reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Dzień dobry wszystkim dzielnym kobietkom :)

Dzięki za życzenia Lady, imprezka była super, goście nie siedzieli za długo, jedzonko było pyszne, atmosfera bardzo wesoła, rodzinna i ogólnie same pozytywy :) Zasypali mnie czerwonymi różami i tulipanami.... pierwszy raz w życiu dostałam tyle kwiatów (warto być o rok starszym hihi). Jak wrócisz od lekarza to napisz co powiedział. A apetyt podziwiam - ja jem jak wróbelek ale co godzinę, bo jestem non stop głodna, tylko szybko sie najadam mała ilością jedzenia. A jak pofolguję sobie zbytnio to potem zgaga i zupka cofka :p

Asiakow - mecz Celtic:Bercelona? Ja też oglądałam z mężulkiem do przerwy, bo był bardzo ciekawy, ale potem zmęczenie mnie zmogło i padłam jak kawka.... O dziwo przespałam całą noc z tylko jedną, krótką przerwą na sikanie :) Ale za to co za sny dziwne... w stylu zabili go i uciekł. Rano wstałam jakby mnie koń kopytem w głowę... ale przewietrzyłam porządnie pokój, odsłoniłam sobie wschodzące słoneczko za oknem, zjadłam pyszne śniadanko i kawałek ciasta i od razu życie zrobiło się bardziej różowe :) Polecam, polecam ;)

Lackymama - jak dobrze że masz rodzinkę, która pomaga Ci z dziećmi, na której możesz polegać w razie czego :) To bardzo ważne, tym bardziej że czekasz na trzecie dzieciątko. Podziwiam Cię i trzymam kciuki żeby Ci się wszystko ładnie układało.

Miłego dnia wszystkim :)

reklama
Izabelina – spóźnione życzenia zdrówka szcześcia i „sprawnego” rozwiązania o czasie:-)(wczoraj miałam napisać ale nie wiedze ) Fajnie że imprezka się udała:-D.
Lyckymama – trzymam kciuki.
Ja niestety nie mogę powiedzieć że dobrze spałam – ok. 5 się wyspałam i nasłuchiwałam jak maz gada przez sen, dopiero jak wstawał do pracy mi się przysnęło:-(.

Czesc Laski !

Kurde mó mąż też wymusił na mnie ten cholerny mecz z synkiem dajcie spokój nie mogłam dokonczyc fajnego filmu który sie zaczol na tvp1 !

Izabelinda ja imprezke mam w niedziele a bardziej moj synek urodzinki :) kurde uwielbiam imprezy i wogole ale sprzatanie?mycie tylu naczyc? kurde ma byc u mnie jak naliczylam 24 osoby nie wiem gdzie ja wszystkich pomieszcze nawet tyle nie mam sztucców cholerka...jedno wiem napewno ze ciasta w tym roku po raz pierwszy beda kupne nie hcce mi sie siedziec tam przy tym....no ale wylukalam pyszna cukiernie w mojej okolicy tazke bedzaie ok :)

Luky mamo no ja dalej trzymam je mocno juz mi z deka spuchly!!!!! powodzonka na wizycie.....

Ja id na 11 do internistki zobacze co tam mi powie ....

a teraz ide sike juz szykowac tazke do ppozniej milego dnia :)

A zauwazylucie ze juz przyroda budzi sie do zycia? u mnie drzewka juz paki wypyszczaja a kwiiatki prymulki wszystkie juz kwiatuszki maja jeju ajk sie zaczyna pieknie robic jjuz wiosna do nas idzie ::)

Witam ja tak jak zwykle z doskoku ale ostatnio w ogóle nie mam czasu mieliśmy meblowanie pokoiku i skręcanie mebelków itp. a teraz czeka mnie sprzatanie wielkie:szok:, ale już bliżej jak dalej mam nadzieję że tym sprzataniem sobie nie zaszkodzę a później to już się wezmę za prasowanie i układanie dzidziusiowych rzeczy:-) przyjemniejsze

Co do zakupów to zamówiliśmy już wózek jednak zdecydowałam się na Bartatinę classic z fotelikiem odrazu w kolorze bordowokremowym mam nadzieję zę nam się do samochodu zmieści bo jak nie to czym my bedziemy jeździć :baffled: do babci

a co się dzieje z Niebo bo nie mam jak nadrobić zaległości czyżby już urodziła:szok:, jak tak to mam nadzieję zę wszystko jest w porzadku

a i co z Silką też jakieś problemy?

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem już ( a raczej dopiero ) w domku :-) Ale cieszę się, że już wróciłam :tak: Stęskniłam się za Wami strasznie i pewnie mam dużo nadrabiania w czytaniu, więc potem poczytam, a najpierw napiszę co u mnie.

Moje ciśnienie w normie, zapisy ktg tętna Alanka też dobrze, mam trochę skurcze już, ale to niby norma, szyjka trochę skrócona, ale bez rozwarcia. Wyniki z moczu i z krwi dobre, ale czekam jeszcze na posiew z szyjki i moczu, które będą w poniedziałek... No a poza tym to czuję się dobrze, Aluś bryka strasznie, waży ponad 2600g, wsio z Nim oki :tak: W poniedziałek mam jeszcze ostatnie usg u mojej ginki ( w szpitalu też Ona mi robiła ) No więc u Nas wszystko dobrze :-D

A teraz troszkę posprzątam, zrobię obiadek ( w końcu normalny :-D ) i poczytam co u Was :-)

Buziaczki !!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny nie wiem czy wiecie ale nasze kochane Niebo urodzilo własnie wczoraj w 31 tygodniu ciąży ! Maja po 1500kg i 1250 kgJeden bardzo bidulek chory:-(ze wzgledu na zespól podkradamia ,który jednak sie pojawił....Lekarze mówia o najgorszym....Strasznie sie boi... biedna....

Niebo trzymam mocno kciuki za Was !!!!!!!!!!!!! Musi być dobrze !!!!!!!!!!!!!!

Witajcie! Jestem majóweczką, śledziłam tez losy Niebo i modlę się za jej dzieciątka, takie maleństwa, wierzę że będzie dobrze i szybko dojdą do siebie.:tak::tak:
Dzisiaj również pierwsza majóweczka urodziła synka Krzysia, waży 1400 kg, maluszek leży w inkubatorze i podobno ma się dobrze.

madamagda, trzymamy kciuki za majowego/lutowego Krzysia !!!!!!!!!!!!!

Kurczę jeszcze zdążyłam doczytać,żeMasiek byław szpitalu i SILA nasza kochana jejku jak się martwię ale najważniejsze,że wsio ok...muszę iść takmi ciężko odejść od neta:-:)-:)-:)-:)-(

Adusiu, witaj :-) Cieszę się, że u Was wszystko dobrze :-)

Izabelinda, witaj i troszkę spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego !!!!!

Ja poczytałam, i lecę teraz umyć naczynka :tak:

asiakow, :-) No mam nadzieję, że poczeka jeszcze ze 3 tygodnie :happy2:

Ale się cieszę, że jestem już z Wami :-D

Czesc kochana dobrze ze juz wrocilas, trzymamy mocno kciuki za niebo.U mnie dolek nie mija, ryce pol dnia i nie iwem po co, wszytko mnie wkurza a najbardziej taka bezradnosc.:-(

Dzień doberek.

Silka witaj!!! :*
W końcu wstałam:happy2: jeżu pół nocy i więcej spać nie mogłam, z tego i psię obudziłam i koło 2w nocy obudziłam Wojtka bo myślałam, że Mopsia chce iść na spacerek:sorry2: ale jak kochanie wstało i szukało czegoś do założenia na piżamę, myśka wlazła na jego poduszkę i zasnęła:sorry2::blink::rolleyes2:
No a ja dalej się męczyłam. I wiecie co widziałam zaćmienie księżyca:tak: słyszałam w radiu i tv że będzie w nocy. I patrzyłam w ten księżyc jak tylko chmury pozwoliły.
No i tak zasnęłam dopiero jak zaczęło robić się jasno:dry:
Muszę coś wymyślić z tym spaniem. Już poducha nie pomaga. Do Wojtka przytulić też za bardzo nie idzie:confused:

reklama
Dzień dobry wszystkim razem i z osobna :-):-):-)

Silka super że wszystko się unormowało :tak: a Alanek już duży chłop :-)

Nieprzespane noce to chyba nas wszystkich udręka :baffled: nie będę pisała o swoich przebojach nocnych bo się powtórzy :sorry2: A mąż mi jeszcze śmie wypominać że ja kłade sie wcześnie i do 11 w wyrku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ehh...

Ania fajnie że jesteś następną osobą która utwierdza mnie że Luycka to dobry wybór :-) Czy jest jakiś kontakt z tą położna? No i ile się za taką opiekę płaci?:confused:
Asia jakbym była wcześniej to zajmę ci miejscówkę :-p Poznałam dziewczynę która lekko po 10 też ma termin i che tam rodzić, więc może zamówimy sobie pokoik 3- osobowy? :-D:-D:-D

Do góry