reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

An ty to masz męża, że tak sam wpada na takei pomysły :sorry: My to napewno sami na święta :-(, więc grzebie w necie szukam jakiś przepisów co nieco może mi się uda przygotować, ale takie prawdziwe święta i tak obchodzimy 27 kwietnia, wtedy do nas zjedzie sie rodzinka i bedzie wesoło :-)

reklama
Dziewczyny jak będziecie miały chwilunie to zajrzyjcie na przepisy, moze podrzucicie jakies ciekawe pomysly na swieta, bo ja pierwszy raz cokolwiek robic chce i nei chce trudnych rzeczy :zawstydzona/y:

Iwonka - przykro mi ja świeta u mamy spędzam i nie specjalizuje sie w wyrobach swiątecznych - umiem tylko jednego mazurka upiec i on taki średnio typowy mazyr ale pyszny, Jak chesz wrzuce przepis (tylko 2 placki sie piecze ale jak termoobieg to mozesz na raz wrzucić na 2 blachach).

Nasi rodzice mieszkają 100 km od Poznania i jedziemy do nich, Jak bym zaczęła rodzić szybko wracamy, nie chce rodzić tam bo szpital na fatalną opinię (zreszta sprawdziłam: )

Jak bym miała pobolewania pewno ugotuje po jajku i tyle. Moze mam brata z jaką wałówką wyśle, ale wole pojechać, zrobić runde po rodzinie i na jakiś czas z głowy;-)

Jestem z siebie dumna bo w końcu się zebrałam i wstawiłam pranie-pieluszki i takie tam, a kupka do prasowania rośnie, może dziś choć kilka ubranek poprasuję.
Jestem taka ociężała że szok masakra.

Właśnie patrzyłam sobie przez okno jak Dominik zjeżdża z górki na saneczkach z jakimś malutkim brzdącem. Mam kolejny dowód na to, że będzie wspaniałym i opiekuńczym starszym braciszkiem :) Bardzo raduje to moje matczyne serduszko :))

Witam wszystkie kwietniówki....

LADY jak tam badania....posżło....

MAJECZKO mam nadzieję,że wrócisz już z Michasiem....

RENIU twoje emoty są zajebioza....zawsze mi humor poprawiają....

KASIU witam Cię kozo jedna....

SILA jeszcze Pieti nie zaciągnęłaś na na podpisanie umowy na neta....tęsknimy za Tobą....

MADZIUJKA:-) witam.....

dziś jakieś ciśnienie do tyłka niskie chodzę nietomna....:baffled:

MASIU jak fajnie,że juz będziecie wychodzić super....

KACHURKU super tekst:-D:-D:-D:-D

hej tak sobie was czystam... moja koleżanka rodzi w kwietniu i jej polecałam ten portal...

co do ubierania maluszka...ubierajcie go tak samo jak siebie ... bb to dobra skarbnica wiedzy ....

wrazie jakiś pytan -piszcie smiało...ja swój poród pamietam jakby był wczoraj... jak zamknę oczy i pomyslę to pamiętam kazdy skórcz....

powodzenia życzę

reklama
Dzięki Żanetka każda rada jest nam przydatna....

a tak przy okazji się zapytam ten spirytus dla dzidzi u mnie w sklepach są tylko 95% mozna je rozrobic czy jak bo słyszałam,że ma byc tylko 70% a u mnie nie ma takiego....

Do góry