reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

a malego ocenili na 36tc
ale jest w inkubatorku bo maly i cos tam z puckami

oki koncze bo tatus przyszedl i mowi ze mlody zaraz przyjdzie na cyca

buziaki do milego

reklama
Dobrze Masiu, że tam też masz cioteczki, co Ci pomogą w razie czego. A napisz proszę jak Tobie i Leonkowi idzie picie mleczka? Nauczył się już porządnie przysysać?

No dziewczynki, byłam właśnie na zakupach, kupiliśmy z DD 3 grzechotki dla Patrysi, dwa pajacyki, a dla mnie majty połogowe w wersji sexi kabaretki i te duże pieluchy poporodowe. No i najważniejsze - podbiłam legitymację, teraz muszą mnie w szpitalu przyjąć bez gadania :))

No to jestes juz Iza technicznie przygotowana. Ja sie własnie mobilizuje do wyjscia w miasto w ramach spaceru i sprzeniewierzenia czasu (mój miły bedzie w domu dopiero ok północy). Kupie dzidzi przewijak i kto wie moze jeszcze cos tak z rozpusty. Grzechotek nie kupuje- na początku maluszek i tak ich nie kuma a poza tym trzeba dać szansę wykazania sie ciociom i wujkom.
Nie mam tych podkładów poporodowych. Nigdzie ich tu nieznalazłam:szok: ale za to kupiłam takie wielgachne podpaski- moze wystarczą.
Ingrid jak masz gdzies w poblizu tesco zobacz w tesco .. powinny byc maternity towels i gatki jednorazowe .. zanjdziesz to na polce z art. dla dzieci..a ja nie bedziesz mogal zanlesc to mozesz je zastapic zwyklymi wielkimi podpachami byle by nie mialy tej ,,plastikowej,, faktury jak alweys( bo sie odparzysz )

Wieczorkiem sobie poczytam co u WAs, bo zaraz mykam na przymiarke alb na komunię, Ale normalnie od rana jestem na nogach - wielkie uzupełnianie zapasów żywieniowych, zakupy dla małej, wypad na pizze i dp Ikei po jakies pierdoły (no i skurczy dostałam ale takie dziwne mało bolesne ale pojazwiały sie w miare regularnie, ale to pewnie te przepowiadające (czy od latania)

BUziaki:-)

Po karmieniu. Nie za fajne. Mały nie wiem czym ale gryzie mi sutki.
Ale i tak ciesze się, że je.
Probowalam wstac. Dalam rade odprowadzilam malego do drzwi.
A tatus poszedl go zaniesc.

Kolejna rada dla mamus spakujcie niedrapki. Maly ma takie dlugie paznokcie a wszpitalu nie obcinaja bo cos tam. Dopiero w domu mozna.

Masiu - jesteś dla nas teraz skarbnicą mądrości i ciotką dobra rada :)) Co my byśmy bez Ciebie zrobiły słońce?
A pazurków pewnie nie obcinają bo są jeszcze za miękkie...

Uaaa ależ sobie znowu pospałam, zaczyna mi to w nawyk wchodzić... Pewnie jak moje słonko się pojawi to też będę sobie w dzień podsypiać razem z nią :)

reklama
Kurcze, kobietki, wrócił mi lodówkowstręt.
Jakoś tak do 5 miesiąca ciąży jak otwierałam lodówkę to zapachy ze środka od razu goniły mnie do kibelka... Teraz może nie jest tak drastycznie, ale strasznie mnie mdli jak do niej zaglądam, bleee. :baffled:

Do góry