reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Hej Babeczki wieczorową porą.
Wpadam tylko na chwilę.
Cieszę się że z Maśkiem wszystko w porządku. Jesteś niemożliwa Masiek- żeby ze szpitala pisać:-D
Dziś spałam niespokojnie, jakoś taka rozbita wstałam no i oczywiście jak zawsze ostatnio z nogami jak u Fiony.
Potem rodzinka małża zjechała i pojechaliśmy na działkę na budowę co by brata się poradzić.
Potem obiad no i niedawno pojechali.
Teraz wstawiłam serniczek, bo na 19 mamy znajomych, małżowi wódeczki się zachciało, mamtylko nadzieję hehe że nie będzie jazdy do szpitala:-)
Trzymajcie się dziewuchy i miłego wieczoru.

reklama
HELLO ja jeszcze nierozpakowana ale bałam sie w nocy jak ciul miałam takie bóle jak na @ i to silne,że myślałam,że padnę zaczynam sie bac porodu....:baffled::baffled: ale nad ranem przeszły....i INGRID ty nie strasz,że mdłości to bliski finał,bo ja od tygodnia mam a od wczoraj to na maksa jak wcześniej na początku ciąży i zaczynają się nasilać....tfu tfu tfu....jeszcze dwa tygodnie i mogę:tak: tylko ten mój brzuszek coraz niżej i to mnie martwi a le od środka w stanie nie naruszonym szyja się trzyma i to mnie cieszy....a mi wczoraj zamek pękł w kurtce znowu ludzie już nie mam siły go naprawiać.....ja mam już poprasowane.....musze tylko łóżeczko rozłożyć i ubrać pościel i witaj synku w domu....aha cały czas zapominam o tej wanience...wiecie co dziś latałam jak głupia po domu normalnie mi się na sprzątanie wzięło...poukładałam we wszystkich szafkach ciuszki stare popakowałam do oddania....

RENIU mój szkrabik też się rusza mniej nie raz ma dni,że skaczę a nie raz od wczoraj mniej rusza się ale mało i martwi mamunie.....

MAJU jak tam u CIĘ?????PISZ!!!

MASIEK czytam i przez Ciebie nie odzyskam równowagi psychicznej tak bardzo się cieszę i jestem hepi jak czytam o Tobie i Leonku....normalnie łzy same lecą.....ale nas zaskoczyłaś.....życzę Wam wszystkiego najlepszego.....

Masiek Ty aparatko, bez netu zyc nie mozesz czy bez nas:-D;-), super ze jestes, ale bym Cie wysciskala tylko troche daleko jestes:sorry2:, odpoczywaj duzo zbieraj sily, bo z tego co piszesz to Leonek charakterny:-D, da mamie popalic w domciu:cool2:;-), dzielnie sie spisalas jeszcze raz GRATULACJE dla calej szczesliwej trojeczki i Mopsi

Adus no wlasnie stracha te chlopaki napedzaja:-D:-D

Masiu dzielna jestesc caluski u usciski dla Was dwoja.... jeszcze troszke i smigac bedziesz bo ty wytrwala i mocna i silna jestes!!!!! fajnie ze maluszek Ci je z piersi :) Trzymam za Was kciuki mocno!!!!!!! jeju znowu te dreszcze mi przeszly ...tylkio ze tym razem na wiesc ze tu juz jestes na forum jeju...ale emocje..........jeju trzymajcie sie cieplutko juz sie nie moge doczekac na kolejne wiesci i relacje od Ciebie!!!!!

Dzień dobry kobietki :-)

Wczoraj wieczorkiem tatusio sprawdził tętno u córuni i naliczył ok 150 uderzeń na min więc to jest chyba bardzo dobry wynik :tak:

Tetno dziwecka to od 120 do 160 to norma wszio w pozadku z maluszkiem :))))

Renatka - to strzyżenie to na głowie czy gdzieś indziej? Masz w domku własnego prywatnego fryzjera? :)

Lady Ty naprawde na siebie uwazaj bo Ty masz z tym ciscnieniem:angry:

No i powiedzcie mi (sama powinnam to wiedziec:no:) czy wasze dzidzie tez takie spokojniutkie teraz? wiem ze maja juz mniej miejsca ale..... no moj od wczoraj taki ciechenki gdzies tam sie wiertnir i juz:-( tylko czkawke ma regularnie:-D, niby te 10 ruchow jest:sorry2:

Do potem Kozochy

RENIU--- CIESNIENIE DZIEKI MOIM LEKARSTWOM NA ICH SBICIE JEST IDEALNE I NAPRAWDE TERAZ UWAZAM NIE LATAM Z MOPEM JAK PERSZING....CHYBA NAPRAWDE TRZEBA BYUC DOCISNIETYM DO MURU NA MAKSA BY PRZYSTOPOWAC......

A JESLI CHODZI O RUCHY MALUSKZOW NASZYCH TO U MNIE DALEJ SA INTENSYWNE... ALE TO ZALEZY OD WIELU RZECZY BO NP WAGI MALEGO I ILOSCI WOD PLODOWYCH JA MAM ICH PONOC BARDZO DUZA ILOSC LEKARKA MI MOWILA I MOJE DZIECIATKO MA NARAZIE 23OO....ALE WIADOMO ZE JUZ POD KONIEC BEDZIE CISZEJ I SLABIEJ TAM BO JUZ CORAZ MNIEJ MIEJSCA :)))

Kurcze wiecie co>??? nie wolno nic zachwalac przed zachodem slonca bo to chyba sie soprawdza jeszcze rano Wam pisalm ze w nocy nie latam juz do kibelka i ze ogolnie mi sie od jakiegos czasu to uspokoilo...a to bylo dobre bo dzis jak na zlosc laduje w nim czesto i gesto!!! i tak jak u Madziujki... pare kropelek z trudem ....wrrrrrr nie no juz nic nie zachqwalam hahahaha :-D

Jak tam samopoczucie Wasze?

Masiu w sumie to masz fajnie że Cię wzięło tak z zaskoczenia. Nie miałaś nocy nieprzespanej przed planowaną cesarka, rozmyślania jak to będzie wyglądało, żmudnych procedur przyjmowania do szpitala, badań, przygotowań, itp, itd.. A tak rachu ciachu 3 godzinki i Leonek na wolnosci!

KACHURKU rachu ciachu :-D:-D:-D....ale masz rację tak to by myślała stresowała się a tak to szybko rachu ciachu....i Leoś jest z nimi....

Heja jak tam samopoczucie ??????? ja teraz wlazlam na allegro i ogladam wozik dalej ... no nie moge wybrac siopra ma polski stanislaw i kaze mi brac a ja nie chce go.... i szukam dalejj nooo bo ja niezdecydowana noooo

nazarlam sie kanapek tyle i 3 zabki czosnku i sie zle czuje masakra nooo

reklama
LAdy ja wózka też jeszcze nie kupiłam wybrałam jeden model i już nie oglądam im więcej tym gorzej daj spokój nie patrzę już....a ty miałaś juz coś wybrane zastanawiałaś się tylko nad kolorem czy już inny w planach....

Do góry