reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Hej.
Kiedy zaczynaliśmy starania udało mi się zbić TSH do 1,2. NIestety miałam strasznie dużo stresów i wynik wzrósł. Stres zagłuszył nawet radosne staranie i przegapiliśmy moment poczęcia. Dowiedziałm się po m-cu, że jest dzidzia. Tylko, że przy wyniku 5, 8... Po 2 tygodniach 5,2... Dziś znów idę na ustawienie leczenia. Letrox biorę 100 i Jodid 200 (na dzień dzisiejszy). W momencie wykrycia problemów z tarczycą TSH miałam ponad 18.
A teraz jestem jeszcze przeziębiona .... Jednak nie pozostaje nic innego niż być dobrej myśli. Czego i Tobie i innym życzę.

hej moje dziewczynki....pozdrawiam was wszystkie z mojego swiatka peeeeeeeelnego mdlosci heheheehheh:no::no: nic mi sie nie chce,...

Witam w tej samej paczce naataalio.......mnie też strasznie dziś mdli przez cały dzień i nic mi się nie chce:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
prawie cały dzień przeleżałam w łóżeczku lub przespałam:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: całodzienne mdlości to dla mnie zupełna nowość....do tej pory pojawiały się one sporadycznie i tylko wieczorem....
ale w swoich mdlościach doszukuję się wielkiego pozytywu - moje hormony lepiej pracują i pomogą utrzymać dzidzię jeszcze 7 miesięcy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Takie rozumowanie jest bardzo pozytywne, ale na dłuższą metę nie sprawi, ze mulenie zniknie :sorry2:Ale poprawia chociaż nastrój chwilowo ;-)

Witam wszystkie kwietnióweczki!! Widzę że nie tylko ja czekam z niecierpliwością do 2 trymestru aż te mdłości przejdą to jest okropne i momentami odbiera radość życia ja muszę zaraz wyruszyć autobusem w godzinną podróż i nie wiem jak to przeżyję :baffled:
ja następne usg mam za trzy tyg. ale już widziałam me maleństwo tydzień temu miało 1.6cm i serduszko mu bije aż łzy same spływają.pozdrawiam was wszystkie baaaaaardzo gorąco!!!Trzymajcie się dobrze.

Hej Dziewczyny,
Dziękuję za miłe powitanie. Nie było mnie przez ostatnich kilka dni, ponieważ pojechaliśmy z mężem na wesele.Wczoraj natomiast cały dzień próbowałam wrócić do siebie.Stwierdziłam,że ciąża to nie choroba, ale dwukrotna 600 kilometrowa podróż i zarwana noc dały mi się teraz we znaki bardziej niż kiedykolwiek
A propos mdłości-miałam dziś nie lada problem żeby dojechać do pracy.
Ale udało się:-).Ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień?!

Ja sie tylko grzecznie zamelduje:-) i dalej ide sie meczyc z mdlosciami:no:, noe ale jeszcze troche

Pozdrowienia dla nowych i starych kwietniowek

Kwietnióweczki, mam pytanko. Od rana pobolewa mnie gardło. Jakie tabletki do ssania mogę zacząć zażywać bez konsultacji z lekarzem?
Z góry dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam.

reklama
Witam serdecznie wszystkie przyszłe kwietniowe mamy:-),

Od jakiegoś czasu przyglądałam się Waszym rozmowom które dotyczyły teraźniejszego Waszego stanu, Waszych odczuć, humorów i nudności. Z przyjemnością chciałabym w tym wszystkim z Wami uczestniczyć gdyż też będę kwietniową mamą. Jestem w 9 tygodniu ciąży.

Wszystko jest ze mną ok, gdyby nie te nocne wstawanie na siusiu, straszne nudności ( winda.. w górę na dół bez efektu ubocznego czyli wymiotów )i ogarniająca mnie senność.

Drogie przyszłe mamy, powiedzcie mi czy już coś przytyłyście?, bo mam wrażenie, że dotychczasowe spodnie są coraz ciaśniejsze...:baffled:

pozdrawiam

mateRIA

Do góry