młoda_mamusia
Fanka BB :)
ja takze mialam cesarke po operacji i puszczeniu znieczulenia tez bolalo okropnie ale nie chcialam zadnych srodkow przeciwbolowych balam sie ze to moze wplynac na pokarm i wszyscy sie dziwili ze nic nie chcialam a po jednej dobie pomimo wielkiego bolu latalam po klinice , skurczy macicy tez nie odczówałam ale co do mojego stanu dzisiaj niepokoi mnie to ze tam gdzuie mialam cięcie jest sliczna blizna ktorej praktycznie nie widac ale widac dokladnie jak pod skóra ida szwy na okrętke takie ciemne niby mialy sie rozposcic a u mnie sie nie rosposcily , i nie wiem co jest grane a moj blad bo po porodzie bylam u kontroli i od tamtej pory nie bylam , juz obiecuje sobie ze po egzaminie w sobote w tygodniu pojade do lekarza , cholerka wie moze mi dali jakies inne szwy nierozpuszczalne pomylili sie czy co , i zapomnieli wyciagnac , bardzo dokladnie je widac pod skora i jak przejade po nich palcem to tez czuje , a jak wy dziewczynki po cesarce oprocz kreseczki blizny widac wam szwy ? bo u zadnej mojej kolezanki kto\ra jest po cc nie ma tak jak u mnie , moze to zalezy od skory , sama nie wiem .. zobaczymy co lekarz powie jak sie do niego wybiore az ciekawa jestem