reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

no racja, wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma :)

Ale jakby nie bylo w Polsce lepiej i nigdy nie zostane w Anglii na stale.

A o ile pamietam to femibion jest z oddzielnymi kapsulkami z kwasem omega?? jak zuzyje te zwykle witaminy to chyba tez kupie te z kwasami.

reklama
Ilek ja zierzam opuscic wyspy w ciagu paru lat. Pogoda mnie dobija. Koncze studia,popracuje jeszcze troche,dzieci dorosna i wyjedziemy. Czy do pl... nie wiem,nie sadze. Chyba ze sie praca dobra trafi. Czas pokaze :)

Ja witaminy biore od poczatku. Przy braku apetytu nie dostarcze odpowiedniej ilosci z jedzenia tylko...

hej dziewczyny :blink:

Jak samopoczucie? U mnie dzisiaj jako tako Pomijajac mdlosci i niechec do jedzenia :baffled: Ale zmuszamy sie bo jesc trzeba.

Dziewczyny bierzecie jakies witaminy (z kwasem foliowym) czy sam kwas foliowy??? Ja zakupilam jakies witaminy i teraz zglupialam bo wyczytalam gdzies tu na forum, ze witaminy moga zaszkodzic na paczatku ciazy i ze lepiej brac sama kwas foliowy. Co myslicie??? Ja zawsze bralam witaminy a teraz juz nie wiem....

Angelika my tez dzieki temu mieszkaniu z wieloma osobami zaoszczedzilismy troche pieniedzy co w Polsce bylo by nierealne. I jestem baaaardzo zadowolona, ze w koncu jestesmy "na swoim" . Kredyt i dlugi kiedys sie splaci. Wiem, ze w Londynie mieszkania duzo drozsze ale pewnie i zarobki troche wieksze. A Wy jak byscie wynajmowali sami to chyba moglibyscie starac sie o housing. Moja szwagierka wynajmuje maly domek i dostaje 180funtow miesiecznie a dla nich to duzo :) Wszyscy mysla ze Polacy w anglii zarabiaja kokosy, wyludzaja benefity, nie pracuja i zyja jak paczki w masle ale tak kolorowo nie jest Nie mowie o wszystkich oczywiscie. Ale jesli jest jakas pomoc od panstwa to czemu z niej nie skorzystac :)
Ja tylko kwas foliowy. wczesniej tez bralam witaminy od poczatku, teraz ginka zakazala do 12tc brac witaminy, niewiem czemu ale tak ma byc :blink:

Coraz czesciej słychać że te tabletki nie działają...5 dni temu moja znajoma urodziła zdrowa córkę, która tez nie poddała się tabletce po. Ja zaszlam teraz w ciążę biorąc anty...fakt faktem ze nie bralam ich co do godziny ale tabletek nie zapominalam...chyba tak miało być i nic tylko się cieszyć :p najwyraźniej niektóre maluchy maja wole życia i nie straszne im hormony :D

Myla ja tez nie mam dostępu do zamkniętego ;)

Pewnie tez nie ma cie na liscie. Wybierzmy moderatora to bedzie łatwiej dostepy dawac bo tak to trzeba pisac do j@gody

Też chcemy wrócić do pl. Ale zobaczymy czy kiedyś te chęci będą mieć rację bytu... Z tą przeprowadzką niehylby głupi pomysł ale teraz zaczynać żniw od nowa..to nie bardzo. Wiesz teraz muszę dopracować do macierzyńskiego. A wiesz z maluszkiem też przeprowadzką trudną i ryzyko ze pracy się nie znajdzie w Nowym miejscu...Zresztą kto zatrudni ciężarną. Ale kawkę bym zrobiła z przyjemnością. :)

Karina mam nadzieję że będzie dobrze :)

Borze jak czytam swoje posty to za głowę się chwytam... Niby nowe technologie ułatwiają Ale w moim przypadku to głupoty wychodzą hehe...

A co do moich dolegliwości to dalej nic.. tylko ból piersi...

Tabasia to moze przeprowadzka w jakies cieple kraje? :-) Faktycznie duuzo za te przedszkole A gdzie mieszkasz?
Mnie tez dobija pogoda. W Anglii tylko deszcze i deszcze Jak to moj tata powiedzial "pogoda depresyjna" Za malo slonca

Angelika, rozumiem Cie. Ciezko zaczynac wszystko od poczatku.
My tez pomieszkamy jeszcze pare lat a dom z kredytem tez mozna sprzedac i wrocic :)

ojjjjj napilabym sie takiej pysznej kawy Szkoda, ze Londyn nie jest blizej ;)

Dobra dziewczyny, ktora ma ochote na zupke ogorkowa? :-) Ja licze, ze pomoze mi chociaz troche na mdloooosci :blink:

3majcie sie zdrowo Dzieci wzywaja :-)

reklama
Lei bo moj syn chodzi na caly etat i takie sa ceny niestety. Place i placze hehe.

Ilek my w irlandii takze pogoda chyba 100 razy gorsza. A na tapecie sa Wlochy,Szwajcaria albo Francja :)

Do góry