reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Szaj wszsytko jest mozliwe..nawet zajscie w ciążę w 2dc..serio serio
Ja też mam neiregularne i wiem dokładnie keidy miałam owu, to był 22dc i taka też ciąża młodsza jest
Ale np. w trzeciej miałam ciążę starszą!!! o 3tyg!!!
Ja też mam neiregularne i wiem dokładnie keidy miałam owu, to był 22dc i taka też ciąża młodsza jest
Ale np. w trzeciej miałam ciążę starszą!!! o 3tyg!!!
ja sie posługiwałam takim kalendarzykiem z telefonie hahaha śmieszne mi się to wydawalo ale może cos w tym prawdy jest, u mnie 1 test wyszdł 13 sierpnia, bardzo bladziuchno ale wyszedł
oki zmykam na spacer z urwisem bo żyć nie daje
oki zmykam na spacer z urwisem bo żyć nie daje
Myla Novak
Fanka BB :)
Ja jestem na forum tez od 2005 r tylko że ja na grudniówkach i pozniej grudzien 2008 (ten czas leci!!!!)ale kurcze chyba zapomnialam hasła a jak robilam odzyskaj to mi nie przyszlo na poczte...albo inna poczta wtedy bylaWitam,
Wątek zakupowy usunęłam.
10 lat temu zaczęłam pisać na tym forum, mój pierworodny z kwietnia 2005 jest.
A tu już 2015, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło.
Hej dziewczyny Ale naskrobałyście
Widzę że temat imion na tapecie. U nas typów brak jak na razie. Mnie podoba się Franek i Pola ale mojemu małżowi Franek nie pasi. Pewnie będziemy czekać z imieniem do momentu aż zobaczymy kto mieszka w brzuchy. ja coś czuje że dziewczynka ale to się zobaczy na kilkanaście tygodni
Mi kineły juzwszystkie dolegliwości typu senność i ból brzucha i nie czuję się ciążowo wcale.
Ja chcialam zawsze Lilke ale mój A absolutnie sie nie zgadza Myslalam tez o Anastazjii ale mojego A prababcia tak miała i wykluczone!!!! a dla chlopca nie mam pomysłów żadnych, juz wyczerpałam na moich dwóch.
Nie za szybko Ci przeszło?? Mi coś czuje dobrze sie nie zaczeło jeszcze
Szaj nie mart:-) się ja poszłam na 1usg i według ostatniej miesiączki powinien być 14 tydzień a okazało się że jest 4 tc ( tylko mam nieregularne miesiączki) było widać tykko pęcherzyk dziś byłam na kolejnym i był maleńki zarodek :-) ale co się strachu najadłam to moje..
Głowa do góry
Głowa do góry
Asiulka87Sosnowiec
Nie martw sie u mnie to samo 6tc skonczony a u jich ze 4tc3dzien wrrDoliores, tez tak planowałam, ale zaczelam plamic, wiec pojechałam na IP, gdzie mi powiedzieli, że jest pecherzyk, ciałko żółte, ale nic więcej. Z om wychodziło mi ponad 6tc, a z usg 4tc.
Bylam na tym USG tyle co nerwow tam zjadlam!!! To szkoda gadac. Najpierw dostalo mi sie za to ze nie przyjechalam o 10.30! Tylko teraz mowie ze nie wiedzialam wyslala mnie babka do jakiejs piguly (nie mila baba z ktora sie klocilam 4 mc temu ) wywiesila karteczke ze poszla na izbe wrocilam sie do rejestracji i pytam kiedy mam przyjsc ze juz boli mnie brzuch to ta dzwoni po lekarza i gada ze mam zostac mowie ze nie ma takiej opcji nawet oczywiscie z tym bolem sciemnilam bo ilez mozna czekac gadam jej ze krwiaka mam. Ok przyszedl lekarz oczywiscie poucza mnie ze o 10.30! Mowie ze juz mnie pouczyl ze rozumiem co do mnie mowi ze nastepnym razem przyjde o 10.30! Ciagle w drodze do usg gadal i gadal o tym. Robiac usg nie zapytal o OM zmierzyl pecherzyk jest cialko zolte i stwierdzil ze Krwiaka nie ma!!! Pecherzyk jak byl w sobote 12.40mm to u niego 12.00 i zero krwiaka kazal przyjsc o 10.30! Za tydzien ze teraz roznica dwa dni to widac nie bedzie ... no ok mogl troche zle zmierzyc a gdzie kurde krwiak?... nie kumam moim zdaniem robil to na szybko na odwal sie! Wrrrr w srode ide do mojego lekarza i w piatek tam pojde o 10.30! A potem zmieniem lekarza pojde do tego co robil mi usg za pierwszym razem
Myla Novak
Witam,
Wątek zakupowy usunęłam.
10 lat temu zaczęłam pisać na tym forum, mój pierworodny z kwietnia 2005 jest.
A tu już 2015, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło.
Ja tez sie martwie czy wszystko dobrze sie rozwija...ale ja nie mam usg za 2 dni tylko za jakies 5 tygodni dopiero ;(
Hej dziewczyny Ale naskrobałyście
Widzę że temat imion na tapecie. U nas typów brak jak na razie. Mnie podoba się Franek i Pola ale mojemu małżowi Franek nie pasi. Pewnie będziemy czekać z imieniem do momentu aż zobaczymy kto mieszka w brzuchy. ja coś czuje że dziewczynka ale to się zobaczy na kilkanaście tygodni
Mi kineły juzwszystkie dolegliwości typu senność i ból brzucha i nie czuję się ciążowo wcale.
dygotka to zazdroszczę :-)) ja się strasznie martwię sobą tzn moim stanem, chucham, dmucham, byle szybsza akcja i już mam wyrzuty sumienia , że mogłam zaszkodzić.. wiem, że to bzdura ale nic na to nie poradzę..
jesteś, Wy juz wszystkie byłście na usg i widziałyście maluchy....... ja jeszcze 2 dni!!!!! boję się strasznie
reklama