reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
cześć mamusinki:-):-):-)
wróciłam od rodziców Wojtka, znaczy się teść mnie przywiózł, normalnie obchodzą się ze mną jak ze złotym jajem:-D a ja ledwo się ruszam bo takie pyszności były.
Dostałam jeszcze do podzielenia się z Wojtkuśiem dużo ciasta czekoladowego i duży placek z owocami mniam pyszności, do tego zapas pierogów, kapusty, ogórków i cała masa pyszności, a się tak objadłam, że nie mogłam spać, a teraz mój brzuszek tak ładnie się zaokrąglił. A Leonek bryka i bryka, już ogranicza się do kilku minutowych seansów na dobranoc.
Dość mocno daje mi poznać, że to on po jedzeniu, jak legnę na kanapie i wyciągnę nogi, dał mi też popalić wczoraj wieczorem jak siedziałam do późna. Ale się zaczytałam o wózkach cholipa i mam teraz jeszcze większy mętlik.
Szczególnie, że teściowie powiedzieli, że nam dołożą na wózek no to siedzę i zbieram informacje, oszaleć można:rofl2:

Narobiłaś mi Maśku smaka na coś słodkiego ..... :-) To ja też ide coś zjeść. Miłego wieczoru Wam wszystkim i spokojnej nocy bez setki wizyt w WC...jak t u mnie ostatnio bywa.....

No Rasia śliczny suwaczek :-)

Masiek a niech szaleje leon a co tam!! To jedyna okazja jak już będzie na świecie i kiedys kopnie to klapsa dostanie :-D a teraz to sama przyjemnosć..

Ta i pomyśleć, że jak chłopak nasika mi w twarz będę się pewnie z tego śmiać.
Nie raz widziałam jak synek mojej siostry nasiusiał jej w twarz przy przewijaniu, a ta go po brzusiu jeszcze wycałowała:-D

reklama
Narobiłaś mi Maśku smaka na coś słodkiego ..... :-) To ja też ide coś zjeść. Miłego wieczoru Wam wszystkim i spokojnej nocy bez setki wizyt w WC...jak t u mnie ostatnio bywa.....

smacznego:-)
ciesz się, że teraz pęcherz nie daje ci spać;-) ja już tak nauczyłam się w nocy trasy na pamięć, że idę prawie niebudząc się. Gorzej, że jak ja idę do toalety, to piesia uznaje, że może rozwalić się na całego:-D

Do góry