reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

Aduś wypoczywaj, nie stresuj sie, i idz jutro od rana do lekarza biduko. Czy jakieś żelazo łykasz - mi dali sorbifer (tylko nie biore codziennie bo mam zaparcia:baffled:, ale ja na granicy anemii jestem nawet jak nie jestem w ciąży)

Mykam kolacyjke jakś sobie zrobić i rozciągnąć gnaty na łóżku.
Wiecie wiadomości czy jjakiś informacji ostatnio nie moge oglądać, bardzo sie wzruszam i płacze (hormony mi szleją, jakoś łatwo wzruszenie przychodzi)

reklama
iza to miłej nocki:tak:
Kasia wiedziałam, że taka bedzie twa odpowiedz
:tak::-D:-D:-D
Adunia dobrze ze zadzwoniłas i ze w poniedzialek sie przebadasz:tak:
no dobra to ja w miedzy czasie ide robić naleśniki:-p bo zgłodniałam:-p:tak:
Kachurku rozumien cie bo ja tez sie zapisalam naforum regionalne ale nienadazam tam i niechce mi sie pisac bo sie obco czuje:-p:baffled::sorry2:
haaaaaaaaa bo ja juz ,,stara,, wydajadaczka jestem:-D:-D:-D:-D

ja tez sie zapisalam na forum regionalane ale mnie tam tak zirytowaly panny ze zrobilam zadymie i tez sie obco czuje hahahahahahahahahahaha ale wczoraj mi mesa napisaly glupie dupy(ale jestem szczera) ze co sie ze mna dziej hahahahahahawiec musze sie tam pojawic.. jak mnie wkurza to im znowu naszczekam:-D
ale nie ma jak nasze forum BB :-D

KASIEŃko nie mogę z Ciebie:-):-):-):-) naszczekałam im....ty jesteś the beściak....:-)
a co polecasz mi jeszcze na hemoglobinke kochana Kasiu jak buraki to mit bo mi wszyscy o tych burakach gadają

Wiecie, ja już pisałam, że obserwuję Was od początku, wiem o Was dużo, ale Wy mnie nie znacie, mam nadzieję, że będzie lepiej na kwietniowych mamuśkach - bo chyba będzie takie forum.

Ada poos w watrobce jest duzo....(fuj nigdy tego bym nie zjadla hahah))

Kurde Wy to farciary jestescie u mnie nie ma chyba forum wroclawskiego hahahah :)

Iza spokojnej nocki!!!!
Maja nalesniki jeju poszlam zzaraz sprawdzic czy mam produkty i wszystko mam sie ucieszylam a teraz ??? przypomnialam sobie ze mi nie wolno ....bojciu..... nie daje rady trzesie mnie za slodkim i ciagle glodna jestem noooo

I ja mykam laseczki, coś obejrze, plecki od siedzenia bolą to się położę :tak: I Aduś też ci radzę się położyć, wypocząć, odrzucić wszystkie męczące myśli i tylko skupić się na Amirku :tak:
Miłej nocki kochane!

LADY a ja słyszałam,że wątróbka ma dużo witaminy A która też nie jest zalecana w ciązy w dużych ilościach ale tylko słyszałam a jaka prawda.....

KASIEŃko nie mogę z Ciebie:-):-):-):-) naszczekałam im....ty jesteś the beściak....:-)
a co polecasz mi jeszcze na hemoglobinke kochana Kasiu jak buraki to mit bo mi wszyscy o tych burakach gadają
\
Ada pewnie ze buraki to mit... moja babka tak gada jedz buraki pij sok z burakow..... sraków a nie burakow.. bo co bo czerwone jak krew.. a i jeszce pij duzo mleka to bedziesz tez miala duzo mleka jak bedziesz karmic pierdu pierdu...krowy mleka nie pija a wytwarzaja
Ada jedz duzo miesa czerwonegi i warzyw straczkowych ...chude mieso , chude wedliny , duzo owocow i warzyw ktore maja w sobbie witC;-):tak:

reklama
Strączkowych mam zakaz w ciąży ze wzgledu na jelita choc powiem szczerze,że uwielbiam....:-p a co do mięsa masz rację tylko powiem szczerze ja całą ciąże unikam mięsa jak trza bo mam odrzut bleeeeeee... :-)

Do góry