reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Mila zazdroszczę Hiszpanii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ja tam urodziłam pierwszego syna i z nim wracalismy do pl...i tęsknimy bardzo, chociaż bedąc tam, tęsknilismy do pl d rodziny..a jesteśmy tu i w sumie rodzineod święta widujemy ;)

reklama
Dziewczyny wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ;-) wszystkiego są plusy i minusy :-) ja jednak też marze o emigracji, planowałam po studiach ale teraz troszkę się pewnie pokomplikuja sprawy :-) Iza co do Francuzów masz rację, są specyficzni :-)

Mila, moja Basia ma niecałe 14mcy i nosi ubranka na 92 ;-) to i waży odpowiednio ;-) też ma prawie 12kg :tak:

Myla, na początku jest tak dużo badań :tak: potem głównie mocz i morfologia, no i ukochana glukoza ;-)

Cześć Natasza :-)

Odn imienia to my mamy duuuzy problem :-D chcielibyśmy jeszcze jedną córeczkę, ale kto to wie ;-)
No wiem ze bylo wiecej na poczatku ale ani w 1 ani w 2 nie milm az tylu tych badan
Co do imieni to u mnie sie chyba w sadzie skonczy. a mam zupelnie inna wizje niż mój Arek.... no i tez chciałabym córcie bo juz 2 synów mam ...

Co do wyjazdu to ja chętnie bym wyemigrowła natomiast nie mam takiej możliwości bo tatuś moich synków )moj były mąż) w zyciu nie da mi pozwolenia :(
Cześć Natasza :happy2::happy2:

Amisia mi sie spr. z 1 dzieckiem,a teraz to ja już nie wiem..wychodzi, że syn, mam przeczucie na syna ale podświadomie chce córke hahahaha

co do imion to chłopak będzie Piotr - postanowione, a córka...nie wiem bo nie zakładam nawet

Hejka, my juz w drodze do domku. Moja mama płakała przed naszym wyjazdem z tęsknoty za Vika...jeszcze nie wie, ze będzie miała drugie szczęście do kochania ;)

Co do wagi to moja wazy chyba 12kg...a ma niecałe 10mcy i ubranka na 80-82.

Ja tez tęsknię za rodzina, jedzeniem, moja babcia ukochana, znajomymi. Berlin oferuje masę rozrywek, imprez, wydarzeń, knajpek, sklepów, restauracji, cały świat w jednym ogromnym mieście. Jest różnorodność, jest ciekawie ale czasem za szybko dla mnie i obco :(

Mnie mdlosci dalej wykanczaja, swiruje i chodzę wściekła :(

ja ponownie baardzo chcę córkę..ehhh ale znajac życie to los nie bedzie taki łaskawy;-)Nie no, chłopak bedzie to też super, w końcu sam fakt posiadania dziecka to jużwielki cud i nie ma co wybrzydzać (ale po cichu chcęcórę:-D)
U mnie jest LAura i Liwia i teraz jakby córa była to nie wiem czy nie dać do imienia O i przedłużyć jej imię..no wiecie tak symbolicznie trochę. Byłaby Oliwia..widzę, że popyt na Oliwki nieco zmalał to moze nie będzie ich na osiedlu 20;) No a jak nie Oliwia to jeszcze Lilka, Alicja..a jak chłopak..to też Adaś, no i jeśli bym szła za głosem serca myśląc o zmarłej to Oliwier..ale nie wiem czy nie jest to imię takie..zniwieściałe :confused:

reklama
kerna mój syn ma na drugie Adam, bo w szpitalu dostałam zaćmienia, na to imię ale wybrane wcześniej zwyciężyło ;-) z tych c napisałaś podoba mi się Alicja, tylko skrót Ala... nie bardzo już :/

jak mam byc szczera ( tylko bez obrażania, plisss) to mi osobiście nie podoba się Oliwier ani Oliwia, jakoś nie podchodzą mi, ale to tylko moje zdanie ;-)

Do góry