reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karinka, ślicznie :-)

Anulka, w tej sytuacji chyba nie będą zwlekać?

A juz myślałam, że jednak ja będę druga ;-) zaczynam się nastawiać psychicznie... w sumie to od niedzieli czuję się jakby lekko przeziębiona, mam trochę zatkany nos, chrypkę i czuję się gorączkowo, choc nie mam temperatury. I w poniedziałek wyszły mi pierwszy raz podwyższone białe krwinki, wiem, że w ciąży norma jest zwiększona, ale do tej pory nie miałam wysokich.

Uciekaj stamtąd i jedź gdzie indziej...w innym szpitalu nie sadze zebu zwlekali przy takim ciśnieniu...chyba takie ciśnienie Nie jest normalne ?'

Anulka ja pierniczę oni chyba czekają aż się samo zacznie!!!

Myla a ty mleka nie lubisz?? :D

Karina u nas nie ma waniliowego... Ja tylko czeko zzeram :D

Anulka,
Od kiedy takie ciśnienie jest normalne? I to przy podwójnej dawce leków? Bądź bardziej asertywna. Albo tak jak pisze Pat, zmieniaj czym prędzej szpital.

reklama
Pat po takiej dawce leków to chyba nie :/

No właśnie mi skoczylo aż mam wypieki.

Zaraz moja mama ma przyjechać. Dzwoniła chyba do mojego gina po drodze. To jej kolega. Zobaczymy co dalej.

Do góry