reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Ja az wstyd sie przyznac ale na razie niczego nie uzywam bo nie kupilam jeszcze . Tylko tak duzo gadam o tym ale jak sobie poysle ze mam isc do sklepu, chodzic i sie zastanawiac to mnie skreca. Smaruje sie tym co mi zostalo po ciazy ale wiem ze najwyzsza pora w cos sie zaopatrzyc. Co proponujecie?
szmina
mamusia Emilki i Filipka
dziewczyny ja mysle ze powinnyscie sobie zafundowac kilka przyjemnych chwil w gabinetach kosmetycznych, tania przyjemnosc to nie jest ale warto i te specjalne zabiegi dla pan po ciazy sa super i dla duch i dla ciala. Ja w lipcu tez pedze na taki zabieg-masowanie,smarowanie,ujedrnianie itp sama rozkosz!!!
sami
Fanka BB :)
No ja też musze sobie cosik kupic ostatnio kupiłam narazie maśc na te wstrętne siniaki i mam nadzieje że wkońcu sie ich pozbęde.
No a jestwm wkurzona bo ponad tydzień temu skońcczył mi się okres który trwał 12 dni i od soboty znowu krwawie - poszłam dzisiaj do gina i powiedział że jak do piątku dalej będzie ze mnie lecec to mam przyjśc i mi przepisze jakieś tabletki na powstrzymanie.
Kiedy wkońcu pozbęde się tych podpasek
No a jestwm wkurzona bo ponad tydzień temu skońcczył mi się okres który trwał 12 dni i od soboty znowu krwawie - poszłam dzisiaj do gina i powiedział że jak do piątku dalej będzie ze mnie lecec to mam przyjśc i mi przepisze jakieś tabletki na powstrzymanie.
Kiedy wkońcu pozbęde się tych podpasek
majkam
mama Danielka i Karolinki
niczka jak ja blam u ginka to tez mi babeczka powiedziala ze dopoty karmie to okresu jako tako nie bedzie - a tu dziewczyny pisza o okresach ... a przeciez tez w wiekszosci karmiace , wiec jak to w koncu jest???
ja nie mam nawet plamien
co do powrotu do sylwetki to ja zaczelam sie smarowac ujedrniajacym-antycelluitowym kremem uda ,posladki i brzuch potem krotki masaz taka specjalna lapka i zawijam sie mocna strech folia i tak sobie latam po domu kolo godziny lub dwoch
optymalnie by bylo to robic codziennie no ale ja robie 4 razy w tygodniu i tez jest ok - no poza tym niestety dziewczynki trza zaczac cwiczyc - bo cudow nie ma , same od siebie oponki nie poznikaja
ja nie mam nawet plamien
co do powrotu do sylwetki to ja zaczelam sie smarowac ujedrniajacym-antycelluitowym kremem uda ,posladki i brzuch potem krotki masaz taka specjalna lapka i zawijam sie mocna strech folia i tak sobie latam po domu kolo godziny lub dwoch
optymalnie by bylo to robic codziennie no ale ja robie 4 razy w tygodniu i tez jest ok - no poza tym niestety dziewczynki trza zaczac cwiczyc - bo cudow nie ma , same od siebie oponki nie poznikaja
M
m_ktosia
Gość
swieta prawda do roboty, ja myslalam dziewczynki ze my tu sie bedziemy wzajemnie namawiac do cwiczen, potrzebuje tez waszego wsparcia bo ostatnio sobie odpuscilam, mam doly bo nie dogadujemy sie z m i nic mi sie nie chce...
a waga w koncu zaczela mi troche spadac, powinnam teraz byc wytrwala bo nic z tego nie bedzie...
a waga w koncu zaczela mi troche spadac, powinnam teraz byc wytrwala bo nic z tego nie bedzie...
Dziewczyny !!!! Jazda mi do ciwczen! Chcecie zostac z oponkami! Im dluzej bedziemy zwlekac tym trudniej bedzie je "wessac". No bardzo prosze bez obijania sie! Jak nie ma sily to chociaz wciagac brzucha prosze i oddechy cwiczyc! :chief:
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
mi tez sie nie chce cwiczyc
reklama
majkam
mama Danielka i Karolinki
koral ty nam znikniesz jak zaczniesz jeszcze cwiczyc!!!
a ty hana to podaj lepiej nazwe tych macicowych tabletek moze po nich cos schudne
a ty hana to podaj lepiej nazwe tych macicowych tabletek moze po nich cos schudne