reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
jestem. wróciłam. była zwykła kontrolka i zastrzyki kurka jakiegoś trzeciego mi dołożyli:baffled: ale byłam dzielna jedna łezka.
No i już się nie gniewam na mojego przyszłego męża dostałam od niego bukiet kwiatków i 2eklerki:-p:-p najbardziej złamał mnie tymi eklerkami:-D

a w domu frajda czekały na mnie zakupy teściowej, ma kobieta głowę, zapomniałam o kosmetykach no i są takie jak chciałam, ciekawe skąd wiedziała, że preferuję penatena i linomag. No i tyle tego fiu fiu:rolleyes:
no widzisz MASKU .. faceci jak chca to potrafia ... teraz tylko niech sie za robote wezmie .................. zazdroszcze tesciowej .. moja mi pewnie nawiezie w maju jakis dziwnych rzeczy co nie bede wiedzial co z nimi zrobic ale bede musiala udawac ze sa piekne i sie nimi zachwycac i przez 5 dni stroic mojego syna i nigdzie z nim na dwor nie wychodzic zeby ludzie sie na mnie ni gapili...:-D:-D:-D:-D

Właśnie dzwoniła właścielka nie chce na s z dzieckiem na mieszkaniu nie powiedziała wprost,że mamy sie wyprowadzić ale zaczęła tak lamentować i płakać,że wychodzi na to,że musimy się wynieść kurczę boje się jak nam nie wypali to mieszkanie z kupnem a zakończymy sprawę dopiero koniec marca początek kwietnia a jak urodze wcześniej mam stres i sie martwie co będzie....

KASIU ty to teściową masz super nawet na zdjęciu pecha przynosi a jak lotki....:-):-):-):-) rzucasz czasami:-D:-D:-D:-D

Dziewczeta coz za fotografie przepiekne, Lady synus sliczny.Aduniu nie martw sie wszytsko sie ulozy zobaczysz moja babcia zawsze tak mowila,ze jak dzieci Bog daje to wszytsko sie jakos uklada, szkoda ze ja tak pozno przypomnialam sobie te slowa.Dolek mi troche mija, ale bol plecow jest nie znosny.
A oto moja familia tez wam sie pochwale:-)

Aduś tylko spokojnie nie denerwuj się, spokojnie wszystko będzie dobrze. A głupią babą się nie przejmuj:tak:

Kasiu teściowej nie zazdroszczę. Muszę przyznać, że mi się trafiła dobra sztuka:-D A pikny pojechał do castoramy po klej do listew.

No i zostałam sam. Wypiłam całą wodę tak chciało mi się pić. Chyba będę musiała pofatygować do sklepu. Bo zjadła bym sobie coś słodkiego a już wsio wyjadłam.
ogóle muszę zrobić zapasy jedzenia na noc.
Leoś każe mi tyle jeść, jak robię się głodnawa, albo czuję zachciewajkę, to młody zaczyna walić jakby miał bęben :-) jak się najem to się uspakaja.
No nic pójdę z psiakiem na spacer i zahaczę o monopolowy:-D zaraz wracam:tak:

witam wieczorkiem

Tyle już do Was napisałam a tu nagle klaps..i nacisnęłam nogą wyłącznik listwy.. ehh tylko ja taka zdolna jestem:-)
poczytałam sobie Wasze posty.. nie było mnie tylko pół dnia a tu tyle do czytania;))

Zdjęcia naprawdę super;) :tak:
Może i mi się uda coś zamieścić..hmm zobaczymy czy coś wyjdzie hihih;):-)

co do zakupów zrobiliśmy częściowe z Zielonej Górze. Byliśmy wczoraj na pogrzebie, niestety smutna uroczystość, a później udaliśmy się do hurtowni z zamiarem kupna wózka, ale skończyło się na tym że zapakoaliśmy cały samochód- całe szczęscie że mamy taki duży vanik;)
Wózek firmy Implast: Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dziecięce, akcesoria dziecięce, Sklep Internetowy do tego łóżeczko, materac, komplet pościeli-takiej pięknej niebieskiej-nie mogłam się zdecydować więc wybrał Małżonek;)wkład do pościeli, prześcieradełko, przewijak, fotelik do samochodu z nosidłem i wiele wiele innych rzeczy:):tak:
W Poznaniu hurtownia to jest w Komornikach byliśmy tam nawetnieźle wyposażoona tyle że bez kosmetyków, całe wyposażenie jest i ceny nawet normalne bo w sklepach to masakra.Namiar na tą hurtownię: empty

Co do zdjęć niestety mam za wielkie a coś nie radzę sobie ze zmniejszaniem więc jeśli któraś z Was zechce niech zajrzy: Albumy - Onet.pl Foto oraz: Albumy - Onet.pl Foto. Tu już z nami był nasz Synuś.. ależ mnie męczyło w tym samolocie:tak:

Dziś mój Mąż zabrał mnie na jedzonko pyszne było a potem był deser i kawka- wiem że nie powinnam przy tym moim nadciśnieniu ale taką lekką kawusię musiałam;)):tak:Łakomczuch jestem:-)

KATJA ładna familia:-) mój mąż mi to samo powtarza co twa babcia czyżby się znali:-)

MASIEK jestem spokojna ale się martwię jak nam nie wypali nasze M to nie wim gdzie ja mam z tym dzieckiem iść popiorę wszytsko i poszykuje i pochowam do kartonów dla dzidzi a łóżeczko nie będę rozkładać bo nie ma sensu i tak tam nie zostaniemy ale jeszcze ostateczny termin załatwienia mieszkania u notariusza to 17 kwietnia mój termin porodu a jak nam nie wypali kredyt to lipa:-( potem szykowanie mieszkania w miarę i stoję w miejscu i to mnie martwi ani w te ani w te trudno popiore i pochowam do kartonów....ale mam stresa....

Ada a dlaczego nie możecie zostać z dzieciątkiem?? Czy to tak wiele zmieni dla tej baby? przecież nie zrujnujecie jej mieszkania a i tak z czasem się wyprowadzicie na swoje. Próbowaliście rozmawiać?

reklama
Dobry wieczór An30 wózio mi się podoba i ja chyba sie nie zdecyduję niby mam wybrany ale co któraś z Was pokaże to zmieniam zdanie...chyba wyślę mego męża niech kupi :-D:-D:-D:-D:-D choć tu bym miała obawy.....:-D:-D:-D:-D a kawusią sie nie przejmuj jeszcze by ci więcej skoczyło gdybyś patrzyła jak twój pije a ty nie możesz:-) a jedna filiżanka nie zaszkodzi wszytsko dozwolone ale z umiarem....

MASIEK wiesz co teraz se uświadomiłam że mój też się w nocy skacze a jak zjem to się uspakaja czyżby domagał się jedzenia ja ze słodkim ostatnio sie oszczędzam ale szalałam z Mcdonaldem ale jadłam kurczaka i sałatki żadnych hamburgerów jedyne czemu nie mogę się ogólne odmówić to ciastka francuskie i jak widzę WZ i eklerki to miękkne na maksa:-( i szejka z macdonalda boshe bez tego ani rusz tak lubię:-p:-p

Do góry