iwonkablaz
Fanka BB :)
An jak bedziesz na gygy to sie odezwij ja ci wytlumacze jak to szybciutko z tym suwaczkiem ja tez ciemna i probowalam tysiac razy wiec na nasz "ciemniejszy" (bez urazy oczywiscie :-)) rozum ci powiem co i jak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może ja wyjaśnię, bo kogoś tu uraziłam nie mając takiego zamiaru.
Weszłam sobie na marcóweczki poczytać co tam u nich, czy już wszystkie porodziły itd. I tam jedna z babeczek poruszyła temat w jaki sposób można obejrzeć, kto ile postów napisał w danym wątku. Jako że jestem tu nowa i nie wiedziałam o takiej opcji - to zerknęłam sobie z czystej ciekawości do nas. No i tu mi się właśnie mocno na oczy rzuciła ta różnica ogromna między ilością postów Adusi a reszty. Ale ja NIKOGO nie potępiam Nie wiem czemu się poczułyście zaatakowane i tak bardzo nerwowo zareagowałyście, zwłaszcza Ty Kasiu...
Może złamałam jakieś niepisane prawo netykiety... nie wiem.... wybaczcie.
Smutno mi...
A miałam dziś w nocy taki fajny sen, który wprawił mnie w super nastrój - że już urodziłam moją córeczkę i tuliłam ją i karmiłam piersią.... ech... no cóż, widać nie było mi pisane mieć dzisiaj dobrego humorku. Taki kubeł zimnej wody na głowę z rana...
Oszczedz mi swoich ocen.. bo mnie one nie interesuja.. szkoda ze mnie nie zansz i nie wiesz ze to co zostalo napisane to jeszcze nie atak. a przedewszystkim nigdy tu nie bylo takich sytuacji jak teraz ...:-)zadnej z nas przez tyle miesiecy nie przyszlo do glowy zeby wytykac czyjes posty.. kto ile napisal .... NIE MARTW SIE I TAK JESTES REKORDZISTKA!!!
Ale coz dla nas i tak nic z tego nie wynika.....
I teraz mozesz napisac ze cie zaatakowalam....dla mnie dyskusja z toba w tym momencie zostala zakonczona
och jaki mialas fajny sen ...... manipulacja nie udana
Dziewczyny co się z Wami dzieje??i napewno nie maial jakis zlych intencji...a Wy naskoczylyscie na nia....czy to powod by komentowac? no nie wiem moze was to urazilo a dla mnie to jakies szukanie zaczepki.... to chyba hormony szaleja przed porodem...sorki ale takie jest moje zdanie zaraz mi sie oberwie co? hahahahahprzeciez Iza tylko podkreslial kto ile tu postow nastukal
Iza nie przejmuj się, nie napisałaś nic obraźliwego i szczerze mówiąc nie rozumiem tych uwag kasi ale może jej poprostunie przypadłaś do gustu i to wszystko