reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

ASIU nie stresuj się to opóźnia zawsze poród....moja kumpela miała termin na 1 marca i nic... czułqa się super zero rozwarci skurczy szyjka wysoko a tu nagle bach 3 urodziła nie zawsze cos się dzieje nie przejmujcie się.....

reklama
Ada no miło by było, bo coraz cięzej a w sumie to nic nawet nie robie tylko leżakuje w tym domu, serce czasem kołacze no i ten brzuch to wczoraj napięty jak bomba a dzis znow :wściekła/y: jak sie poloze to jakos lepiej ale siedziec to nie dam za bardzo rady :baffled:
Asiu ja sobie kilka minut dziennie podszczypuje od 3 dni, moze dlatego taki brzuchol napięty?

Ada ja od 2 tygodni mam skurcze przepowiadjące, dość silne, w nocy jak złapią to spac nie moge, mleko leci, cipka boli że dzisiaj chodzic nie moge i jak tu sie nie denerwować!!!

NIby do terminu jeszcze troche ale jak byłam z synkiem w ciązy nic takiego nie miałam jak sie zaczęło to sie rozkręciło a teraz nie rozkręca sie:crazy:

IWONKA mi też już ciężko się nawet siedzi a leżeć też źle bo spojenie boli...babie w ciąży nie dogodzisz....:-):-) mój się ze mnie śmieje,że w domu nad miejscami gdzie siedzę zmontuje mi takie linki z uchwytami do podnoszenia....hehe..przyjemniaczek....:-):-):-)

Ada ja jak w nocy ide do ubikacji to z łóżka wstać mam problem:baffled::baffled::baffled:,jakieś sznurki by mi pasowały to bym pociągnęła sie i już

Ada ja od 2 tygodni mam skurcze przepowiadjące, dość silne, w nocy jak złapią to spac nie moge, mleko leci, cipka boli że dzisiaj chodzic nie moge i jak tu sie nie denerwować!!!

ASIU:-D:-D:-D spokojnie ale nerwami nie przyśpieszysz....:tak:;-) ciekawe jak ja będę gadała za parę dni mam jeszcze 14 do terminu a za makismum 10 dostanę depresji i nerwicy....a mi dalej leci tylko woda z cycyków...:baffled: czyzbym miała bezbarwne mleko....:-D:-D:-D

No właśnie ASIU mój stwierdził,że mi pomontuje po domu tam gdzie siedzę i leżę co bym mogła wstawać....:-D:-D:-D:-D:-D a serio to by sie przydały:tak::-)

reklama
mi też sie zaczeło od takiej wody i ona robiła takie strupki jak by ma cycuszkach ale jakiś czas sie zmieniła na takie bardziej mleczne kolory

Do góry