reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

no mi Oliwier też jakoś tak dziwnie, Oliwka za to tak..nie wiem...u mnie jest za każdym razem przewalone z imieniem. Michała wybrał mój M jak podczas porodu :sorry: przyszła położna spisywać dane a mi tam było wszsytko jedno wtedy ;-)
Laurę jakoswymyśliliśmy oboje i nam bardzo podeszła
Liwia to spontan, o nie mielismy wymyślonego, no a ja po porodzie i szybko imię musiałam powiedziec bo ją od razu chrzcili i takie miałam w głowie..
A teraz to mi siężadne nie podoba specjalnie jakoś :-p
będzie Hermenegilda i Idzi i już :happy2:

reklama
Hej. Nie mam ani wizji imienia ani płci. Mamy juz córkę i chyba druga też bym chciała. Pierwszej masz imię wymyślił Martynka zwana Tysia. Mój 10 kc sucharek:)

Laura jest ładnie, sama myślałam ale by to nie przeszło u nas hehehe :p mąż chce Maje, za to ja nie wiem, chyba wolę nie nastawiać się... na rozczarowanie :p :p

ja mam juz Mateusza ;-)

nooo co za laska, założyła nam zakupowy :confused:
Napisałąm do moda i wątku nie mamy;-)
No Maję też chciałam ale kiedyś ktos mi powiedział, czy wyobrażam sobie jak bedą taką Maję wołać jak będzie mieć 60 lat :-p no kurczę..może i nieco dziwnie wtedy to imieby wygladało..

kerno no własnie, bo taka malutka Maja to slodko.. ale ja nie wiem czy sama chciałabym miec tak na imię :p jeszcze myślałam o Darii, podoba mi się to imie, ale odkąd dowiedziałam się, że pochodzi od Dariusza to już nie bardzo, a znam takiego jednego głupka :p

haa no tak, jak tak patrzeć na znajomych to zostanie jeszcze mniej..Daria ..wiesz ze fajnie...
A Klaudia?
Ale przez sąsiadów to nie zdzierżyłabym..porąbana ta Klaudusia :sorry2:

Witam,
Wątek zakupowy usunęłam.

10 lat temu zaczęłam pisać na tym forum, mój pierworodny z kwietnia 2005 jest.
A tu już 2015, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło.

Hej dziewczyny :) Ale naskrobałyście :)

Widzę że temat imion na tapecie. U nas typów brak jak na razie. Mnie podoba się Franek i Pola ale mojemu małżowi Franek nie pasi. Pewnie będziemy czekać z imieniem do momentu aż zobaczymy kto mieszka w brzuchy. ja coś czuje że dziewczynka ale to się zobaczy na kilkanaście tygodni :)

Mi kineły juzwszystkie dolegliwości typu senność i ból brzucha i nie czuję się ciążowo wcale.

reklama
kerna Klaudia...yyy...eee...ja mówię, że ale mój sie upiera alebo na Monike.. ma pomysły facet hehe

Jagoda thx :-)

dygotka ale jak to?? zupełnie nic Ci nie jest ?? suuuperrrrr

moje zatrucie cvhyba mnie opuściło! jem wreszcie! jupiii za to bóle podbrzusza powrociły hehehe no i cięzkie cycki :p :p no cóż, wolę to ;)

Do góry