reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dygotkaa, pewnie tak, ale mi test pozytywny wyszedł 5 sierpnia, 3 sierpnia jeszcze nie było nic :(. Możliwe, żeby zarodek wędrował aż półtora tygodnia?

reklama
Szaj wszsytko jest mozliwe..nawet zajscie w ciążę w 2dc..serio serio ;)
Ja też mam neiregularne i wiem dokładnie keidy miałam owu, to był 22dc i taka też ciąża młodsza jest ;)
Ale np. w trzeciej miałam ciążę starszą!!! o 3tyg!!!

ja sie posługiwałam takim kalendarzykiem z telefonie hahaha śmieszne mi się to wydawalo ale może cos w tym prawdy jest, u mnie 1 test wyszdł 13 sierpnia, bardzo bladziuchno ale wyszedł

oki zmykam na spacer z urwisem bo żyć nie daje

A mi sie podobają Pl imiona Hania, Zosia, Kalina. Dla chłopca Franek, Jakub.

U nas prawdopodobnie będzie Leonard a dla dziewczynki nie mamy...ja tez bym chciała druga corcie..:tak::-D

Witam,
Wątek zakupowy usunęłam.

10 lat temu zaczęłam pisać na tym forum, mój pierworodny z kwietnia 2005 jest.
A tu już 2015, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło.
Ja jestem na forum tez od 2005 r :) tylko że ja na grudniówkach i pozniej grudzien 2008 (ten czas leci!!!!)ale kurcze chyba zapomnialam hasła a jak robilam odzyskaj to mi nie przyszlo na poczte...albo inna poczta wtedy byla

Hej dziewczyny :) Ale naskrobałyście :)

Widzę że temat imion na tapecie. U nas typów brak jak na razie. Mnie podoba się Franek i Pola ale mojemu małżowi Franek nie pasi. Pewnie będziemy czekać z imieniem do momentu aż zobaczymy kto mieszka w brzuchy. ja coś czuje że dziewczynka ale to się zobaczy na kilkanaście tygodni :)

Mi kineły juzwszystkie dolegliwości typu senność i ból brzucha i nie czuję się ciążowo wcale.

Ja chcialam zawsze Lilke ale mój A absolutnie sie nie zgadza :wściekła/y: Myslalam tez o Anastazjii ale mojego A prababcia tak miała i wykluczone!!!!:wściekła/y: a dla chlopca nie mam pomysłów żadnych, juz wyczerpałam na moich dwóch.
Nie za szybko Ci przeszło?? Mi coś czuje dobrze sie nie zaczeło jeszcze :-D

Szaj nie mart:-) się ja poszłam na 1usg i według ostatniej miesiączki powinien być 14 tydzień a okazało się że jest 4 tc ( tylko mam nieregularne miesiączki) było widać tykko pęcherzyk dziś byłam na kolejnym i był maleńki zarodek :-) ale co się strachu najadłam to moje..
Głowa do góry

Doliores, tez tak planowałam, ale zaczelam plamic, wiec pojechałam na IP, gdzie mi powiedzieli, że jest pecherzyk, ciałko żółte, ale nic więcej. Z om wychodziło mi ponad 6tc, a z usg 4tc.
Nie martw sie u mnie to samo 6tc skonczony a u jich ze 4tc3dzien wrr

Bylam na tym USG tyle co nerwow tam zjadlam!!! To szkoda gadac. Najpierw dostalo mi sie za to ze nie przyjechalam o 10.30! Tylko teraz mowie ze nie wiedzialam wyslala mnie babka do jakiejs piguly (nie mila baba z ktora sie klocilam 4 mc temu ) wywiesila karteczke ze poszla na izbe wrocilam sie do rejestracji i pytam kiedy mam przyjsc ze juz boli mnie brzuch to ta dzwoni po lekarza i gada ze mam zostac mowie ze nie ma takiej opcji nawet oczywiscie z tym bolem sciemnilam bo ilez mozna czekac gadam jej ze krwiaka mam. Ok przyszedl lekarz oczywiscie poucza mnie ze o 10.30! Mowie ze juz mnie pouczyl ze rozumiem co do mnie mowi ze nastepnym razem przyjde o 10.30! Ciagle w drodze do usg gadal i gadal o tym. Robiac usg nie zapytal o OM zmierzyl pecherzyk jest cialko zolte i stwierdzil ze Krwiaka nie ma!!! Pecherzyk jak byl w sobote 12.40mm to u niego 12.00 i zero krwiaka kazal przyjsc o 10.30! Za tydzien ze teraz roznica dwa dni to widac nie bedzie ... no ok mogl troche zle zmierzyc a gdzie kurde krwiak?... nie kumam moim zdaniem robil to na szybko na odwal sie! Wrrrr w srode ide do mojego lekarza i w piatek tam pojde o 10.30! A potem zmieniem lekarza pojde do tego co robil mi usg za pierwszym razem

Witam,
Wątek zakupowy usunęłam.

10 lat temu zaczęłam pisać na tym forum, mój pierworodny z kwietnia 2005 jest.
A tu już 2015, aż mi się ciepło na serduchu zrobiło.

Ja tez sie martwie czy wszystko dobrze sie rozwija...ale ja nie mam usg za 2 dni tylko za jakies 5 tygodni dopiero ;(

Hej dziewczyny :) Ale naskrobałyście :)

Widzę że temat imion na tapecie. U nas typów brak jak na razie. Mnie podoba się Franek i Pola ale mojemu małżowi Franek nie pasi. Pewnie będziemy czekać z imieniem do momentu aż zobaczymy kto mieszka w brzuchy. ja coś czuje że dziewczynka ale to się zobaczy na kilkanaście tygodni :)

Mi kineły juzwszystkie dolegliwości typu senność i ból brzucha i nie czuję się ciążowo wcale.

dygotka to zazdroszczę :-)) ja się strasznie martwię sobą tzn moim stanem, chucham, dmucham, byle szybsza akcja i już mam wyrzuty sumienia , że mogłam zaszkodzić.. wiem, że to bzdura ale nic na to nie poradzę..

jesteś, Wy juz wszystkie byłście na usg i widziałyście maluchy....... ja jeszcze 2 dni!!!!! boję się strasznie

reklama
Do góry