reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Anekha pwoiem ci ze mój nigy się tak nie zachowywał po szczepieniu to pierwszy raz no histeria za histerią a jak już chce spać położyć to tragedia i na ręce tylko chce nie mam siły już....znowu mi odstawił cyrk nie z tej ziemi niby zasnął ciekawe na jak długo a mówili że te szczepionki 5w1 nieszkodliwe...:dry: a mój ogólnie to złoty chłopak ale od wczoraj wieczora daje mi popalić nie śpi cyrkuje mam kongo w głwoie mam nadzieję,ze do jutra mu przejdzie dalam mu na noc viburcol ale nic mu nie pomógł

reklama
Heja!!!

Jak zwykle mam zaleglosci dajcie mi troszke jeszcze czasu az sie ogarne z tym wszystkim... bo normalnie nie maam gdzie rak wsadzic.... ale teraz na weekend odbije... poki co ide poczytac... jakbym nie zdazyla wrocic tzn ze moj uszatek juz mnie porwal! Albo dobra nie czytam teraz...popisze co nieco a potem poczytam i odpisze.......

Wiec dziewczyny moj mlody kolejny postep zrobil od chrzscin gada sam do siebie jak nie wiem co.... i do mnie i do wszystkich jak najety a przy tym robi takie miny ze hej nawet do psa gada... rece wyciaga wszedzie.... a co najlepsze ze juz zaczyna sylabowac.. moze nie mowi mama ani tata jeszcze hahaha ale juz jak cos mu sie nie podoba to mowi yeeee yyyeeeeeee takie nie tylko w jego i zworiclam na to uwage bo myslalam ze to se tak gada przypadkiem ale ak on mowi jak cos mu nie pasi tylko.... jeju jak sie ciesze bo juz niedlugo moze za miesiac albo dwa juz mama uslyszymy..az mi ciary przechodza.... hahahaha a tak poza tym nic nowego zebow nie widac ma takie wypuklenia tylko na dole i jkbyy sie cos chcialo przebic a nie moglo......spi jak spal je lepeij jablka mu sam robie gotuje a podem tre na tarce bo lyzka mi sie nie chce skrobac i slicznie mi je ..... malo tego wprowadzilam ziemniaczki ale nie duzo.... i dalej je po 150 kaszki i 180...w nocy tez ciagle ta lyzka no nic......jakos to przezyje hahahahahahahahaha Dominik jak idzie do szkoly to wiecie co ja to bardziej przezywam niz on patrze na godzine o ktorej wraca i czas mi sie dluzy i nie moge sie doczekac a z wrcoi a ten nawet jak konczy zajecia nie chce nic opowiadac przez sile wyciagam a kiedtys gadal jak potluczony....ale za to jak idzie do szkoly to ja sie patrze a go juz kuzwa nie ma w klasie juz siedzi nawet sie ze mna nie pozegna ani buziaka nie da a to duopek mowie wam!!!! a mniej mnie tu bo sie nie moge ogranac z chata sprzataniem meza juz nie ma pracuje wiecej..... ja sama wsio robic musze dobrze ze jeszcze ze mna zawozi malego do szkoly akle od pazdziernika sama bede ...... i tak mi czasu brakuje na wszystko bo to wstnae malego prygotuje a to potem odbiore obiad...ale wykupilam mu obiady w szkole kuzwa bo nie wyrabioam z czasem... i o tyle mam lzej.... wiec niegniewajcie sie ale zajrze w weekendy bardziej niz w tygodniu no chyba ze seba da mi pospac...ok lece czytac co u was a innym razem odpisze bo pewnie juznie zdaze!!!!!:-D:crazy:

Witam nie wiem co się dzieje z tymi naszymi dzieciaczkami :-(

Anrusku moze cos sie wykluwac jak w przypadku sebcia ...... po 3 dniach wyklulo sie zapalenie gardla wiec tu tez tak moze byc a nie musi jakby ci to spokoju nie dawalo zawsze jeszcze raz mozesz isc do tej samej lekarki by go jeszcze raz przebadala .. u maly dzieci chorusbko postepuje z dnia na dzien oby to tylko rozdraznienie przez zabki ale pamietaj ze nie wolnio wsio zwalac na zabki!

hej my po ważeniu myślałam,że będzie gorzej ale nie jest tak źle waży 6700 więc przytyłw miesiąc 700gr najmniej jak do tej pory

Aulka super to u niego z wago jak u mojego ;)

witam się

mój mały dzisiaj płakał przy jedzeniu obiadku i nie wiem do tej pory o co chodzi :confused:miłego laski

Ruda moj tak sie zachowuje jak jest strasznie glosdny i ja mu nie w pore zapodam zarcie potem z miejsca sie supokja i humor wraca jak nie wiem... ale staram sie nie dopuszczac by byl takiiii glodny..... no ale sama wiesz... pare kupek wiecej i malego ssieee hahahaha

Jjejuciu cos nie doczytalm sorki jak tak szybko chailam byc na czasie.......

Anetha ja tez mam ten sam problem... amoze ty jestes mna czy jak a moze jakas siostra blizniaczka o ktorej nie wiem nic?? co przyznaj sie hahahahahahah bo mojego tez musze nosic bo w zozku nie ulezy!! wiec nawet chcac nie chcac na spacery z nim chodzic nie moge no chyba ze zasnie bo wtedy tylko moge wiezc go wozkiem ale nie daj boze by sie obudzil aa ja poza domem wtedy w jednej rece sebcioa adruga pcham wozek masakra... polec nosidelko !!!!! musze kupic szybko bo sie wykonczwe!!!!!

Reniu slonce urocze dzieciaczki ;))))) mile sie patrzy na nie!!!!!!:-)

Iwonko zapomnialam psieprasiam co tam pisalas..... a ze tatus uspia i daje buzi na dobranoc no niesety ja uspypiam no chyba ze wskocze nachalni do wanny i zamkne dzrwi od lazienki wtedy udaje ze nie slysze jak mnie maz wola bym malego na noc uspila hahahahahahahahah ale to zadkosc bo mi slonka mojego zal....

Reszte pozdrawiam!!!!!!!

Heeeeeej :)
Się witam na ogólnym :) Cieszę się, że w końcu już wróciłam i mam nadzieję, że WY też :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego co napisałyście, bo nie było Nas 2 miesiące, ale jakoś postaram się nadrobić zaległości...
Biorę się w końcu za sprzątanie, bo od rana tylko na internecie siedzę... :szok:Ale co tu się dziwić, jak 2 miesiące odcięta od świata byłam :-D:-D:-D:-D:-D
POZDRAWIAMY.

ALUNIA ty to masz urwanie głowy....zaglądaj jak tylko możesz...i ucałuj Sebcia...a Dominik już ma szkołę to go mama nie interesuję i chcesz,żeby cie całował przy kolegach:-)

SILA witaj z powrotem ciesze się bardzo,że wróciliście w końcu...kissek dla Alanka:-)

Layla
hehe może i bliźniacz siostra...wiele mamy rzeczy podobnych :-D
co do nosidła to ja sporo ich przetestowalam...
teraz tak...w żadnym razie nie żadne activ baby co się dzidzię na boku nosi..koszmar,tragedia,nie wygodne....tego nie kupuj: ACTIVE INFANT nowe nosidełko tysiące sprzedanych (424769865) - Aukcje internetowe Allegro

najlepsze są jak dla mnie te "krzyżowe"(na plecach na krzyż) ja mam obecnie najprostsze ... o takie czerwone: efik1 - WOMAR nosidełko nr 7 PROMOCJA 30 KOLORÓW (424882767) - Aukcje internetowe Allegro
i sluży dość dobrze...

dla syna miałam takie: Nosidełko ________ DO 18 MIESIĘCY ______KIDSMILE (425152759) - Aukcje internetowe Allegro
i żałuję że sprzedałam bo miało jedną rzecz która jest lepsza niż w tym co ja mam teraz...odpinane przy nóżkach co jest plusem jak Ci dzidzia zaśnie w tym to można ją bez wiekszych wygibasów w tym położyć rozpiąć i tyle.... a jak kupowałam dla córki to oczywiście tych z odpinanymi przy nogach nigdzie nie było:wściekła/y: a teraz to już ludzę sie że to mi wystarczy:-p

no to na tle o nosidlach...hihihhi
to moje zdanie...oczywiście może mieć ktoś odmienne....;-)

czesc dziewczynki

dziekujemy za komplementa;-)

Sila witaj, pisz co u Was, jak Alanek......no musisz nadrobic te 2 miesiace:tak:

Bartus marudzi, w nocy zle spal:zawstydzona/y:, no i pierwszy raz uzylam zelu na dziaselka:sorry2:.....chyba pomoglo:baffled:..teraz spi a ja lece obiad zrobic bo zaraz po dzieci do szkoly jedziemy:happy:

sorki ze nie odpisuje kazdej ale nie mam casu;-)

do potem lasencje
buziam wszytskie

Sila super ze juz jestes w naszym boombonowym domku !!!!!!!!!!...............................................................................................................Adus masz gdzies te foto na rozowym tle Amirka wieksze??????? sliczne ujecie :)...............................................................................................Anetha a powiedz mi czy to ma sztywne jakies na plecki cos???? to co mialas przy synku jest lepsze niz to co teraz masz????? kupilabym ale jeszcze chce sie dowiedziec pare rzeczy.... jak sie w tym dziecko nosi jak dzieci reaguja w tym?jak siedza? bo sie boje ze kupie wydam kupe kasy a on nie bedzie chcial mi w tym wisiec czy jak to nazwac hahahahaha..... nie no czyli te niebieskie najabrdziej byc polecala tak?? a jak dlugo mozna nosic malucha w tym??????? piszcie bo ja ciekaw i zielona..............................................................................................Renia ale fajnie bartusiowi zel pomaga a mojemu nieeeeeeeeee o rety ja chce aaa kotki dwa choc dwie godzinki tylko tak spokojnie bez obaw bez pobudek ...;/

ALUNIA które foto na różowym tle:confused: oswieć mnie bo mało spałam i nie kumam:-)

ANEKHA mi sie podoba te nosidło nawet przez moment się zastanawiałam czy nie kupić ale boję sie jak przyzwyczaję to klapa i co bedę potem dźwigać jakieś 20kg dziecko co:happy::rofl2:

mój tygrys właśnie śpi choć w sumie zaraz wstanie usnął bez krzyku sam w łóżeczku normalnie jak zawsze zobacze co będzie jak wstanie i wieczorem czy znowu da mi popis jak wczoraj:baffled:

a gdzie reszta:confused:

reklama
Do góry