reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kwietniowka w pologu

reklama
Ja chetnie bym pocwiczyla ale niestety po tym plamieniu nie moge bo skoro nie dzwigac to i nie cwiczyc chyba no nie? Zreszta standardowo po cesarce po uplywie 15 tygodni dopiero mozna zaczac cwiczyc. A i ze wzgledu na to nmoje serce to nie wiem czy moge pozwolic sobie na wiekszy wysilek fizyczne. Kardiolog sie klania :tak:.

ja niestety też narazie nie ćwiczę za to cały czas w pasie chodzę by wciągnęło mi tą okropną skórę po snoopim :-D

dziewczyny zaczelam brac mini pigulki i ciagle mi niedobrze - na wymioty bierze :no:

wczesniej jak stosowalam normalne pigulki to musialam chyba z 4 razy je zmieniac bo wymiotowalam 8 miesiecy :szok:
kurde mam jakis dziwny organizm :szok:

No to ciekawe Koralku. a nie robili ci testow hormonalnych, zeby dobrac pigulki (wtedy przed ciaza, bo teraz to nie ma za duzego wyboru).

MAJKAM moja lekarka tez mi powiedziala ze jak karmie to nie wiedomo kidy okres dostane:tak:zapropnowala mi albo spiralke albo tabletki;-)wybralam narazie tabletki i mam je zaczac brac od razu i nie robic zadnych przerw no i @ nie bedzie:-Dfajnie bo nie lubie @

majkam to super ze niebedzie @, to ja tez sie o to popytam doktorki...
koralku a to klops, ty zdaje sie tez wymiotowalas na koncu ciazy, to juz chyba taki twoj urok :confused: napewno w koncu znajdziesz cos odpowiedniego dla twojego organizmu :tak:

NO KOCHANE MUSZE SIE WAM POCHWALIC
ze moje cwiczenia (gl bieganie od 3 tygodni) zaczely dzilac !!!
opowiadalam wam o zakupie nowych spodni rybaczkow...
ostatnio je ubieram a tu pelno luzu :szok: moge je zsunac przez biodra bez otwierania rozporka!!! :-)
tylko spodnie sie trochu jakby zmarnowaly, ale z paskiem tez sa ok...
z tego wszystkiego zmierzylam spodnice co to masakrycznie byla za waska, i tez dopielam, huraaa victory...
ale skora na brzuchu jeszcze wisi... :dry: ale na to to mysle ze trzeba jeszcze 2 miesiecy bo tyle zdaje sie sie odnawia skora , tzn komorki budolcowe skory zyja 100 dni , tak cos kojarze... czyli ze za 3 miechy sie odnowia :tak: no i troche brzuszkow by sie przydalo...
z tego szczescia, dzis po 5 dniach opiepszania i obzarstwa bita smietana poszlam znowu pobiegac... szkoda zeby teraz zmarnowala co wypracowalam...
NO DZIASZKI DO CWICZEN BO TO DZIALA !!!

reklama
Do góry