reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Kochane,
Cos mi nie idzie zalaczanie likow.
Chcialam kontynuowac nasza sesje ogladania zdjec Dzieciaczkow w roznych fazach ciazy...

Sprobojcie skopiowac ten link ponizej na nowej stronie.
Facynujace fotki oraz ciekawe opisy.
Rozw

reklama
LadyLajla, fajnie że choć trochę się pozbierałaś w tej sytuacji.Trzymam za Ciebie kciuki!

Saminko, życzę Ci dużo zdrówka Biedaczko!

Efunia, jak film?

Pozdrawiam

Dzień dobry:)
Słonko wstało a wy nie:tak:
No ja rozumiem, że weekend, że nikogo nie ma.
Ja cały dzień wczoraj u prawie-teściowej.
No ale dzisiaj. Nikogo nie ma. A już prawie 10:-)
Pobudka. :laugh2:

Hej Masiek,
Niestety ostatnio z obecnością Kwietnióweczek raczej słabo.
W związku z tym biedny człowiek musi pracować w pracy:tak:;-):-)

Witam serdecznie kwietnóweczki 2008!
jestem świeżynką na tym forum więc narazie będę się przyglądać i dużo pytać ,póki co to wiem że moje malenśtwo to również kwietnióweczka lub kwietnióweczek:-D

Silko,
Bardzo się cieszę,że już wszystko ok u Ciebie. Biedactwo, mogę sobie jedynie wyobrazić jak bardzo przeżyłaś to co się działo u Was.
Uważaj na siebie i bardzo o siebie dbaj!
Pozdrawiam Cię serdecznie i ściskam.
Buziaki

Mysza325
Witaj w naszym gronie! Czuj się jak u siebie!:-D

Dziekuję za mile przyjęcie.....!
a tak wogóle to mam wielkiego stracha zwłaszcza dziś ...wizyta u lekarza ...a wyniki nie za dobre .buuuuuuuuuuuuu......mam nadzieję że z moim milusińskim wszystko ok! ale jak to się mówi pożyjemy zobaczymy.........

No to Silka podaj lapke u mnie podobne jak u Ciebie tyle tylko ze mi sie zrobil krwik podkosmowkowy i biore duphaston i musze lezec i nici z pracy ale to maly klopot bo i tak juz mi sie nie chcialo pracowac , Ja przezylam istna gehenne z tymi Irlandzkimi lekarzami do tego stopnia ze moj malozonek mnie zawiozl do Dublina do polskiej ginki , bo inaczej te konowaly niedouczone wykonczyli by mojeg malego Ktosia ale juz jest dobrze czuje sie swetnie i Ktosiek tez wierzga po moim brzuchu....No to co teraz Ciotak Silka lezemy w lozeczku :-Dtyle naszego:-D

reklama
Do góry