hej dziewczyny
Jak samopoczucie? U mnie dzisiaj jako tako Pomijajac mdlosci i niechec do jedzenia
Ale zmuszamy sie bo jesc trzeba.
Dziewczyny bierzecie jakies witaminy (z kwasem foliowym) czy sam kwas foliowy??? Ja zakupilam jakies witaminy i teraz zglupialam bo wyczytalam gdzies tu na forum, ze witaminy moga zaszkodzic na paczatku ciazy i ze lepiej brac sama kwas foliowy. Co myslicie??? Ja zawsze bralam witaminy a teraz juz nie wiem....
Angelika my tez dzieki temu mieszkaniu z wieloma osobami zaoszczedzilismy troche pieniedzy co w Polsce bylo by nierealne. I jestem baaaardzo zadowolona, ze w koncu jestesmy "na swoim" . Kredyt i dlugi kiedys sie splaci. Wiem, ze w Londynie mieszkania duzo drozsze ale pewnie i zarobki troche wieksze. A Wy jak byscie wynajmowali sami to chyba moglibyscie starac sie o housing. Moja szwagierka wynajmuje maly domek i dostaje 180funtow miesiecznie a dla nich to duzo
Wszyscy mysla ze Polacy w anglii zarabiaja kokosy, wyludzaja benefity, nie pracuja i zyja jak paczki w masle ale tak kolorowo nie jest Nie mowie o wszystkich oczywiscie. Ale jesli jest jakas pomoc od panstwa to czemu z niej nie skorzystac