reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ooo tak! Czytam że Joanna miała krzyżowe bóle, wierzcie miałam je w nocy lol
Ja biorę wszystko hehe masakra

Teraz to tylko picza mnie boli a raczej cewka :( tzn chce myśleć że to cewka a nie grota :D

Myla weź zapisuj te skurcze co ile masz i jak będzie równym tempem to pojedź zwłaszcza że boli cię i niedobrze ci...

Eewel, no dlatego ja mowie ze juz bym mogla w przyszlym tyg rodzic ;-) choc juz teraz mam w miare spokoj bo cukry dobre, no ale diete do porodu trzeba trzymac, bo jednak malenstwo jeszcze we mnie i jakies skoki mogly by na nia wplynac.

Magda no nic przyjemnego z tymi dietami, choc ja i tak nie mialam tak zle bo od 29.tyg dopiero, bardziej sie martwie ze przy drugiej ciazy moze rowniez wystapic cukrzyca i ujawnic sie duzo szybciej bo wtedy cala ciaza prawie pod kontrola i na diecie.
Fajnie ze juz wiesz kiedy masz cc ;-) to teraz nic tylko szykowac sie na poniedzialek :tak:

Joanna gratulacje :biggrin2: szybko Ci poszlo ;-) sliczny synek no i te wloski, mam nadzieje ze moja tez bedzie miala ich troche ;-)

Marela moja mama opowiadala ze jak ze mna byla w ciazy to na sam koniec miala straszna ochote na kieliszka wodki, jak tylko sprobowala sie napic troszke to skurczy dostala :-D no i niedlugo pozniej sie urodzilam ;-)

Natasza gratuluje wizyty ;-)

Pat, Muminek slicznie macie urzadzone :biggrin2: u nas pokoj ogolem odmalowany, ale szafki jeszcze czekaja na przemalowanie bo sa czarne a chcemy zmienic na jakies kremowe, ale to juz po urodzeniu Malej, no a lozeczko to juz zsotawiam do naszykowania mojemu jak bede w szpitalu, chyba sobie poradzi :-D a jak nie to niech szuka kogos do pomocy :-D

Oltoma no to pakujesz torbe mniej wiecej na podobnym etapie ciazy jak ja :biggrin2: tez sie nie spieszylam z tym

Asia, moj od poczatku liczyl na syna, ale wyszlo ze corka ma byc, ale teraz juz i tak sie cieszy, a Mloda w brzuchu to chyba badziej sie nawet na jego dotyk uspokaja niz na moj, a zajmowac sie mam nadzieje ze bedzie, zreszta ma troche doswiadczenia bo ma 4 siostry u ktorych jest lacznie 6 corek, wiec napewno mi nie powie ze on nie wie jak sie zajac corka ;-) A Twoj to tez nie powinien tak podchodzic nakopalabym takiemu chyba.

To ktora dzis w nocy rodzi? :-)

reklama
moj tez się cieszy - gada do młodej, mówi ze będzie corunia tatusia, ale takie praktyczne rzeczy to abstrakcja:) on wychodzi z założenia że jakoś to będzie. ale jak mi kiedyś powiedział ze on nie będzie przebieral kup bo ma odruch wymiotny to padlam - no jasne, mnie nie będzie, a dziecko obsrane po pachy będzie czekać aż wrócę np od lekarza:) to mu powiedziałam żeby lepiej przyniósł sobie z roboty maskę p.gazowa albo aparat ochrony dróg oddechowych bo inaczej odruch wymiotny będzie niczym przy odglosie paszcza wydawanym przez dziecko z odparzona pupa:D

nie mowiac juz o odglosie mamusi ktora by wrocila do domu i zastala taki obrazek w domu :D

Do góry