reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Myla ładna waga malutkiej :-)

Karina śliczny pokoik :tak:

Lei jeszcze raz zdrówka dla małej. Zapalenie ucha to coś okropnego dla dorosłego a co dopiero dla dziecka :-(

Milia może już niedługo przytulisz maluszka :-)

Anulka oby zrobili Ci w końcu to cc, może Twoja mama pomoże ;-)

Dziewczyny jak macie skurcze to boli was cały brzuch czy tylko z jednej strony? Mnie znowu męczą, ale pojawiają się tylko z prawej strony i promieniują na kręgosłup.

reklama
Doli u mnie jest waniliowe :p

Anulka no masakra!! Jakie podejście :-/ chyba bym im tam jakąś scene użądziła aby przyspieszyć ich decyzje..

Karina pokoik Kubusia jest śliczny :)

Haha poszłam na spacer do biedronki :p i wracając spotkałam sąsiadkę starszą z bramy i znajomą z podwórka podeszłam zaczynamy gadać i sąsiadka pyta czy z pracy wracam :)) a ja do niej że nie że na zwolnieniu jestem ona przejęta pyta co się stało a ja głaszcze się po brzuchu i się śmieje a ich mina bezcenna a jak powiedziałam że to końcówka ciąży i że max 3 tyg mi zostały to szczena im opadła :)) ot to niespodzianka nikt z sąsiadów się nie dopatrzył pod kurtką mojego brzucha :))

Umieram na zgagę.... Co za ból... Już nie miałam tego cholerstwa od paru tyg i znowu... Kuźwa.... Aż mnie szczęka boli

Jutro nie wyjdę. Nie wyjdę juz
Sama. Jutro okaże się na wizycie co dalej. U nas najgorsze jest to ze nikt bez ordynatora decyzji nie podejmie. On jest taki pan i władca.

Dziewczny gratuluje udanych wizyt... !!:tak:

Myla mala juz nie mala.... ladnie przybrala :tak:

Karina sliczny pokoik ;-)

Ja w nocy latalam do wc co chwile, przegonilo mnie, mdlilo, prawie wczoraj nic nie jadlam, dzis odrobine zjadlam, nie mam apetytu...moze to jakis zwiastun?

A z mama bez zmian, ma cos z plucami, goraczkuje, brala juz antybiotyk i nic nie pomaga!, mam stresa, boje sie i wszystko mi sie udziela juz... nerwy, cisnienie mi skacze, brzuch boli chyba z nerwow...

Mysle by takie cos tez kupic... :D jak myslicie warto?

Załączniki

• pokoik-dla-niemowlaka-niemowlecia-jak-urzadzic-pomysly-37.jpg
    pokoik-dla-niemowlaka-niemowlecia-jak-urzadzic-pomysly-37.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 66
Lei,
zdrówka życzę. Staraj się nie denerwować, to choroba Cię tak nie rozłoży.

Karina,
super pokoik :) Moja córa może, póki co, liczyć tylko na swój kącik. Takie uroki małego mieszkania ;)

Tak sobie Was czytam i aż smutne, że Kwietniówki takie problemy mają. Przedwczesne porody się tutaj szykują. Trzymajcie się dziewczyny!

reklama
Karina piękny pokoik :tak:Kubusiowi na pewno będzie tam miło i przytulnie ;-)

Milia a na kiedy masz termin, że chciałaś być druga? ;-)

Anulka gdzieś Ty na takich konowałów trafiła? Masakra! już dawno powinnaś być po cc i mieć swojego maluszka przy sobie... Może Twojej mamie uda się coś wskórać, bo to normalnie kpiny jakieś co ci lekarze teraz wyprawiają. A ten ordynator od rana jest czy trzeba na niego czekać?

Lei bądź dzielna! Kurcze współczuję Twojej córci, bo zapalenie ucha to tragedia dla dorosłego, a taki maluch to dopiero musi cierpieć:-( mój młody też był cały czas zdrowy, a od poniedziałku kaszle i to coraz mocniej. Wiedziałam, że tak będzie :wściekła/y:

Natasza to widać jakie masz spostrzegawcze sąsiadki :tak: u nas na wsi nic się nie ukryje... czasami ludzie wiedzą coś szybciej niż sam zainteresowany :-p

Olusia biedulko trzymaj się! Masz już termin porodu wyznaczony? Zdrówka dla Twojej mamy. Jakieś cholerstwo się przypałętało i nie chce wyjść... A to jest takie podwójne łóżeczko tak? bardzo fajnie to wygląda i pewnie jest funkcjonalne :tak: myślę, że to dobry zakup, a potem możesz dalej odsprzedać ;-)

Myla gratuluję udanej wizyty!!! Mała już wcale nie taka mała :tak: teraz tylko trzeba czekać na szczęśliwe rozwiązanie :tak:

ja byłam na 16.00 w przedszkolu u mojego smyka. Mieliśmy zajęcia otwarte z rodzicami. Robiliśmy pizzę, a kiedy one się piekły my bawiliśmy się w różne fajne kreatywne zabawy. Oczywiście jako wieloryb byłam traktowana nieco ulgowo, ale i tak było fajnie :tak:;-) miło wyjść do ludzi, porozmawiać z innymi mamami przy kawie, zobaczyć jak młody się zachowuje w przedszkolu (choć nie wiem, czy się z tego cieszyć, bo grzeczny nie był :wściekła/y:)...

Do góry