reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Co wy macie za jazdy x tym mlekiem
Anulka pisz co lekarze na to
Anulka pisz co lekarze na to
Karinka, ślicznie :-)
Anulka, w tej sytuacji chyba nie będą zwlekać?
A juz myślałam, że jednak ja będę druga ;-) zaczynam się nastawiać psychicznie... w sumie to od niedzieli czuję się jakby lekko przeziębiona, mam trochę zatkany nos, chrypkę i czuję się gorączkowo, choc nie mam temperatury. I w poniedziałek wyszły mi pierwszy raz podwyższone białe krwinki, wiem, że w ciąży norma jest zwiększona, ale do tej pory nie miałam wysokich.
Anulka, w tej sytuacji chyba nie będą zwlekać?
A juz myślałam, że jednak ja będę druga ;-) zaczynam się nastawiać psychicznie... w sumie to od niedzieli czuję się jakby lekko przeziębiona, mam trochę zatkany nos, chrypkę i czuję się gorączkowo, choc nie mam temperatury. I w poniedziałek wyszły mi pierwszy raz podwyższone białe krwinki, wiem, że w ciąży norma jest zwiększona, ale do tej pory nie miałam wysokich.
Anulka90
Przyszedł lekarz i mówi że takie ciśnienie to dla mnie normalne ja mówię że tak ale teraz mam podwójne leki. I dał mi hydroxyzyne na uspokojenie.
Anulka90
Karinka jutro miałam iść
reklama
Anulka90
Pat po takiej dawce leków to chyba nie :/
No właśnie mi skoczylo aż mam wypieki.
Zaraz moja mama ma przyjechać. Dzwoniła chyba do mojego gina po drodze. To jej kolega. Zobaczymy co dalej.
No właśnie mi skoczylo aż mam wypieki.
Zaraz moja mama ma przyjechać. Dzwoniła chyba do mojego gina po drodze. To jej kolega. Zobaczymy co dalej.