reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki 2008

WITAm się i ja wieczorkiem cały dzień przeleżałam w łóżku a u mnie w nocy taki wiatr i deszcz,że tragedia nawałnica :szok:tak się bałam,że nie mogłam spać dobrze,że leżał obok mnie mój kogucik,bo sama bym kupke w majteczki zrobiła hehehe...

MASIEK MAJU a wy gdzie kaca leczycie....szkoda,że nie mam neta w domu bo nie spałam przez wiatr a raczej huragan....:szok: pijcie na zdrowie a i ja bym szampana bym łykła.....

Mi też wszyscy mówią,że wygladam na chłopka i się dobrze trzymam(czyt.nie spasłam jak mi to powiedzieli ostatnio:dry:) ale i tak każdy mówi jak tam grubasku:wściekła/y: jak to słyszę to mnie szlak trafia.... ostatnio babie znajomej zwróciłam uwagę bo miałam nie teges dzień i mnie dobiła tym grubaskiem.....bezczelna klępa.....

A ja cały dzień byczyłam sie w łóżku i nie wychodziłam hehhe dopiero teraz a tu nima nikogo ale weekend więc normalka.....

reklama
Hej Babeczki

Wpadam tylko na chwilkę się przywitać i gonię dalej. Niedawno wróciłam z uczelni, mój Małż czekał z obiadkiem i niespodzianką w postaci przemeblowania, co by zacząć już przygotowywać miejsce dla Jeremiego... a teraz sobie poczytam co ta uWas i gonię odpoczywać.:-)Miłego dla Was

Kochane kobietki!

Wpadłam tylko życzyć dobrej, przespanej nocy i uciekam dalej do łóżka.
Niestety wylądowałam dziś rano na pogotowiu, stamtąd do szpitala mnie skierowali, w szpitalu też zbytnio nie pomogli i dlatego kuruję się sama w domu. Teraz przysiadłam na momencik na kółeczku i już mnie dupeczka boli, dlatego umykam.... poczytam jak się lepiej poczuję i będę mogła usiedzieć dłużej niż minutę.

Dużo zdrówka dla wszystkich mam i ich pociech. Dobranoc.

Cześć Laski !

Masiu----- Maju ----ale żescie pogrzały i to bez nnas nie ladnie nie ladnia a za zdroiwuie moje zadna nie wypilam ja wam dam hbihihihi Ps:czemu Was ni ma chyba odyspiacie imprezke hahahahahahaha

An----Milusia niespodzinka :)ja tez bym chciala takie nispodzinkecki:)

Izunia ----co sie dzieje? jak tylko dojdziesz do siebie to nam tu szybko zdaj relacje czemu musialas az na ostrym dyzurze wylądowac trzymaj sie i odpoczywaj puki co ....

Ada--- heja ja o dziwo super spalam zadne wiatry mi sen nie przerwaly chyba doszlam do wniosku ze trzeba sie porzadnie narobic w ciagu dnia by pasc jak kawka i tak mocno kimac..... u mnie tez szally wiatry jak nie wiem huczalo dudnialo wiem to z opowiesci meza hahahahaha i ponoc nawet pradu nie bylo.....

Ja już po ognisku cala tym dymem przesiaklam ale super bylo mowie wam wiecie ile kielbasek zjadlam>? az trzy i 4 duze kromki chlebna pol sloiczka musztardy i pol litra soku masakra

Siora jak mnie dzis zobaczyla powiedzial....Ala ale Ty jestes wielka nie ma cl.... jeju zaraz w lustro poszlam sie lampic ogldnelam z kazdej stronki i musze Wam powiedziec ze ja mysllałam ze wagowo to tK DUZO PRZYTYLAM A NIE SADZILAM ZE AZ TAK NA CIELE MI SIE TO ROZBILO NAPRAWDE ALBO MOJA MAM MA POWIKSZAJACE LUSTERKO ALBO JA SERIO JESTEM PRZEOGROMNA,,,,czy to mozliwe ze ja tak tyje po sokach pomaranczowych>? tego to najwiecej spozywam dziennie jeden litr?

Oczy mi sie kleja strasznie zaraz mujsze isc bo dziecko musze dopilnowac by porzadnie sie doszorowalo.... dzis jeszcze robilam male przygoitowania do urodzinek Dominisia ale caly sie raduje juz dzis wczoraj w nocy mi sie rozplakal ze nie hcce miec 6 lat tylko 5 ciagle a ja mu tlumacze ze suoer jest miec 6 bo jest o rok juz starszy i na wiecej moze sobie pozwolic i juz nie jest takim dzidziusiem a ten sie rozczulil i w ryk i tak przez pol godzinki az nie zasnol... masakra co ja z nim mialam a dzis w niebo wziety ze jutro jego impreza torta zamowilism wielkiego z bitej smietany boisko duze 4 na 7 ma ogolnie byc 28 porcji licze ze nikt dokladek nie bedzie chcial brac hahahaha jeszcze mam kupe roboty musze przygotowac sztucce talewrzyki szklanki i takie tam pierdoly nie wiem, kto jutro balony bedzie dmuchal 30 lekko trzeba maz mowi ze ja bo to ja mam te ploca haha a ja nie mam sily tchu mi brakuje dzis robilam mala probe hihih

Takze jutro pewnie mnie tu nie bedzie no chyba ze na upartego jeszcze zajrze... ale watpie po imprezce jeszcze tyle sprzatania szok dobrze ze mezus sie zadeklarowal ze mi pomoze...hahahahahahahah

LADY hejka też bym tak pośmierdziała ogniskiem i do tego zjadłabym kubaskę:-p:-p:-p ale chyba,że se sama przed barem odpalę w koszu na śmieci hehhehe...no to życzę udanej imprezki ja mam nadzieję,że usne dziś bo wczoraj to kiepsko i za to mojego budziłam bo się bałam wiatru tego i kazałam mu czekać aż usnę bo sie bałam....

Adus no to ja lece i zycze spokojnej nocki nie masz sie co bac jak wielka milosc kolo Ciebie sie grzeje heheheheheh caluje buzka DOBRANOC

reklama
Lady naprawde nie jestes wielka!!! Ładnie wyglądasz teraz w ciązy a wszystkie lustra powiększaja tylko w Twoich oczach. Wyglądasz swietnie i już.
Ognisko fajna sprawa, ale nie znosze ani kiełbasek ani dymu, jedyne co uwielbiam to gitare i ogień. A sok pomarańczowy z kartonów czy wyciskany?? Bo jak z kartonów to mega dosładzany i na bank ma ogrom kalorii. Ja chleje litrami soki jednodniowe i mineralkę. Pycha:-)

An fajnie masz. Niespodzianeczka pierwsza lkasa:-)

Iza szybko melduj jak się czujesz i co to było:confused: Ściskam Ciebie mocno:-)

Aduniu ja tez budziłam sie ze strachu przez wichurę. karetki jeździły w nocy kosz sie na podwórku przewrócił i hałasował. Ech wieje z prędkością setki/godzinę na bank

Asia fajnie ze się zmieści. W jednym pokoju fajnie mieć dzidzie na początku:-)

Madziujko buziam:-);-)

Do góry