reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Ja tak samo mam ze wstawaniem, wczoraj ledwo sie wspielam na fotel u ginka i myślałam że się nie zwloke z niego, a z lozka po usg to mi rękę podał bo nie dałam rady sie podnieść :szok: w nocy jak sie przewracam z boku na bok to sie męża biedaka chwytam i on zawsze sie budzi bo go szarpie :zawstydzona/y: ale co jak nie dam rady wstać :zawstydzona/y:

Ja sobie kupiłam wczoraj lody i zostawiłam na wieczór a mój przylazł i jak nigdy lodów nie żarł to mówi o jakie dobre lody kupiłaś i zjadł mi... więcej mu nie pokażę...:-D:-):happy::rofl2:

IWONKA szarp go ile wlezie co mamy same cierpieć nie ma tak łatwo...

a powiedziecie mi te twradnienia brzucha to jakieś przepowiadające są czy co....i czy cos oznaczają

Ada tak to są skurcze rzepowiadające, zazwyczaj pojawiają sie 2 tyg przed, ale ja mam już je chyba ponad 2 tyg :szok: one nie bolą ale czuć że brzuch napięty z każdej strony jak nigdy, a teraz to mam tak często że ja już nie wiem, jak coś robie to jakoś o nich nei myśle i wydaje sie mniej, ale teraz jak siedze to mam ciągle :baffled:

Cześć kobietki :-) Ja jak wstaje w nocy podciagam sie za poręcz łóżeczka które mam rozłożone zaraz przy łózku.. i całe szczeście bo pewnie musiałabym sie strulac na podłoge na kolana zeby wstac :tak:A brzuch ostatnio tak mi do przodu wywaliło ze zaczynam łazic jak kaczka :-D
Tez miałam wczoraj ochote na lody, ale mąż kupił mi delicje.. a to nie to samo, wiec zjadłam mu czipsy :happy: A co!:-)

Dzieki laski za odpowiedzi,ale ja jako nauczyciel nie lapie sie na zasilek rehabilitacyjny bo podlegam pod karte nauczyciela,musze juz skladac wniosek o urlop macierzynski,bo mi kasy nie wyplaca od 29.03.
Czy ktoras u nas jest nauczycielem??????????????moja dyrka nie wiem jak objela to stanowisko,ale cigle nic nie wie.:wściekła/y:
Dzieki,macie racje z tymi sowaczkami co rano wstaje i sie patrze ile dni zostalo trzeba chyba je wykasowac,a z kim sie nie spotkam to ciagle pytanie dlugo jeszcze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Debilni ludzie

Przechlapane macie z tym ktg, u mnie nie mam z tym najmniejszego problemu. Miałam juz raz robione i teraz mam przychodzic co tydzien, oczywiście za darmo. Poza tym lekarz zrobi mi teraz tez doplera na wszelki wypadek. A z tym wstawaniem z łóżka to na serio katorga nieziemska, ja zawsze budzę męża i każę mu podwinąć nogi, bo nie mam siły się przez nie przedzierac. Ale najlepiej było ostatnio, jak chciałam przejść przez oparcie, zeby go nie budzic i się jakoś tak zaklinowałam, ze ani do przodu ani do tyłu:-)dobrze, ze nikt tego nie widział, nogi wisiałay za kanapą a pupa i cała reszta z drugiej strony, skonczyło się tak, że musiałam go obudzic, aby uwolnił mnie z tej męczarni, bo inaczej do razna bym tak tkwiła:crazy:

Aha dzienks IWONKA.....:-)

KASIAK witaj:-)

KATJA nie stresuj się tak....:tak::-) szkoda nerwów wiem,że ci to dokucza już wszystko ale pogadajmy o czymś przyjemnym może ci humorek wróci.....

Ja byłam w Zusie dostałam jakies papiery do wypełnienia i to mam złożyć plus akt urodzenia dzidzi....

O ja spadam do warszawy...papa do później:-) moj przylażl po mnie

reklama
Mnie tez neka te twardnienie brzuszka.. wczoraj w nocy to chyba przez cała noc był napiety, a wszystko mnie tak bolało ze myslałam ze nie dojde do kibelka , ale to pewnie po spacerku który sobie zafundowałam we wtorek.. Jak sobie przypomniałam jak to Lady na rowerze po lody jechała to byłam pełna podziwu :-D
Ogólnie to staram sie nie zwracac uwagi na te skurcze nieskurcze.. Takie bolace miałam moze ze dwa.. Wiec długa droga pewnie jeszcze przede mna.. Ale i tak zaczynam sie bac porodu. pewnie bede rodzic cholernie długo i jeszcze mnie ponacinaja.. Wrrrrr Oby tylko z mała bylo wszystko Ok

Do góry