reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wczesne objawy,te pierwsze

reklama
Hej dziewczyny czy to możliwe brałam tabletki vinin 6mies skończyłam opakowanie postanowiłam nie brać kolejnego . Do stosunku doszło w 12 dc boli mnie strasznie brzuch jakbym miała dostać okresu cykle mam 28dniowe . Nie wiem czy się martwić ze dzieje się coś poważnego w moim organizmie czy to może być jednak ciąża ?

Hej dziewczyny czy to możliwe brałam tabletki vinin 6mies skończyłam opakowanie postanowiłam nie brać kolejnego . Do stosunku doszło w 12 dc boli mnie strasznie brzuch jakbym miała dostać okresu cykle mam 28dniowe . Nie wiem czy się martwić ze dzieje się coś poważnego w moim organizmie czy to może być jednak ciąża ?

Vibin

A który dzień cyklu wypada teraz ? może to przed @ ?

Ale jeszcze nigdy takiego bólu nie miałam . Nigdy nie przechodziłam owulacji z bólami
Bo do tej pory brałaś tabletki ,więc nie mogłaś mieć ;) ciesz się bo wiesz kiedy działać ,jeśli oczywiście staracie się o dziecko , ja nigdy tak nie miałam ,więc nie wiedziałam kiedy mam owu

reklama
Brałam tabletki przez 6miesiecy wydaje mi się ze to nie jest długi okres brania . Wcześniejsze okresy miałam strasznie bolesne a owulacji nigdy nie czułam

Do góry