Myla Novak
Fanka BB :)
Doli niewiem co czuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doli niewiem co czuje
hahaha nie wiem cos ty pila w takim razie hahaha moje wlasnie tak rybkowoBabydust owocami morza moja to chlorem jak po basenie pachniała!
sama zobaczysz najpiekniejszy zapach swiataBabydust zapach owoców morza nie brzmi zachecajaco...: p
moj tez się cieszy - gada do młodej, mówi ze będzie corunia tatusia, ale takie praktyczne rzeczy to abstrakcja on wychodzi z założenia że jakoś to będzie. ale jak mi kiedyś powiedział ze on nie będzie przebieral kup bo ma odruch wymiotny to padlam - no jasne, mnie nie będzie, a dziecko obsrane po pachy będzie czekać aż wrócę np od lekarza to mu powiedziałam żeby lepiej przyniósł sobie z roboty maskę p.gazowa albo aparat ochrony dróg oddechowych bo inaczej odruch wymiotny będzie niczym przy odglosie paszcza wydawanym przez dziecko z odparzona pupa