reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Iza, Asia i ja mam większość bez metek bo też w spadku :sorry: no a wiadomo te w spadku to troche sprane, wiec nawet jak porównywałam z tymi co mam nowe z metkami to jakoś się nie da :baffled: bo jedne albo wąskie i długie albo krótkie i szerokie albo jeszcze inna mieszanka i weś i weś :baffled: no ale faktycznie później pewnie się wyczuje co i jak :tak: No a ja metek z tych nowych nie odciełam :confused2: poprosze mame żeby mi to zrobiła jak przyjedzie bo ja to niezdara, spróbowałam i jakoś mi nie wychodzi i mi po szwie idzie tam, gdzie metka była :wściekła/y:
An no to przypomniałaś i mi o truskaweczkach, jak ja uwielbiam uhmm... tylko że te ze sklepów to teraz takie drętwe :baffled: poczekam na te czerwcowe o ile mozna jesc przy karmieniu piersią... ja to dziś znow wsunęłam połowe arbuza bo uwielbiam jak mi się sączy ten soczysty soczek z kącików ust hihi :-D:-D:-D cała upaćkana oblizuję się jak dziecko :-D

oj ja sie nameczyłam z metkami, siedziałam i małymi nożyczkami obcinałam przyb szwach jak mozna było, nawet spoko mi wyszło.

Niestety tak jak Iza znalazła na truskawki trzeba bedzie uważać:eek:

reklama
Witam wieczorową porą
Byłam u mojej okulistki i tak jak przeczuwałam mam zalecenie do cesarki
dobrze że się dowiedziąłm przed porodem tylko teraz mam pełno w porach ja jej niechciałm i co ja mam teraz zrobić jak cała się trzęsę :baffled:

ANRUSKU dasz radę a CC zaplanowaną pójdziesz raz dwa i już będziesz tulić swego szkaraba jak nasza MASIA....nie martw się porozmawiaj z lekarzem swoim i ci na pewno wsio wytłumaczy....

Anrus a jaka masz wade jesli mozna, napewno juz pisalas ale nie chce mi sie znowu szperac:-p, pytam bo sama nosze bryle i jakos o tym nie pomyslalam a tu mi nawet nie wspomnieli:baffled:, a nosze je po moich dzieciach takze pierworodka w okularach jestem:-D

Nie boj bedzie dobrze porozmawiaj z lekarzem jak mowi Ada i on ci wyjasni, bo teraz to predzej niewiedza co to cesarka:eek:, a czego sie nie zna to sie boi wiesz jak jest:tak:, glowa do gory

Jestem

Z tego wklejania nic mi sie wyszło. Nie wiem który kod mam wpisać i w które miejsce:no:tępak jestem i już.

Anrus bo nie pamiętam a jaką wadę masz wzroku że zaleca cc? -ja to jestem nastawiona na cc nawet jeśli moje nadcisnienie nie będzie wskazaniem- chcę i już

ADA _ ALE DAJESZ CZADU NA TYM WATKU !!! NAPISALAS PONAD 1270 POSTOW. DRUGA W RANKINGU JEST LADY, ALE ONA MA OK 660.

SZOK :szok:

szokiem jest twoje 365 ... na nie cale 2 miechy hahaha ....prosta matematyka sie klania .. przelicz sobie ile bedziesz miala ..za 8 miesiecy.. a pozniej pisz o szokach:eek:

Hej dziewczynki.....

An mam nadzieję,że będzie wsytsko ok u Cie dasz radę...https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/ to link jak wkleic suwaczek.....

KASIU ciesze się,że ię odezwałaś bo miałam Cię dziś bombardować smsem gdybys sie nie odezwała....

RENIU MADZIUJKA no wy starsze panie nie mogę:-):-):-) buziam:-)

Dziewczynynja też puchnę nogi mam jak kaczka....ale ciśnienie mam w normie...mocz robiony tydzień temu też ok....ale moze dla pewności zrobie se znowu....rano jak wstaje opuchlizny nie ma więc myśle,że jest ok jakby utzrymywała się non stop to wtedy tzra zgłoscić lekarzowi....a najlepiej zrobic badanie moczu jak wyjdzie ok to opuchlizna niestety będzie już na tym etapie cały czas tak myślę....

IZUNIA a co ty tak sledzisz kto ile postów pisze popatrz odkad jesteśmy porejestrowane :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D nie ważne ile ale co pisze...:-);-):-):-)

SILA bidulka nasza tak mi Ciebie brakuje a niech juz tez rodzi jest na finiszu to po co powstrzymywać skurcze jak są takie duże ostatnio miął rozwarcie na 1.5cm to ródź Alanka.....

MAJA a ty co tu robisz paszła rodzic...:-):-):-)

hmmm....ciekawa jestem jak tam poszło Agusi....

LADY ty to jesteś dobra słyszałam,że miałaś wysoki cukier a tu czytam czekoladkę to to torcik ładna dieta:-D

MASIU twój Leoś to słoneczko na nasze pochmurne dni cudny....

LUCKY to widzę,z T się tuli od wczoraj bo jej nie ma....:-) ajajaj ciekawe jak tam u niej...szczęśliwa bo sie długo nie widzieli....

Iza nie rozumie ale ok.....zamieść info te na wątku przydatne informacje po to są....:-):tak::tak::-):-):-)
Adus gratki za cierpliwosc ..... jestem w szokuuuuuuuuuuuuuu ja bym jednak nie potrafila:-D:-D:-D

reklama
czego nie rozumie nie komentuje póki co....nie interesuja mnie sprawy kto gdzie dlaczego i kto ile pisze to chyba nie te forum....podkreślam liczy się nie to kto ile pisze ale co pisze....

Do góry