reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Wy tu jak zwykle o piciu i seksie, uważajcie co trochę, bo nam naślą jakieś kontrole;-)
Ech likier:blink: mi się tak marzy ostatnio różowe wino:happy2: wiśnie w spitycie, torcik z alkoholem:sorry2: mogę na razie tylko pomarzyć.
I seksik:rolleyes:
Oj będzie się działo jak tylko dostaniemy pozwolenie:-D

Aduś cudownie, że Amirek się obrócił, teraz już tylko do przodu. Mam nadzieję, że długo trzymać w szpitalu cię nie będą.

guglag nie zła ta twoja apteczka. No mi takich cudów nie przepisali. Na początku miałam luteinę, cały czas mam magnez, w między czasie były leki rozkurczowe na serduszko (i one prawdopodobnie przyśpieszyły skurcze). Dostałam serię zastrzyków. A teraz łykam tylko magnez, nospę i pijam melisę. Ale pocieszam się, że już nie długo i koniec:tak:

No i ciekawe, jak to będzie. No która będzie pierwsza?

reklama
oj Masiu mi sie chyba tez marzy to wszystko co napisałaś:sorry2::tak:;-)
która pierwsza:confused::confused::confused: hmmmm......... po dzisiejszej nocy i poranku to ja bym juz chetnie na porodowke pojechała:zawstydzona/y::dry::sorry2: wogóle dzisiaj jestem jakaś zmeczona juz tym wszystkim to chyba przez to że coraz więcej tych różnych bóli odczuwam no i jak dzidzia sie wierci to juz tak boli:baffled: ze dzis jak wstalam to normalnie ryczeć mi sie chciało:baffled::no:
dobra juz nie marudze bo to nie ten wątek:sorry2::-p

Wczoraj po porannej kontrolce ledwo dojechałam do domu i już spałam. Po południu odwiedziła mnie Kas z małym Stasiem. I przetestowali kilka razy stół do przewijania:tak: i wózek, tzn. mały słodko sobie w nim spał. No z przerwami by przyjrzeć się ciotce, pogadać po swojemu, poprzeciągać się, najeść. Cudo taki mały niemowlaczek. A jak pachnie. Cały pokój od razu pachnie niemowlaczkiem:tak:
Jak Kas pojechała do domku, to się tak rozmarzyłam.

witajcie dziewczynki!przez jakiś czas nie miałam dostępu do netu,teraz trochę nadrobilam zaległości i widzę że tu już ostry wyścig na ostatniej prostej:-)ja to bym chciała jeszcze ze 2 tygodnie pochodzic z brzuszkiem bo lubię te moje okrągłości ale nie wiem jak to będzie...fakt,że coraz więcej ciągnie i uciska tu i tam... mężus ma ostatnio jazdę,że urodzę na dniach i ciągle wydzwania do mnie z pracy a jak jest w domu to średnio trzy razy na godzinę pyta czy już rodzę:-) a w nocy już przeszedł samego siebie budząc mnie z pytaniem czy jedziemy do szpitala bo podobno jęczałam przez sen

czesć..
Gratuluję i ja 9 okienka jeszcze troszkę i wszystkei wskoczymy w 9..ma ktoś wogóle termion z końca kwietnia? Bo mzoe i tak byc że ostatnia wejdzie w 9 a druga z nas urodzi..;-)

Ciekawe która sie rozpakuje pierwsza..masiek albo SIlka...Izabelinda też mi pachnię już porodem ;-)

A mi się cos dzieje chyba hahahha wiecie że mam problem ze spaniem..wstałam jak zwykle zjadłam śniadanie i od 8:30 do 12 leżałam spałam i drzemałam..szok..coś mi się robi hahahah :-D

Ada trzymaj się dzieleni!!

czesć..
Gratuluję i ja 9 okienka jeszcze troszkę i wszystkei wskoczymy w 9..ma ktoś wogóle termion z końca kwietnia? Bo mzoe i tak byc że ostatnia wejdzie w 9 a druga z nas urodzi..;-)

Ciekawe która sie rozpakuje pierwsza..masiek albo SIlka...Izabelinda też mi pachnię już porodem ;-)

Ja tam ewentualnie leciutko zajeżdżam hehe. Byłam właśnie na badaniu, doktorka obejrzała, pomacała i powiedziała (pozwólcie, że zacytuję):
" Eee, do porodu to jeszcze daleeeko" :)))

Czyli to chyba jednak nie będę ja :) No i wiecie co, spytałam sie o to białko i pielęgniarki i lekarki, ale to chyba jakaś tajemnica poliszynela. Wszyscy wiedzą oprócz mnie kiedy zacząć się martwić tym białkiem. Nic mi nie powiedziały w sumie. Doktorka kazała brać Nystatynę, potem zrobić kolejne badanie moczu i pokazać się we wtorek po świętach. Nie, ja się tak nie bawię, zabieram zabawki i idę do domu :)))
I jeszcze specjalnie pojechałam szefowi zawieźć zwolnienie lekarskie a tam - cmok w klamkę - do Wawy sobie pojechał, jakby nie mógł każdego innego dnia w tym miesiącu gnojek nooo!

Kacha - szarlotka? już do Ciebie biegnę w podskokach :)

Jolcia - gdzie takich panów fajnych sieją??? jak na takiego trafić?

Masia - i co wykazała ta poranna kontrola? wszystko w porządku?

No to dawaj Izka na szrlotke:-)
Ja tez mam wizyte po swietach we wtorek ;-)moj murzynski doktor( no nie zebym byla rasistka) nie badajac tylko patrzac w oczy twierdzi ze urodze w polowie kwietnia:szok: hahaha... nie wiem po czym on tak wnioskuje chyba po wilekosci dziecka czym wieksze tym pozniej hahhaha:-D

Kasia ja też sie pisze na szarlotke!!! Już wsio wmiotłam co słodkiego w domu było (a było sporo bo maz mi chciał osłodzić dzień kobiet i słodkosci naprzywoził:-) Szczerz mówić to mogłam bym nic oinnego nie jesc tylko słodkie: na widok miesa mnie odrzuca, do warzyw mam ostatnio niechęć, zup nie lubie, ale jak bym usiadła nad blacha ciasta to by mi uszy sie trzęsły:szok: i wzasadzie tylko po słodkim mi dobrze, bo jak zjem co innego to mam zgage

reklama
Kasia a może to szaman jakiś czy voo doo ...;-)

Iza to co..nie spieszy i się co?
Mój tez mi powiedział ze do kwietnia napewno wytrzymam a potem mi mówi (nastepna wizyta 20 marca) że jak skurcze będe mieć co 7-10 minut mam jechać..i jakby cus się działo to dzwonić albo do szpitala..ech..ciekawe co mi teraz powie..bo ma zamiar mi wszystko powiedzieć co i jak..hmm ciekawe co. Mam nadzieje że usg mi zrobi i powie ile Nasz Cudek waży...

Dziewczyny jak wyparzacie butelki gorąca woda czy jakoś inaczej? Nie powyginaja się chyba co? a smoki?

Do góry