reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Witam się z wieczora :-)
Dziecko moje zasnęło :-) Jeszcze karmionko o 22 i idę lulu, bo coś czuję, że jak i u Was nocka nie koniecznie będzie przespana w całości :dry:
Lady :-) Mojemu synkowi też żadne żele na dziąsełka nie pomagają... Na szczęście ( na razie ) w miarę lajtowo przechodzi to ząbkowanie...
DOBREJ NOCKI :-) bo widze, ze nikogo nie ma......

reklama
LadyLajla;...........Anetha a powiedz mi czy to ma sztywne jakies na plecki cos???? to co mialas przy synku jest lepsze niz to co teraz masz????? kupilabym ale jeszcze chce sie dowiedziec pare rzeczy.... jak sie w tym dziecko nosi jak dzieci reaguja w tym?jak siedza? bo sie boje ze kupie wydam kupe kasy a on nie bedzie chcial mi w tym wisiec czy jak to nazwac hahahahaha..... nie no czyli te niebieskie najabrdziej byc polecala tak?? a jak dlugo mozna nosic malucha w tym??????? piszcie bo ja ciekaw i zielona......

no to tak,to co miałam dla synka bardziej mi się podobało bo miało właśnie to odpinanie przy nóżkach i łatwiej się w nie wkładało i wyjmowało dzidzię...poza tym nie widzę róznicy :-pco do plecków to ma sztywne i jedno i drugie nosidło...miękkie od środka jest także dzidzia ma fajnie pod pupą i leckami...ja nosiłam syna do 8go m-ca mniej wiecej może ciut dłużej,potem już nie chciał w tym siedzieć...
córka..to się okaże ile:-pdlatego kupiłam tańsze żeby właśnie gdyby nie chciała siedzieć nie było nie wiadomo ile kasy w błoto wywalone...dzieci różnie reagują na nosidła..większość z moich znajomych chwali sobie je..ale są przypadki że dziecko odmawia siedzenia w takich wynalazkach...moja np nie chciałą za cholerę siedzieć w chuście tak zachwalanej przez niektórych..ani w kołowej ani w elastycznej wiązanej...także upodobała sobie nosidło i tak sobie trwamy przy tym...
jest lżej o wiele nosić dzidzię w tym(mnie osobiście) niż na rękach,bo nawet jak bierzesz wózek to masz wolne ręce i łatwiej go pchać,,,hihih...co nie :-Dlżej..nie mylić że nie wiadomo że jakby piórko..hehe dziecko swoje waży...takze mnie to pasuje najbardziej na pół godzinki do godzinki spacerek..ale jak zakupy dochodzą czy dłuższa droga to i tak sie umacham...
to moja opinia o nosidle i użytkowaniu..
a czy kupisz to już pozostawiam Twojemu przemyśleniu:-)

oj zmykam bo dzidzia zasnęła i przydało by się odpocząć:-p

Miłego wieczorku zyczę wszystkim Kwietnióweczkom:happy::happy::happy:

buuu...jak wszyscy idą spać to co będe sama do siebie pisać ech posiedzę jeszcze mały usnął na razie ale ciiiiiiiiiii bo się obudzi:rofl2::-):laugh2::-D dobra przyznam się odbija mi bo mały spokojny jak na razie i mama zadowlona i z radościa czeka na tatusia:happy:

DOBRY WIECZóR!!!
Witaj silka,
juz się zastnawiałam, co tam u Cię????:confused:
U nas zwriowany dzień dzis, ciągle biegiem, ale już Hanulka od godziny śpiuńka wypachniona i wycalowana, ok spadam poczytać co tam u Was i zmykam, bo padam na buzię

Ala ja mam to siodelko Infant - mialo byc wygodne a prawda jest taka ze caly ciezar malej mam na szyi i wygladam jakbym garba miala:-) ale nie kupuje innego, jakos sie przemecze z tym

A ja mecze sie juz 3 dzien z kolka watrobowa i mam juz dosc.. mam nadzieje ze jutro rano juz przejdzie na pewno..

dobranoc :-p

A ja dzisiejszy dzień troszkę lepeij spędziłąm z Milenką już tak nie marudzi ale niewiem co jej jest od godziny 18 do 20 czyli do kąpania musze ja nosić na rękach bo nieda się ani położyć ani posadzić nie mam pojęcia czemu się tak wkurza chce tylko na rękach nie ma jej jak zainteresować niczym w tym czasie ech chyba garba dostanę bo o tej porze to zawsze sama jestem znią i musze przez cały czas ją dzwigać powinnam już wrócić przez to do swojej dawnej wagi a tu jak mi waga stanęła na 70 do ani drgnie w dół ech idę spać żeby nabrać sił na jutro znowu a w niedzielę idę na chrzciny do szwagierki ciekawe czy Milenka bedzie grzeczna i nie oklapie młodego
pozdrawiam i życzę miłejprzespanej nocki pa

Witam wieczorkiem

Mój Filip śpi, od kiedy zaczęłam go dokarmiać na noc butlą to śpi dłużej. Wyobraźcie sobie jaki musiał być głodny jak go karmiłam wieczorem tylko piersią - teraz daję mu moje mleczko i spija wszystko i jeszcze wciska 180 ml kaszki ---SZOK!!!

Widzę, że debatujecie o nosidłach, my mamy takie na brzuch z usztywnianymi plecami i użyłam je jeden raz - w moim przypadku kasa poszła w błoto ale widzę, że dziewczyna z okolicy na miesiąc starsze dziecko (ma ponad 6 miesięcy) i cały czas nosi je w nosidle, bo jej synek nie toleruje wózka.

Naumiałam się załączyć zdjęcia, a właściwie umieściłam je w albumie i zamieszczam link http://picasaweb.google.pl/guglag/Filipek?authkey=dPZ6EchcmME#

W życiu nie nadrobie..:-(
ech..]
My też nadal cycusiamy . o nisidle myśłe do pracy wracam 22 września i nie mam z kim zostawić Małęj mecza mnie koszmary...

Buziaki dla dzieciaków

Pozdrawiam

reklama
Czesc dziewczyny!!!....................................................................................................................Adulka te co masz Amirka w podpisie lezy na czyms rozowym slicznie wyszedl..... i nozki tak juz chwyta;)Kasiak pewnie kazde nosidlo obciaza nas hahahaha no ale zawsze raczkom lzej no nie... Anetha kurde ryzyk fizyk zamowie sobie dzis co najwyzej moze uda sie pchnac na allegro...Anrus to baw sie dpbrze moj maly niby chowany w gwarze ale jak bylo o 10 osob wiecej to caly dzien na chrzscinach swoich byl taki marudny ze az go nie poznawalam.....RENIU CHODZIC???hmm juz to widze ze tam gdzie on to i ja w dupe jeza wtedy pewnie nie dosc ze bedzie ich wszedzie pelno to na dodatek drzemek juz o kroc mniej! i juz sie boje o te meble i rzeczy na nich bo ja nie mam za bardzo gdzie tego przekladac hahahaahahaMadziujka za duzo tych zmartwien masz!!!!

Do góry