A
ada04
Gość
MASIEK to już od 16 sierpnia będziesz panią Wojtkową....hehehe..... Fajnie i ładna żelusia z Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widzisz MASKU .. faceci jak chca to potrafia ... teraz tylko niech sie za robote wezmie .................. zazdroszcze tesciowej .. moja mi pewnie nawiezie w maju jakis dziwnych rzeczy co nie bede wiedzial co z nimi zrobic ale bede musiala udawac ze sa piekne i sie nimi zachwycac i przez 5 dni stroic mojego syna i nigdzie z nim na dwor nie wychodzic zeby ludzie sie na mnie ni gapili...jestem. wróciłam. była zwykła kontrolka i zastrzyki kurka jakiegoś trzeciego mi dołożyli ale byłam dzielna jedna łezka.
No i już się nie gniewam na mojego przyszłego męża dostałam od niego bukiet kwiatków i 2eklerki najbardziej złamał mnie tymi eklerkami
a w domu frajda czekały na mnie zakupy teściowej, ma kobieta głowę, zapomniałam o kosmetykach no i są takie jak chciałam, ciekawe skąd wiedziała, że preferuję penatena i linomag. No i tyle tego fiu fiu