reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kwietniowka w pologu

m ktosia gratuluje sukcesu:-Dja cwicze brzuszki i w tym jestem nawet wytrwala ale do cwiczen na maszynach to jakos nie mam serca moj M marudzi kazdego dnia ze ten moj sprzecior to do piwnicy wyniesie:tak::tak::tak:najgorszy jest ten apetyt na slodycze!!!:szok:nie moge sie oprzec wyjadam nutele ze sloika duza lyzka!!!:zawstydzona/y::eek:;-)

reklama
JA TEZ szmina
wlasnie wpierdzielam ciacha degistive, najgorsze ze jak sie czlowiek wezmie za cwiczenia to to zwieksza apetyt :no:
u mnie waga stanela i niechce sie ruszyc wiec ja niewiem jak to jest...:dry: bo z moim ksztaltem lepiej, a bioderka to chyba juz mi zostana troche wieksze, ale w sumie to jest kobiece, byle by tylko tluszczu dookola nie bylo ;-)

kurcze a ja jestem dalej jak to m ktosia okreslila poporodowa dziewica:szok::-:)zawstydzona/y::wściekła/y:jakos nam nie wychodzi:szok::-:)zawstydzona/y::wściekła/y:tzn ja nie moge bo jeszcze mnie okropnie w srodku boli:sick:kiedy przejda te bole??? szwy mnie chyba tak ciagna a niby wszystko dobrze zagojone:no:

melduje ze dostalam po 14 dniach @ :wściekła/y:
kurde hormony szaleja, pewnie jeszcze potrwa zanim to sie unormuje, szczegolnie ze ciagle karmie piersia na zadanie

szminka trzeba sie przemoc
u nas pierwszy raz to byl naprawde emocjonalny, m nie chcial zebym zle sie czula a ja mialam blokade psychiczna jeszcze pare razy,
a potem to mi sie troche nie chcialo bo mi sie nie podoba ze nie jest jak dawniej i jakby wiesz trzeba... potrenowac :happy2::sorry2:
ale jest coraz lepiej no i oczywiscie wszystko juz elegancko zagojone, zauwazylam ze po przytulanku sie szybciej wszysko wygladza i jakby to powiedziec... robi sie bardziej elestyczne...:rofl2:

prawie 3 miechy po porodzie a @ ni widu ni czuju...
z natalą to po 6 tyg. dostałam... no ciekawa jestem...
kurka tylko cały czas na ogumieniu muszę:-:)rofl2:

nooo ale tu tak samotno :-(

ciacho wlasnie wciagnelam...ide sie wazyc

76 w ciuchach :wściekła/y: moje marzenie to 60 kg :dry:

i co...
brzuch mnie boli jak przy porzadnej @ ale to dobrze bo znaczy ze schodzi...
dziedze tak bokiem ...bez wiekszego ubolewania... jest lepiej niz za pierwszym razem...

maly kwili...ide

reklama
Ktosiu, a tak w ogóle, to Ty chyba w domu jesteś, tak?? :confused: Super :tak:, ja nie wiem, co to jest wrócić po 2 dniach, bo leżałam z Nacią 2 tygodnie :szok::zawstydzona/y:. Zobaczysz, szybko wrócisz do swej wagi, przy Nell się udało, teraz też, spokojnie, karm cycusiem i waga pójdzie w dół :-D:tak:.

Do góry