reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Dobrze Masiu, że tam też masz cioteczki, co Ci pomogą w razie czego. A napisz proszę jak Tobie i Leonkowi idzie picie mleczka? Nauczył się już porządnie przysysać?
No dziewczynki, byłam właśnie na zakupach, kupiliśmy z DD 3 grzechotki dla Patrysi, dwa pajacyki, a dla mnie majty połogowe w wersji sexi kabaretki i te duże pieluchy poporodowe. No i najważniejsze - podbiłam legitymację, teraz muszą mnie w szpitalu przyjąć bez gadania )
No dziewczynki, byłam właśnie na zakupach, kupiliśmy z DD 3 grzechotki dla Patrysi, dwa pajacyki, a dla mnie majty połogowe w wersji sexi kabaretki i te duże pieluchy poporodowe. No i najważniejsze - podbiłam legitymację, teraz muszą mnie w szpitalu przyjąć bez gadania )
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
welcome Ingrid;-)Wielkie dzieki Kasia!!!
Ja sobie z tych informacji również skorzystałam i juz zrobiłam listę na paczuszkę z Polandu.
MASIU fajnie ze jstes .. ja normalne odlecialam jak przeczytalam ze LEOS juz na wolnosci .. ide poczytac co naklikalas:-)
ka32sia
Mamusia z piekła rodem
Ingrid jak masz gdzies w poblizu tesco zobacz w tesco .. powinny byc maternity towels i gatki jednorazowe .. zanjdziesz to na polce z art. dla dzieci..a ja nie bedziesz mogal zanlesc to mozesz je zastapic zwyklymi wielkimi podpachami byle by nie mialy tej ,,plastikowej,, faktury jak alweys( bo sie odparzysz )No to jestes juz Iza technicznie przygotowana. Ja sie własnie mobilizuje do wyjscia w miasto w ramach spaceru i sprzeniewierzenia czasu (mój miły bedzie w domu dopiero ok północy). Kupie dzidzi przewijak i kto wie moze jeszcze cos tak z rozpusty. Grzechotek nie kupuje- na początku maluszek i tak ich nie kuma a poza tym trzeba dać szansę wykazania sie ciociom i wujkom.
Nie mam tych podkładów poporodowych. Nigdzie ich tu nieznalazłam ale za to kupiłam takie wielgachne podpaski- moze wystarczą.
asiakow
Fanka BB :)
Wieczorkiem sobie poczytam co u WAs, bo zaraz mykam na przymiarke alb na komunię, Ale normalnie od rana jestem na nogach - wielkie uzupełnianie zapasów żywieniowych, zakupy dla małej, wypad na pizze i dp Ikei po jakies pierdoły (no i skurczy dostałam ale takie dziwne mało bolesne ale pojazwiały sie w miare regularnie, ale to pewnie te przepowiadające (czy od latania)
BUziaki:-)
BUziaki:-)
masiek
Mamy kwietniowe'08
Po karmieniu. Nie za fajne. Mały nie wiem czym ale gryzie mi sutki.
Ale i tak ciesze się, że je.
Probowalam wstac. Dalam rade odprowadzilam malego do drzwi.
A tatus poszedl go zaniesc.
Kolejna rada dla mamus spakujcie niedrapki. Maly ma takie dlugie paznokcie a wszpitalu nie obcinaja bo cos tam. Dopiero w domu mozna.
Ale i tak ciesze się, że je.
Probowalam wstac. Dalam rade odprowadzilam malego do drzwi.
A tatus poszedl go zaniesc.
Kolejna rada dla mamus spakujcie niedrapki. Maly ma takie dlugie paznokcie a wszpitalu nie obcinaja bo cos tam. Dopiero w domu mozna.
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Masiu - jesteś dla nas teraz skarbnicą mądrości i ciotką dobra rada ) Co my byśmy bez Ciebie zrobiły słońce?
A pazurków pewnie nie obcinają bo są jeszcze za miękkie...
Uaaa ależ sobie znowu pospałam, zaczyna mi to w nawyk wchodzić... Pewnie jak moje słonko się pojawi to też będę sobie w dzień podsypiać razem z nią
A pazurków pewnie nie obcinają bo są jeszcze za miękkie...
Uaaa ależ sobie znowu pospałam, zaczyna mi to w nawyk wchodzić... Pewnie jak moje słonko się pojawi to też będę sobie w dzień podsypiać razem z nią
reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Kurcze, kobietki, wrócił mi lodówkowstręt.
Jakoś tak do 5 miesiąca ciąży jak otwierałam lodówkę to zapachy ze środka od razu goniły mnie do kibelka... Teraz może nie jest tak drastycznie, ale strasznie mnie mdli jak do niej zaglądam, bleee.
Jakoś tak do 5 miesiąca ciąży jak otwierałam lodówkę to zapachy ze środka od razu goniły mnie do kibelka... Teraz może nie jest tak drastycznie, ale strasznie mnie mdli jak do niej zaglądam, bleee.