Anekha
Kwietniowa Mama 02 i 08'
Hej
co tam u Was w Nowym Roczku????oby był super:-)
Mała do wczoraj tak bardzo nie obsypywało a dziś w nocy koszmar...kropka na kropce kropką pogania
na tułowiu i nóżkach to mam maść z środkiem antyświadowym ... ale na bużkę tym nie mogę smarować ..mam inną ale tu ją widać że swędzi...bidulka się męczy...
gorączka jej wyskakuje spora bo 38,7-39.7...trzeba pilnować i praktycznei co 4 godziny dawać syrop na zbicie tempki bo jak wyskakuje temperatura to automatycznie wiecej wykwitów jest...
śpi tragicznie przez to..dziś prawie wcale nie spała w nocy...
je..coś tam je....zupki wczoraj nie ruszyła...sinlac, kaszka i mleko...w międzyczasie picie...sporo pije...
oj..żeby to szybko mineło.
Rybusia
heh widzisz jaki to synek...mój synek też z kazdym by został...
:-)
nie potrzebnie się o to martwiłaś:-)
monia
moja pije mleko przed południem i nad ranem
Lady
czy się mniej drapie..nie powiedziałabym...bo jej nie wytłumaczysz, że ma sienie drapać..i na noc jej zakładam skarpetki na rączki..w dzień sobie je zdejmuje...
odpoczywaj od choróbsk...oby już do Was nie wróciły

Ruda
jak tam po sylwestrze?:-)
Ada
zjedliście w ciągu nocki wszystko?:-)
moja nawet się nie obudziła przy fajerwerkach
potem się obudziła koło 1szej ale gorączka jej wyskoczyła
Angie...Rybusia
ale Wasze pociechy mają już pełno ząbków....fajnie ;-))) u nas narazie tylko 2 :-)
idę kawkę machną sobie poranną
co tam u Was w Nowym Roczku????oby był super:-)
Mała do wczoraj tak bardzo nie obsypywało a dziś w nocy koszmar...kropka na kropce kropką pogania

na tułowiu i nóżkach to mam maść z środkiem antyświadowym ... ale na bużkę tym nie mogę smarować ..mam inną ale tu ją widać że swędzi...bidulka się męczy...
gorączka jej wyskakuje spora bo 38,7-39.7...trzeba pilnować i praktycznei co 4 godziny dawać syrop na zbicie tempki bo jak wyskakuje temperatura to automatycznie wiecej wykwitów jest...
śpi tragicznie przez to..dziś prawie wcale nie spała w nocy...
je..coś tam je....zupki wczoraj nie ruszyła...sinlac, kaszka i mleko...w międzyczasie picie...sporo pije...
oj..żeby to szybko mineło.
Rybusia
heh widzisz jaki to synek...mój synek też z kazdym by został...

monia
moja pije mleko przed południem i nad ranem
Lady
czy się mniej drapie..nie powiedziałabym...bo jej nie wytłumaczysz, że ma sienie drapać..i na noc jej zakładam skarpetki na rączki..w dzień sobie je zdejmuje...
odpoczywaj od choróbsk...oby już do Was nie wróciły

Ruda
jak tam po sylwestrze?:-)
Ada
zjedliście w ciągu nocki wszystko?:-)
moja nawet się nie obudziła przy fajerwerkach

Angie...Rybusia
ale Wasze pociechy mają już pełno ząbków....fajnie ;-))) u nas narazie tylko 2 :-)
idę kawkę machną sobie poranną

Ostatnia edycja: