reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dzis zgrzeszyłam, na śniadanie zjadlam białe pieczywo (dzis niedziela i nie bylo ciemnego w sklepie) z pasztetowa wedzona i do tego słodkie ciasteczka do kawy :zawstydzona/y: (nie mogłam sie oprzec) po tym sniadaniu troche mnie mdliło tak wiec nie jadlam bo nie mogłam, po prawie 5 godzinach od sniadania zmierzyłam sobie cukier u mojego taty i mialam 200!! Tata mowi ze to duzo, jak myslicie MAMY CUKIERKOWE?
Poza tym proszę żebyście mi napisaly czy moge zjesc pierogi z miesem bo mam taka ochote ze wybuchne zaraz :wściekła/y:

Hej dziewczyny.
Muszę Wam coś polecić. Poduszk Motherhood. Bolał mnie kręgosłup. Kupiłam na allegro. Z przesyłką 149zł ale zakochałam się w niej. Teraz już bez niej spać nie mogę :)

Jak miło że nie jestem sama z dolegliwościami...
Ja jem na zapas do 15 bo põźniej nic mi nie wchodzi.
Na szczęście mæż albo babcia zajmujæ siė dżuniorem po południu bo jestem nie do życia

A ja polecam poduszkę ciążowa Poofi. Mega milusia, łatwo sie pierze pokrowiec, nawet w suszarce suszylam. Używałam w ciazy i po ciazy, na zmianę z mężem bo tez sie zakochał haha. Juz sie nie moge doczekać aż wróci do naszego łóżka ;)

mdli mnie dalej, caaaly dzien!! :/

Aha mam jeszcze poduszkę do karmienia tez z Poofi ale nie używałam bo nie wiedziałam, ze ten wkład mozna wyciągać a była dla mnie za sztywna i za wąska. Teraz bede używać :)

Ostatnia edycja:
Myla 200 po 5 godzinach ??
no zdecydowanie musisz uwazac na to co jesz :( z tego co wiem cukier 200 zmierzony o jakiejkolwiek porze dnia świadczy o cukrzycy
ja mam wytyczne zeby nie przekraczac 120 po godzinie po jedzeniu a na czczo nie powinno byc wiecej niz 90
pierogi nia sa wskazane do spozywania przy cukrzycy ale jak juz musisz to ogranicz sie do ok 6 - poniewaz nie mierzysz cukru po poilkach regularnie nie bedziesz wiedziala jaka ilosc juz podniesie cukier drastycznie

ten watek sobie poczytaj bo naprawde fajny https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...a-ciazowa-i-zycie-po-niej-21291/index228.html
tam dziewczyny z cukrzyc ciezarnych pisza jak sobie radZic z pokusami i jak przyrzadzaly posilki zeby nie wzrasttal po nich cukier :)

Anulka - mam ta poduchę z poprzedniej ciąży. Potem sluzyla jako podpórka do karmienia, ostatnio jako zabezpieczenie przed spadnięciem młodej w łóżka. I teraz znów wróciła do laski :) ja średnio do niej przekonana kupiłam używana na allegro. A teraz bym nie oddala. Jedyny minus to nakładanie i ściąganie poszewki. Masakra.

reklama
babydust dziekuje
To nie fajnie z tym cukrem ,jutro ide do lekarza bo do 10.09 ocipieje!!!
jeny ja to mam dzis chyba zły dzień, az boje sie zasnać, od jakiejs godziny tak mi sie w glowie kreci ze czuje sie jak nachlana, musialam sie polozyc bo boje sie że sie obalę, tez nie wiem czy to normalne:no::no:masakra

Do góry