reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Ja chetnie bym pocwiczyla ale niestety po tym plamieniu nie moge bo skoro nie dzwigac to i nie cwiczyc chyba no nie? Zreszta standardowo po cesarce po uplywie 15 tygodni dopiero mozna zaczac cwiczyc. A i ze wzgledu na to nmoje serce to nie wiem czy moge pozwolic sobie na wiekszy wysilek fizyczne. Kardiolog sie klania .
koral
Mama Julka,Maksa i Lili.
dziewczyny zaczelam brac mini pigulki i ciagle mi niedobrze - na wymioty bierze
wczesniej jak stosowalam normalne pigulki to musialam chyba z 4 razy je zmieniac bo wymiotowalam 8 miesiecy
kurde mam jakis dziwny organizm
wczesniej jak stosowalam normalne pigulki to musialam chyba z 4 razy je zmieniac bo wymiotowalam 8 miesiecy
kurde mam jakis dziwny organizm
szmina
mamusia Emilki i Filipka
MAJKAM moja lekarka tez mi powiedziala ze jak karmie to nie wiedomo kidy okres dostanezapropnowala mi albo spiralke albo tabletki;-)wybralam narazie tabletki i mam je zaczac brac od razu i nie robic zadnych przerw no i @ nie bedziefajnie bo nie lubie @
M
m_ktosia
Gość
majkam to super ze niebedzie @, to ja tez sie o to popytam doktorki...
koralku a to klops, ty zdaje sie tez wymiotowalas na koncu ciazy, to juz chyba taki twoj urok napewno w koncu znajdziesz cos odpowiedniego dla twojego organizmu
koralku a to klops, ty zdaje sie tez wymiotowalas na koncu ciazy, to juz chyba taki twoj urok napewno w koncu znajdziesz cos odpowiedniego dla twojego organizmu
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
A mnie plamienie po tabletkach od pana doktora przeszlo przynajmniej na razie:-). Oby nie wrocilo.
M
m_ktosia
Gość
NO KOCHANE MUSZE SIE WAM POCHWALIC
ze moje cwiczenia (gl bieganie od 3 tygodni) zaczely dzilac !!!
opowiadalam wam o zakupie nowych spodni rybaczkow...
ostatnio je ubieram a tu pelno luzu moge je zsunac przez biodra bez otwierania rozporka!!! :-)
tylko spodnie sie trochu jakby zmarnowaly, ale z paskiem tez sa ok...
z tego wszystkiego zmierzylam spodnice co to masakrycznie byla za waska, i tez dopielam, huraaa victory...
ale skora na brzuchu jeszcze wisi... ale na to to mysle ze trzeba jeszcze 2 miesiecy bo tyle zdaje sie sie odnawia skora , tzn komorki budolcowe skory zyja 100 dni , tak cos kojarze... czyli ze za 3 miechy sie odnowia no i troche brzuszkow by sie przydalo...
z tego szczescia, dzis po 5 dniach opiepszania i obzarstwa bita smietana poszlam znowu pobiegac... szkoda zeby teraz zmarnowala co wypracowalam...
NO DZIASZKI DO CWICZEN BO TO DZIALA !!!
ze moje cwiczenia (gl bieganie od 3 tygodni) zaczely dzilac !!!
opowiadalam wam o zakupie nowych spodni rybaczkow...
ostatnio je ubieram a tu pelno luzu moge je zsunac przez biodra bez otwierania rozporka!!! :-)
tylko spodnie sie trochu jakby zmarnowaly, ale z paskiem tez sa ok...
z tego wszystkiego zmierzylam spodnice co to masakrycznie byla za waska, i tez dopielam, huraaa victory...
ale skora na brzuchu jeszcze wisi... ale na to to mysle ze trzeba jeszcze 2 miesiecy bo tyle zdaje sie sie odnawia skora , tzn komorki budolcowe skory zyja 100 dni , tak cos kojarze... czyli ze za 3 miechy sie odnowia no i troche brzuszkow by sie przydalo...
z tego szczescia, dzis po 5 dniach opiepszania i obzarstwa bita smietana poszlam znowu pobiegac... szkoda zeby teraz zmarnowala co wypracowalam...
NO DZIASZKI DO CWICZEN BO TO DZIALA !!!
reklama
kasia23-82-23
mama Martysi i Lusi
Gratulacje Mktosia :-)!!!