reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

Kachurku i Silku, dzieki wielkie za rade i otuche w sprawie USG.
Troche sie martwilam, bo w drugim miesiacu ciazy mialam 2 usg w odstepie 3 tygodni, no ale to byl wyjatek. Lekarze w UK, zwlaszcza w zatloczonym Londynie, gdzie nie maja czasu na cackanie sie z kazdym z osobna, sa czasem bardzo nonszalanscy.

Ada, dobra nasza. Bedziesz nasza inspiracja, jesli ktorejs przytrafi sie podobna sytuacja (odpukac, puk, puk)
Zapomnij o tym idiocie.
Popieram Cie calym sercem. W zyciu mozna isc na rozne kompromisy, ale nie kiedy chodzi o ciaze, zdrowie, czy wlasne dziecko.

Sciskam

reklama
Witam was dziewczynki!!! NiaNiu gratuluję chłopca :-):-):-):-).Mi jeszcze trochę do stwierdzenia zostało, w środę zaczynam 2 trymestr.Wizytę u gin mam za miesiąc dopiero dluuugie 4 tygodnie a juz tak bardo bym chciała dzidzię zobaczyć:-:)tak:.Ale będę cierpliwa.Mam nadzieję że u was niedzielny poranek jest cieplejszy niż u mnie.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zmykam.Tak się zastanawiam kiedy ja się dowiem co to a cudo u mamusi w brzuszku tak spokojnie sobie na razie siedzi.

Witajcie Dziewczynki,

Aduś04, nie przejmuj się. Nie jesteś sama . Ja jutro zaczynam 14 tydzień, a następne usg będę miała dopiero w 20 tygodniu. Zatem przede mną jeszcze ponad 6 tygodni czekania do momentu kiedy ujrzę mój skarb.
Podobno cierpliwość jest cnotą ;-)Zatem...

Pozdrawiam

Cześć Dziewczyny ! :-)

W piątek miałam USG. Bejbik ma 6,2 cm piękne rączki, paluszki, nóżki i ... bródkę w trójkącik jak tatuś hihi :-D Oczywiście pomiary all ok (tzn. na zespół Downa i kość nosowa).

Jestem szczęśliwa !!!! Dokuczają mi już tylko sprawy z ciśnieniem.

No i lekarka BY mnie wyśmiała, ale ja się dam w plasterki pociąć, że czuję dzidzię, takie delikatne pukanie. Za miesiąc wszystkie będziemy już tego pewne.

Po USG oznajmiliśmy synkowi nowinę. Reakcja cudowna :-D Rozpływam się od jego przytulania, pytań, całusków w brzuszek :tak:

O Boże naprawdę będę mamą !!!!!!!!!!!!!!! :-D

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE !!!!!!!!!!!!

Witajcie:-)
Trochę mnie nie było, ale was i tak tu mało:-( No tak weekend. Też z niego korzystałam. W piątek pojechałam do gina sprawdzić jak działają leki i te dziwne skurcze i ciągnięcia brzucha, to właśnie moja maciczka:blink: wreszcie się ruszyła i zaczęła współpracować <jupi>. Jeżu jak się cieszyłam. Ponoć teraz już z górki. No i nie muszę aż tak rygorystycznie siedzieć w domu.
No to pojechałam do przyjaciółki pod poznań. Byłam dużo na świeżym powietrzu, spacery, relaks itp. Moja przyjaciółka jak się dowiedziała, że jestem w ciąży normalnie oniemiała i z pół godziny była w lekkim szoku:-D potem ciągle o wszystko wypytywała.

reklama
Do góry