reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wczesne objawy,te pierwsze

reklama
witam was dziewczyny, chcialam prosic was o pomoc, te doswiadczone i w obecnej ciazy. Przeszukalam juz caly internet...
okres mam dostac w niedziele, za tydzien, ale czy jest mozliwe ze juz teraz moge miec jakies objawy? min ogromna ochote na slodkie, zmiany nastrojow i bol w dole brzucha? prosze powiedzcie czy ktoras miala podobnie? mozliwe ze sobie wkrecam, bardzo bym chciala byc w ciazy, raz poronilam, kilka lat temu i sie bardzo boje czy w ogole uda mi sie zajsc jeszcze raz. bede bardzo wdzieczna za kazda rade.pozdrawiam
I jak to się rozwiązało?

Witam . Czy warto zrobić betę przed miesiączką czy lepiej poczekać ?
@ powinna być 8 lis (cykl co 30-31 dni) , od kilku dni mam bolące piersi , mdłości w godzinach wieczornych bardziej dokuczają , no i ból podbrzusza . Wczesniej przed @ nie miałam typowych objawów , że przyjdzie .. nie raz tylko brzuch bolał dzień przed . Dwa dni temu zrobiłam domowy test z krwi .. po jakiś 6 min wyszła blada druga kreska .. ale czytałam że często te testy dają fałszywie dodatni wynik . W pierwszej ciąży nie miałam typowych objawów i krwawiłam do 8 tyg ( myślałam że to @ ) więc późno się dowiedziałam o ciąży .

Załączniki

• IMG_20211102_132234827~3.jpg
    IMG_20211102_132234827~3.jpg
    261,5 KB · Wyświetleń: 662
@ powinna być 8 lis (cykl co 30-31 dni) , od kilku dni mam bolące piersi , mdłości w godzinach wieczornych bardziej dokuczają , no i ból podbrzusza . Wczesniej przed @ nie miałam typowych objawów , że przyjdzie .. nie raz tylko brzuch bolał dzień przed . Dwa dni temu zrobiłam domowy test z krwi .. po jakiś 6 min wyszła blada druga kreska .. ale czytałam że często te testy dają fałszywie dodatni wynik . W pierwszej ciąży nie miałam typowych objawów i krwawiłam do 8 tyg ( myślałam że to @ ) więc późno się dowiedziałam o ciąży .
Jak najbardziej jest sens... Jeżeli domowy test jest dodatni to beta z krwi w laboratorium tym bardziej powinna wyjść 🙂

Ja bym się beta do dnia @ poczelala , jest jeszcze kilka dni ,a te testy często wychodzą " pozytywne " a ciąży nie ma , I watpie zeby twoje objawy były ciążowe, ja tak mam zawsze juz tydzień przed @ ,u mnie to pms

Ja bym się beta do dnia @ poczelala , jest jeszcze kilka dni ,a te testy często wychodzą " pozytywne " a ciąży nie ma , I watpie zeby twoje objawy były ciążowe, ja tak mam zawsze juz tydzień przed @ ,u mnie to pms
U mnie to właśnie nie jest pms . Nie mialam takich objawów przed okresem . Nie raz tylko brzuch bolał dzień przed .. nic poza tym .

reklama
U mnie to właśnie nie jest norma . Nie mialam takich objawów przed okresem . Nie raz tylko brzuch bolał dzień przed .. nic poza tym .
Wiesz ja też tak nigdy wcześniej nie miałam, a terwz mam , to roznie bywa ,a jeszcze jak się staramy o ciążę , to widzimy wszystkie odstępstwa od normy

Do góry