reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

ada04 nio naprawde dużo tych zęboli ma wszyscy się dziwią
jedno jest pocieszające to że prędzej czy później wyjdą i waszym malcą ..
narazie płacz i marudzenie ale potem to bedziemy się śmiały z tego ...

dzisiaj dzionek jakoś minął mały ciągle wspina się po czym tylko się da .. raczkuje musze go ganiać a w dodatku przyzwyczaił się do tatusia bo mąż miał wolne i teraz marudzi bo go nie ma ... bo mój gadek znowu wyjechał na 10 dni ... i jestem słomiana wdowa hahaha

a co do jedzenia to ostatnio mam ochote zrobić małemu jakiś super danie ale nie mam pomysłu ...

moncia23 wiesz jak wychodzą to jest okropny w dzień to tak nie ale w nocy po 5 /6 razy się budzi ... mam nadzieje że reszta wyjdzie nie tak szybko jak te i troche odpoczniemy...

mycha99 witam cie serdecznie zaglądaj do nas i podziel się informacjami o dzidzi ... buziaki

http://www.glitterfy.com/

Ostatnia edycja:
reklama
Moncia ja bym maluchowi nie podawała parówek, nawet drobiowych. To jest totalny przemiał tego co się nie nadawało do sprzedaży w całości. Nie wydaje mi się żeby to było dobre dla dziecka w tym wieku.

Rybusia ale z Kubusia wiercipięta :) Moja Lusia to wstaje podpierając się na wszystkim... wystarczy ściana, przylepia się jak żaba i wstaje. Coraz częściej zdarzają jej się chwile gdy stoi bez trzymanki pare sekund. Nawet jak się podpiera jedną ręką to lekko dla utrzymania równowagi. W łóżeczku to chodzi bokiem przy szczebelkach... no chyba że chce szybko się przemieścić to raczkuje :)

dziewczyny jeszcze trochę i nasze dzieciaczki zaczną śmigać wtedy się zacznie:-D:-D:-D

a parówki Angie masz rację najgorszy odpad zmielony i podany nawet te dla dzieci to to samo....tylko różnica polega w wyglądzie opakowania i napisu kids.....

wróciliśmy z zakupów ale zimno....tylko w domku siedzieć pod kocykiem....

ANEKHA gdzie jesteś jak Nitka...

witam się laseczki w Nowym Roku :-)

nie było nas bo mieliśmy tyle zajęć rodzinnych że brakło czasu na forum
rzadko się zdarza że wszyscy mają wolne od pracy więc same rozumiecie :tak:

ale tu popisałyście już nic nie pamiętam z tego co przeczytałam
ale dobrze że piszecie

jeśli chodzi o sylwestra to się troszkę bałam że mały bedzie płakał
ale gdzie tam mały dzielny
nie spał do godziny 1 chyba czuł że będzie fajna zabawa
jak wybiła 24 to ubrałam bąbla i wystawiłam do okna
a ten o dziwo to urodzony piroman pewnie po mężu i Kapim bo oni też uwielbiają fajerwerki
mały stał w oknie śpiewał i podskakiwał
nic się nie bał skubany
troszkę zmarzł bo było u nas -10 ale było warto zobaczyć jego uśmiechniętą buzię
po tym całym patrzeniu zasnął jak betka ok 1 i spał do rana
a my mieliśmy jeszcze imprezkę do godz 5
zresztą prawie wszyscy nasi sąsiedzi balowali do rana więc nie było sensu kłaść się wcześniej :-D

Aga widzę ze malutką dopadła ospa jejku nie dobrze taka malutka i już takie choróbsko biedaczka pewnie bardzo cierpi i do tego ta temperatura :-(
życzę szybkiego powrotu do zdrówka

Ala
a u ciebie widzę odmiana :-)
malutki zaczął jeść i ładnie spać :tak:
no to może sobie wreszcie odpoczniesz kobito - po tylu zawalonych nockach :tak:

Ada u ciebie jak dobrze pamiętam to też miła odmiana
malutki zaczął jeść ładnie - brawo
chyba te nasze szkrabiki się dowiedziały że jest nowy rok i muszą dać mamuśką troszkę odsapnąć :-D:tak:

Iza
ile u was zęboli jestem w szoku
malutki pewnie nie ma problemu z żadnym jedzonkiem i wsuwa jak stary :-D
fajnie że jak mu wychodziły to aż tak mu nie dokuczało to jak mojemu bo u nas to była masakra:-(

Monia jeśli chodzi o parówki to ja mojemu młodemu podaję nie za często ale daje i on je bardzo lubi
wiem że to nie jest najlepsze jedzonko dla dziecka
ale czy naprawdę wiemy co podajemy naszym dzieciom
kupujemy piersi z kurczaka że niby takie zdrowe ale to nie koniecznie musi być prawda bo kurakom podają specjalne leki i inne świństwa do tego nie wiemy ile tzw. żyć ma to mięso :-(
albo np. taka szyneczka ile razy była myta i odświeżana
ile się o takich sprawach słyszy w telewizji i to w najlepszych sklepach się zdarza :-(a o ilu takich przypadkach nie wiemy
warzywa i owoce też nie mamy pojęcia czym są pryskane i jak to wpływa na nasze dzieci
więc może nie trzeba mieć do tych parówek aż takich zastrzeżeń bo kupujemy je i wiemy przynajmniej co kupujemy :tak:nikt nam nie wmawia że to świeżutka szynka pierwszego gatunku
no bynajmniej takie jest moje zdanie na temat parówek
każdy ma swoje :tak:

witam nowe mamy
Mycha :-)
Angie G
:-)
napiszcie coś o sobie i o pociechach
i jak możecie to napiszcie swoje imiona bo tak się lepiej pisze :tak:

ok ja spadam bo może dziś pojedziemy na stok bo Kapi chce na nartach pozjeżdzać
no i do marketu po zakupy trzeba ruszyć wrrrrrrrr jak ja tego nie lubię :wściekła/y:
ale mus to mus :tak:
do później laseczki :tak:
buziam wszystkie :-)

RUDA no dziś też wszamał marchewkową z ryżem:szok: 170gr i chciał jeszcze..może to jego ulubiona zupa dobrze by było gdyby polubił zacznę mieszać nie długo i wprowadzać oby mu tak zostało....a chyba nie dawno pisałam,że po nowym roku zacznie jeść:-D:-D tfu tfu oby nie zapeszyć...widzisz fajnie,że Kapiemu się podobało mój spał jak zabity całą noc:-):happy::-):happy:

wiecie co dziewuszki jak ktoś chce dac kanpeczke z paróweczką bardziej polecam samemu pierś zapiec indyk i kroić i dawać zdrowiej:tak::-):happy:ale parówki to odapdy zmielone:baffled: no bynajmniej jak już dawać to dać później:tak::happy::-)

Ostatnia edycja:
zobaczcie kochane jak ten mój kajber sobie stoi i jak tu nie dostać zawału że nie poleci do tyłu ??? ciągle za nim latam bo jeszcze sobie wybije te 6 zębów hahaha :happy:

Załączniki

• 100_7271.JPG
    100_7271.JPG
    553 KB · Wyświetleń: 55
RUDA :-D:-D:-D i jaki uroczy kalendarz...

RYBUSIA mój też rozrabia na maksa tylko go puszcze wstaję gdzie popadnie i się puszcza i ryb na dupkę do tyłu hahaha....świetny Kuba:-):happy:

reklama
mamusie kwietnióweczki . Dzisiaj po kapieli oliwowałam hehe kubika i zobaczyłam coś co mnie zaniepokoiłam mały ma na nóżkach 5 siniaczków na kolankach i łydeczkach ... myśle że to od tego raczkowania gdzie tylko się da i mam pytanko wasze łobuziaki taż mają siniaki ???

Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Do góry