reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Worek PREZENTÓW ... !!!

reklama
Zebra fajna, ale bala bym sie ze mlody mi sie zaraz poobija... on lubi spadac z roznych rzeczy, uwaza ze to siwetna zabawa
Domek fajny, choc my sie wogole nie bawimy w namioty, raz probowalam mu zrobic ale nie byl zainteresowany. ja osobiscie mialam taki domke, i bardzo go lubilam
A parking kupilismy, zaraz wkleje linka, napewno na allegro bedzie...

ja od mikolaja poprosilam bym suszarko lokowke, taka co ma wiele koncowek, bo moja synek ukochany zepsul
a dla malodego to narazie nie wiem

ooo takie kupilismy. znakow narazie nie przyczepilismy. Mlody najabardziej sie bawi skladajac droge, no i czasem wjezdza i zjezdza samochodzikami, ale szczerze myslalam, ze bardziej sie bedzie tym bawil.
kupilismy wczesniej niz na gwaizdke bo widzialam ze zaczyna spuszczac samochody w roznych miejsc itd

Parking 2 poziomy Kid Cars + autka - WADER -nowa (487491469) - Aukcje internetowe Allegro

ja polecam takie puzzle, Eryk bardzo lubi ukladac. ciezko dostepne w Polskich sklepach, nawet w Smyku i swiecie dziecka, ale widze ze na allegro sa
układanka puzzle drewniane z uchwytami 7 wzorów (497961057) - Aukcje internetowe Allegro

Niczko ja własnie zamówiła takie puzzle na allegro wzorek z ubrankami i cyferkami. Mała ma swoja ulubiona cyferkę - 8 i wypatruje jej wszędzie ... najcześciej jak idziemy przez parking na rejestracjach - i ma przytym super zabawę. Jeszcze nie doszło..... Mam nadzieje że do Mikołajek dojdzie...:tak::-D
Juz się nie moge doczekać aż małej w pt opowiem o Mikołaju co jej w nocy prezent przyniesie i wrzucę do łóżeczka "pod podusię" jakąś paczuszkę w nocy i jak sie obudzi to będzie miała niespodzinkę... Fajnie jak tak dzicię zaczyna kojarzyć.
U nas na lustrze w przedpokoju powiesiłam buzię mikołaja, takie żelowe przyklejanki, i zawsze jej mówię że mikołaj patrzy jaka Natalka jest grzeczna żeby wiedział jak dużo prezentów ma jej w nagrodę przynieść.
No i mamy tez choinkę, bo pewnie około 14.12 już wyjeżdzamy w góry więc musimy sie nacieszyć choinke w domku...
Mikołaju śniegu w górach troszke zrzuć!!!!:tak:;-):tak:

Widze ze fajne zabaweczki tu powklejalyscie :-)

A ja mialam taki pomysl jak SMART :tak:tzn odkurzacz pylek
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=501282923
A poza tym jeszcze konik na biegunach - latwy do utrzymania w czystosci :-p:-D
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=505092814
I takie auto z narzedziami, jest m.in wkretarka na baterie - Kuba od czasu remontu roznych rzeczy uzywa udajac ze to wiertarka czy wkretarka wiec teraz bedzie mial prawdziwa :-D
http://www.allegro.pl:80/show_item.php?item=494870237

Ja już też mam prezenty dla natasi :tak::-D. Kupilismy jej taką większą maskotkę krowę, bo ona uwielbia zwierzątka :tak::rofl2:, a tak, to juz wśród tych pluszaków ma już całą prawie farmę :-). Oprócz tego dostanie pudło z kolckami takimi dużymi lego, wiecie, o co chodzi. Oprócz tego 2 ksiązeczki z takimi przyciskami, co wydaja dźwięki zwierząt, no i dresik, co kiedyś już z tą myślą na allegro kupiłam. Fotki wkleję po Gwiazdce, jak dostanie już to wszystko :happy2:. No, może jeszcze jakieś ciuuszki dokupie, bo dzis popołudniu jedziemy i może coś się uśmiechnie :-):-):-).

ewutek od nas dostanie domek Kiddieland i puzzle co to je chyba NICZKA kiedys wklejala ;-), od brata M i jego lejdi plyte z piosenkami Noddy'ego, od mojego brata lale, o innych prezentach nie wiem, mam nadzieje ze obejdzie sie bez pluszakow, bo nie mam gdzie trzymac, a ewka sie i tak polowa nie bawi

neli dostanie wozek dla lalek spacerowke hallo kitty :tak:

a te wszystkie parkingi, namioty i ukladanki to juz ma... ciezko cokolwiek dokupic:dry: parking stoi nieuzywany za czesto...a ukladanki juz tak obcykane ze ja nudza...teraz celuje w puzle 9cio czesciowe drewniane ale mam niewielki wybor i nic mi sie nie podoba:dry:
jeszcze chce lego duplo ale to od kogos uzywane bo strasznie to drogie w sklepach...
moja znajoma kupila wielki wor klockow za cene sredniego nowego zestawu ma 10 zestawow starych... a klocek raczej sie nie niszczy wiec i ja nowych juz kupowac nie bede :happy2:

reklama
Basia dostanie od nas wózeczek dla lali, od dziadków teletubisia, od cioci zestaw do sprzątania-mop, wiaderka i odkurzacz, od drugiej cioci-konika na biegunach, a reszta jeszcze nie wiem:tak:

reklama
Do góry