reklama
masiek
Mamy kwietniowe'08
łoboże poważnego synka masz asiu
Oki doki. Zmykam już. Zaraz Wojtek przyjedzie i zmykamy na kontrolkę i zastrzyk.
Może w środku nocy się pojawię
A wiecie, że od jutra będę miała już tylko 5 tyg. ciekawe czy dotrwam
buziaki. pozdrawiam. bądźcie grzeczne i nie rozrabiajcie. To się tyczy głównie Laidy;-) Luckymama
papptaki dzióbki i kózki
Oki doki. Zmykam już. Zaraz Wojtek przyjedzie i zmykamy na kontrolkę i zastrzyk.
Może w środku nocy się pojawię
A wiecie, że od jutra będę miała już tylko 5 tyg. ciekawe czy dotrwam
buziaki. pozdrawiam. bądźcie grzeczne i nie rozrabiajcie. To się tyczy głównie Laidy;-) Luckymama
papptaki dzióbki i kózki
heja
IZABELINDO WSZYSTKIEGO NAJ! UDANEJ IMPREZKI
dZIEWCZYNY NO MACIE RACJE
za bardzo marudze a z tym zamiast do lekarza isc to ja czekam az przejdzie jutro podjade do internistki zmierzy mi cisnienie apotem jakby co skieruje mnie do ginki to i do niej pojade...
Wiecie ja sama nie wiem skad mam tyle miejsca w zoladku na rzarelko jem jem i jem ciagle mnie ssie.... pospalalm teraz troszke i obudzilam sie bardziej zmeczona niz bylam hahahah
IZABELINDO WSZYSTKIEGO NAJ! UDANEJ IMPREZKI
dZIEWCZYNY NO MACIE RACJE
za bardzo marudze a z tym zamiast do lekarza isc to ja czekam az przejdzie jutro podjade do internistki zmierzy mi cisnienie apotem jakby co skieruje mnie do ginki to i do niej pojade...
Wiecie ja sama nie wiem skad mam tyle miejsca w zoladku na rzarelko jem jem i jem ciagle mnie ssie.... pospalalm teraz troszke i obudzilam sie bardziej zmeczona niz bylam hahahah
Kachurek
Mamy kwietniowe'08
Ja też wcinam to bułeczka, to ciasteczko, to zupka, soczek... i już się czuję jak świnka pigi , a rączki jak serdelki, obrączka zacementowana. Jutro mam wizytę i ginki, ale już bez usg bo ostatnio za często miałam z powodu szpitala i bóli brzucha. I Mały mi od czasu do czasu nadeptuje na nerw w plecach w odcinku krzyżowym, i w ogóle zrobiłam się marudna i mam chandrę. Bleeeeeeee.
ania1a1
Mama Adasia:)
Witajcie, jestem ubiegłoroczną kwietniówką. Przeczytałam Wasze posty dotyczące wyboru szpitala w Poznaniu. Sama rodziłam przy Lutyckiej i baaaardzo polecam ten szpital. Fachowa opieka, sympatyczni i ludzcy lekarze, położne i pielęgniarki. Opieka po porodzie świetna. Polecam położną panią Marię Szafrańską - ona zajęła się mną po porodzie (miałam cc), pomogła wstać, umyć się. Bardzo cierpliwa i ciepła kobieta.
Wiecie co sie dzieje u niebo?????????Ja wlasnie zrbilam sobie kolacyjke, i dzis sama w domciu dzieci sa u mojej siostry na noc,jest mi smutno, a maz w pracy zostaje w wawie. Wskoczcie do mnie to se pogadamy:-(. Milej nocki
asiakow
Fanka BB :)
Hej Katja, u mnie maz ogląda mecz wiec tak jak by go w domu niebyło Ja też myślę o NIebo, tak mimo woli myśli idą w tym kierunku, mam nadzieję ze będzie dobrze (może już jest dobrze). NIe wiadomo co z Silka. Jeszcze nie pora na nasze dzieciaczki.
Chyba trzeba iść spać :-(.
Chyba trzeba iść spać :-(.
reklama
Witam dziewuchi kochane:-)
Niebo kochana ściskam Ciebie, gratuluje cudnych dzieciaczkó i trzymam kciuki w szybkie zdrowienie maleńkich i głęboko wierzę że będzie wszystko dobrze:-).
Silka kochana wracaj do nas prędziuchno:-).
Miałam dziś super dzień. Niezapowiedziani goście, którzy okazali sie strasznie bardzo niewymagający i wogóle poźniej teściowa przyszła została z dzieciakami i skoczyłam do sklepu, także nawet zaopatreznie zrobione
No i przez Wasze mówienie o praniach i proszkach kupiłam Jelpa i w tym wypiorę ubranka dla MI
Lady słońce, Kachurku, Masiek i wszystkie co trzymały kciuki za jeszcze nie powiem co dziękuję bardzo i plizzz o jeszcze 1 dzionek;-)
Co do nagrzewania plecków termoforem oj opinie różne. generalnie na porodówce wszystko dozwolone, ale tylko tam. Nawet za ciepłych k.ąpieli brac nam nie wono bo można wywołac skurcze, także raczej wstrzymać sie od termofora a herbatkę wypić lub kota ukochać;-)
Aduniu szukaj kafejek ile się da byś była dostępna, bo my tu tęsknimy:-)
Dziewczyny piekące ciacha ojojoj ale apetytu napędzacie strasznie Ściskam Was.
I wogóle wszystkie całe kwietniówki pominięte, mimo że pamiętam o was także, bardzo gorąco buziam w policzki.
Mi jest więcej na bank. Ile dowiem sie w piątek i dam znać:-)
Niebo kochana ściskam Ciebie, gratuluje cudnych dzieciaczkó i trzymam kciuki w szybkie zdrowienie maleńkich i głęboko wierzę że będzie wszystko dobrze:-).
Silka kochana wracaj do nas prędziuchno:-).
Miałam dziś super dzień. Niezapowiedziani goście, którzy okazali sie strasznie bardzo niewymagający i wogóle poźniej teściowa przyszła została z dzieciakami i skoczyłam do sklepu, także nawet zaopatreznie zrobione
No i przez Wasze mówienie o praniach i proszkach kupiłam Jelpa i w tym wypiorę ubranka dla MI
Lady słońce, Kachurku, Masiek i wszystkie co trzymały kciuki za jeszcze nie powiem co dziękuję bardzo i plizzz o jeszcze 1 dzionek;-)
Co do nagrzewania plecków termoforem oj opinie różne. generalnie na porodówce wszystko dozwolone, ale tylko tam. Nawet za ciepłych k.ąpieli brac nam nie wono bo można wywołac skurcze, także raczej wstrzymać sie od termofora a herbatkę wypić lub kota ukochać;-)
Aduniu szukaj kafejek ile się da byś była dostępna, bo my tu tęsknimy:-)
Dziewczyny piekące ciacha ojojoj ale apetytu napędzacie strasznie Ściskam Was.
I wogóle wszystkie całe kwietniówki pominięte, mimo że pamiętam o was także, bardzo gorąco buziam w policzki.
Mi jest więcej na bank. Ile dowiem sie w piątek i dam znać:-)