reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

MASIU to dobrze,że sie wysypiasz a mój synek to od tygodnia ograniczony w ruchach chyba ma mało miejsca nie skacze jak kiedyś ale rozpycha się powoli ale skutecznie.....boli.....ale nie są to gwałtowne ruchy tylko powolne....ja mam niby też mieć CC boziu niech mi zrobią bo już nie daje rady ale ja dopiero za 5 tygodni bym miała a mi się wydaję to bardzo dłuuuuuuuuuuuuugo.....

reklama
No to i Ja na chwile na plotki ploteczki do Cioteczek z BB WPADŁAM :)

GRATULUJE WSZYSTKIM MAMUSIOM 9 OKIENKA !!!

Ale Wam fajnie ja cholerka jeszcze musze czekac do 22 kwietnia a Wy lada chwila bedziecie rodzily :)

Ingrid Ty z tym czopem zatujesz czy serio mowisz bo kurde nie wiem co mam myślec no co prawda wizyte mam w srode teraz u lekarki no ale do srody bede dygać....

Własnie mężus postawił mnie przed faktem dokonanym ze kolo 18 jedziemy do znajomych... uwielbiam towarzystwo ale to mi poszykowalo plany...chciLAM NADZWYCZAJNIE W SOBOTE POSIEDZIEC W DOMU NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

dopiero związałam 2 klatki jeszcze z 3 by sie przydało moze ktoras wpadnie i mi pomoze hahaha? caly dom wali tym koprem ale jeszcze troszke i nie bede go na oczka ogladac :) u mnie w kuchni normalnie warzywniakiem czuc hahaha :)jak jade do mojej mamy tol mowi ze obiadem pachne haha a ja po kapieli przeciez byla ale ten zapach mnie swierzutka przeszedl :/

Miałam robic torta skladniki juz mam ale po wczorajszym nic nie robie nie potrzebne mi jeszcze 10 kilo kolejnej nadwagi.....

Masiu ale ja Ci zazdroszcze takiego zdrowego snu mocnego ja juz nie pamietam zebym spalal slodko bez przebudzen......

Ada tak to jest jak sie szarzuje po necie w srodku nocy ...ale wiesz co sa takie zabobony ze jak mama nie spi w nocy to maly jak sie urodzi tez nie bedzie ze sobie wrytm taki juz popada hahahhaa :)

Mała mnie kopie jak nie wiem co w przeciwienstwie do Was niektorych ona sie wierci jak nie wiem jakby nie wiem jak wielka tam przestrzen miala w tym brzuszku cholewcia moze ona malo co podrosla no nic oby do srody wszystko bede wiedziala :)

Ale sie rozpisałam juz zapomnialam o czym hahahahah

INGRID już nie długo i utulimy nasze skarbeczki....a te ruchy fakt precyzyjne boooooolesne właśnie dopiero się uspokoił mój synek ale tak się wypychał że fajnie brzuch falował w zwolnionym tępie....:-):-):-) jeju czasami potrafię siedzieć i patrzeć sie na mój brzuszek non stop i normalnie nie wierzę że mam tam takiego kochanego bobaska....

Silka. Maja Ingrid gratulacje 9 okienka faktycznie czas leci szybko ostatnio ale to dlatego ze jesteśmy pogrążone przygotowaniami

co do słodkości to ja ostatnio mam właśnie na nie ochotę nawet przed chwilką zrobiłam jabłecznik taki trochę mało kaloryczny mała zawartośc cukru i tłuszczu , a przez cała ciąże nie chciało mi sie słodyczy dziwne ze teraz mam te zachcianki

Lady co do tych wycieków śluzu to chyba normalne ja też mam zwiększony teraz ten śluz i pytałam Lekarza to powiedział ze to normalne i niby żadnej infekcji nie mam bo siuśki mam cały czas superowe , więc chyba niema się czym martwić , a za tydzień mam mieć jakieś wymazy pobierane to się dowiem czy tam jest napewno ok

LADY ty mnie tu nie strasz że ja teraz nie sypiam i me dziecię też po urodzeniu choć wczoraj towarzyszyło mi do 2.00 potem się ululało a ja jeszcze się kręciłam....ja czuję że moje dziecię ma mało miejsca czuje po tych powolnych rozpychankach.....bidulek tak mi go szkoda....taki malutki w środku se siedzi i się niczym nie unteresuje....a jeśli chodzi o upławy Lady masz cały czas jakieś infekcje i im będą towarzyszyć upławy nie sądzę,że to czop....

Moi rodzice właśnie robią teraz imprezę mini bo obydwoje mają dziś urodziny ale mi się nie chce tam siedzieć z nimi przy stole zaraz mi będą gadać o ciąży wychowaniu postępowaniu będą snuć plany i mnie wkurzać a ja ostatnio szybko sie denerwuje i nie chce mi się słuchać rad....

ANRUSEK ale bym zjadła jabłecznika naprawdę uwielbiam mniam mniam...w ogóle ja jabuszka to bym mogła jeść i jeść strasznie lubię i banany ale teraz po bananach mam okropną zgagę więc ich unikam....

Aduś to zapraszam bo jeszcze mam gdzieś pól chłodni jabłuszek, my z mężem sadownicy jesteśmy , ale jabłuszka jeszcze nam się nie znudziły a teraz najlepiej mi jabłeczniki wchodzą choć unikam ciast i słodyczy to dzisaij musiałm zrobić tak dawno już niebyło

reklama
INGRID dziwne,żeby po bananach dostawać zgagę no niestety bywa ale uwielbiam banany ale odkąd zaszłąm w ciąże nie ciekawie z mym żołądkie jak zjem.....pali jak cholera....

ANRUSKU ojejej ja jabuszka uwielbiam taki zapas uważaj jeszcze wpadnę i pożrem wszystko ja tak uwielbiam jabuszka.....

Do góry