reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla ty tak nas "straszysz" juz po raz ktorys jak faktycznie zaczniesz to rzadna sie nie przejmie hahaha hahaha
to tak jak z wilkiem i owcami :O

Moj malz doslownie wszystko przy dzieciach robil a nawet mnie wyreczal jak wstawac nie moglam (przez te cholerne hemoroidy) wiec nie wiem czy sam wiecej kup nie wymyl niz ja zwlaszcza na poczatku :D nawet przy karmieniu piersia asystowal bo ja karmilam a on dziecko odbijal nawet w nocy hahaha i mial przerabane bo syn np jadl 5 min a on pozniej z nim spacerowal 30 min zeby mu sie odbilo :cool2: fakt corke przestal kapac ale dopiero jak miala ok 3 lat bo juz mu bylo glupio . A ze ja nie za bardzo lubie sie z dziecmi bawic - znaczy ok pobawie sie ale jak dziecko po raz piaty czy dziesiaty chce ta sama zabawe to mnie to nudzi normalnie a on moze godzinami wieszac pieluszke nad dzieckiem i ja sciagac bo dziecko sie cieszy hahaha

dziecko jest nie tylko mamy ale ma tez i tate wiec obowiazki sa dokladnie identyczne dla obojga i nie ma znaczenia jakiej plci jest to dziecko :)

kurde Myla przez ciebie teraz ja zacznę schizowac:/ boli mnie podbrzusze tak jak na okres ale cały czas a nie falami. niby brzuch nie jest twardy ale już sama nie wiem. aaaaaa

dziecko jest nie tylko mamy ale ma tez i tate wiec obowiazki sa dokladnie identyczne dla obojga i nie ma znaczenia jakiej plci jest to dziecko :)

Podoba mi się takie pidejście i też tak myśle :) narazie M mówi że chce bardzo brać udział we wszystkim a czas pokaże ;) ale mając taką żone to i tak nie będzie miał wyjścia :p

Myla spokojnej nocy.. Na pocieszenie powiem Ci że często mam mdłości..

Ok kącik Adasia gotowy może wychodzić z groty :D

Załączniki

• 1426877516845.jpg
    1426877516845.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 1426877547265.jpg
    1426877547265.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 55
  • 1426877558316.jpg
    1426877558316.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 56
jak wrocilismy ze szpitala z corka to on ja wyciagal z samochodu i przynosil do domu a ja filmowalam jak wyjmuje z fotelika i do tej pory leje z tego bo na filmie mega widac jak mu sie rece trzesly i czolo cale spocone z emocji bylo :-D:-D:-D
ale jaki byl z siebie dumny pozniej :)

najwazniejsze jednak pozwolic mezom na zajmowanie sie dzieckiem i olewac drobne niedociagniecia na poczatku
bo co jest wazniejsze ze dziecko jest zle ubrane czy brudne czy zadowolone ze z tatusiem dobrze czas spedzili :)

Myla idz spac, moze bedzie lepiej.

Moj powiedzial ze bedzie zmienial pieluchy i nie ma problemu bo w robocie (jezdzi ambulansem) nieraz ktos narobi i musi sprzatac wiec go to nie rusza, wogole mowi ze bedzie pomagal no ale zobazymy jak bedzie w praktyce.

Babydust ty to szczesciara z takim mezem.

Podoba mi się takie pidejście i też tak myśle :) narazie M mówi że chce bardzo brać udział we wszystkim a czas pokaże ;) ale mając taką żone to i tak nie będzie miał wyjścia :p

Myla spokojnej nocy.. Na pocieszenie powiem Ci że często mam mdłości..

Ok kącik Adasia gotowy może wychodzić z groty :D

slicznie:) mam taki sam rożek:)

Joanna gratuluję :) ale Ci szybko poszło ;)

Ja dziś cały dzień na dworze spędziłam. Nadzorowałam męża przy pracy w ogrodzie i sadziliśmy drzewka czereśni i brzoskwinie. Potem trochę w domu ogarnęłam, upiekłam ciasto i zrobił się wieczór. Teraz tata z moja siostrą byli na kawie i dopiero co pojechali...
Ale dziś naprodukowałyście, nie jestem chyba w stanie nadrobić...

Mnie też dziś brzuch boli jak na okres. Do tego ciągle twardy i skurcze łapią...:eek: mały się rozpycha i przeciąga, aż brzuch cały chodzi i boli:eek:

reklama
Do góry