)

Ja tez zazwyczaj sie powstrzymywal ale teraz to specjalnie sobie mydle o czymś obrzydliwym i lecę bo ulga jest niesamowita!

Mieszkalam pare mcy w Irlandii w Galway, wspaniale to wspominam mimo, ze byłam au pair i tyralam za grosze przy trójce dzieci i dwójce rodziców...;)

ogolnie od to mnie kusi zeby wziąć au pair...w De kieszonkowe to 260€ miesięcznie!! Tylko musielibyśmy miec dodatkowy pokój dla niej. Ktoś miał/ma/planuje?

Ostatnia edycja:
Hej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.

Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.

Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naj :) i Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32 :crazy: a dopiero co 18 organizowałam:szok:

reklama
nie zazdroszcze wam tych mdlosci i spotkan z WC, ja zarowno teraz jak i w pierwszej ciazy nie wymiotowalam, ale obecnie mam taki wzdecia jak bym byla w 5 mcu cizy :)
glowa mnie boli, spac mi sie chce, dziecko przedszkolne juz chore :( a ja na 14 do pracy, na dodatke maz dojedzie w piatek, jakos musimy przezyc kolejne 3 dni, chyba musze zaczac rozgladac sie za opiekunka na czas choroby corki.

Do góry