reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Może po takim wietrzeniu będzie się Leonkowi lepiej spało? :) I Masia sobie troszkę odsapnie...

Ja mojej córci włączyłam muzyczkę i teraz sobie harcuje na całego w brzuszku, chyba mi mała tancereczka rośnie :) A jak nie to na pewno dziecko z poczuciem rytmu :))

reklama
Czesc dziewczeta ladna pogoda,a ja plackiem w lozku zaczyna sie cos powoli.Ale mysle ze dam chociaz rade do tego 04 bo szczerze nie dostalam tych wszystkich wynikow,czekam na nie zadroszcze wam dobrego samopoczucia,moje do bani wszystko mnie boli, idac do toalety trzymam sie za brzuch nic nie moge zrobic balagan w domu jak diabli dzis kazdy oddycha swiezym powietrzem,a maz jutro przyjedzie:-(.Nie mam apetytu,zbliza sie godzina zero,a przy trzecim to podobno poleci,te polozne to maja jezyk co.

Odpoczywajcie,spacerujcie,za mnie tez:-(

Hej Laski Ja juz wrociłam od rodzicow nazarta jak swinia cholra u mojej mamy to musosowo trzeba jesc pierwsze danie potem drugie i zawsze ciacho i lody po tym i jak tu na wadze nie przybrac ociazala dojechalam na chate spiaca jak nie wiem cio....

Iza porobie fotki ale teraz nie ebdzie co jeszcze podziwiac bo narazie wszystko zaczyna kwitnac za jakis czas to bedzie pieknie moze nie tak jak w ogrodzie naszym Wrocławskim Japonskim no ale... hihihi)

Silunia no mi tez mowily zeby chodzic to pomoze mi rozwarcie sie zwiekszy szybciej..a ja przy tych mich skurczach mialam to w dupie lazenie ..w sumie nie miaalam na nie sily z ledwoscia pod prysnic cieply poszlam... by bol usniezyc ale to na kilka sekund lekko mi przytonowal bol ale jak zakrecilam juz wode i wyszlam z brodzika to znowu to samo... kurde przez te opowiesci dziwnej tresci sie nakrecam jak nie wiem na ten porod....

Katja...no ja mam tak jak Ty ledwo chodze jak ide to musze powoli i kolysze sie na boki bo biodra dziwnie bola i brzuszek mnie ciagnie imusze podtrymywac sie niesety jak sie klade to tez boli krocze ciezko noge przelozyc a jak sie juz zaleze i chcer oprzewrocic na drugi bok to znowu fatalnuie az stekam hahah no nic a termin porodu o wioele dalej niz u Ciebie hihihi

Kasia?????haloo halo wczoraj byly zakupy i gołąbki ! a dzis co sie dzieje???czy ktoras cos wie???? bo moze nie doczytałam?????????????

A i Kachurek ten nasz sie nic nie odzywa opiernicz powinna dostac !!!

no dobra juz koncze....zajrze troszke pozniej jak oczka przestana mi sie kleic....

buziole! Renia....Ty to tak lajtowo podchodzisz do porodu i taki pozytyw od Ciebie zaraz mnie nim!!! bo ja zdygana juz!!!!

I jeszcze jedno czy Was maluszki tak mocno kopią jeszcze??? bo mnie ciagle mala kopie to tu i tam wypycha non stop ja czuje czkwaka tez ja meczy w nocy to samo kurde czy to moze swoadczyc ze ona malusia i ma tak duzo miejsca tam???? jak zwyklke sieje poanike hahahah

Mnie tez jeszcze kopie czasami nie zle jeszcze boli,i zgaga meczy na maksa macie jeszcze opuchniete nozki i raczki myslalam ze to przejdzie a tu nic.

Alicjo - a więc czekam niecierpliwie na Twój Wrocławski Ogród pełen Czarów :)) Niebawem chyba buchnie i rozkwitnie cały, bo ma być ciepło i troszkę popadać. Więc jak się słoneczko potem znowu pokaże to na pewno będziesz miała czym się już pochwalić :)

Dziewczyny - aż mi się głupio :zawstydzona/y: przyznać, ale powiem, może niektóre z Was to pocieszy.
Gdzieś tak koło świąt przeszły mi wszystkie dolegliwości ciążowe - dosłownie NIC mi nie dolega od jakiegoś tygodnia, żadne opuchlizny, zgagi, hemoroidy, nudności też przeszły, dzisiaj wyszorowałam lodówę z tej okazji :) Bezsenność zniknęła jak ręką odjąć. Psychika też zazwyczaj na plusie, pomijając może pewne niecierpliwe wyczekiwanie.
Mam nadzieję, że każdej z Was na sam koniec tak poprawi się samopoczucie :-).

Witam się wieczorkiem.....Ja posprzątałam całą chałupę....krzyż nawala:baffled: ale już mam porobione....jeszcze rozłożyć łóżeczko...podokupuję co brakuje i mogę rodzić....:-):-):-):-):-) a teraz idę poczytać co pisałyście....:-)

Lady tym lajtowym optymizmem to nie tak latwo zarazic to trzeba by bylo przy :-D:-D;-)-zapraszam

Ada Ty juz torbe postaw kolo drzwi bo po tym sprzataniu to Ty od razu na porodowke pojedziesz;-):-D:-D

Kachurek odezwij sie do nas szybciutko bo jak nie to ;-):-D

Katja a co Ty taka zmarnowana:-(, no i na jakie wyniki czekasz bo chyba to przegapilam:sorry2:, trzymaj sie kochana, bo my z Ada jeszcze nigdzie nie idziemy:rofl2:

Moj maluch tez sie rusza i nie przeszkadza mu ze mame booooooli, rusza sie mnie ale za to konkretnie

RENIU nigdzie się nie wybieram w tym tygodniu od przyszłego mogę ale w tym absolutnie....a poza tym czekam na Ciebie i Katję....:-):-):-):-) mój dziś zobaczył torbę moją do szpitala i dostał ataku śmiechu:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: nie wiem niby z jakiego tytułu(nie jest duża)....jutro mam wieczorkiem wizytę zobaczymy co tam w trawie piszczy....:-):-):-):-)

reklama
Mam na jakies grzyby,drozdze i czekam na te wyniki czy moge naturalnie rodzic,czy s.n.Ja tez chcem z wami rodzic:-)takze czekam na was ale co bedzie to bedzie.

Do góry