reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Śliczny chłopczyk co nie KASIU pięknota aż trudno uwierzyć że tak już nasze dzidziolki by wyglądały ja zaczynam 30 tydzień ma dzidzia wg usg wychodzi starsza 2 tyg czyli ma 32 nie wiem jak kształtuje się jego waga w tym momencie i czy dalej rośnie szybciej czy nie no zobaczę jak pójdę......

Ja dziś zrobiłam dzień dobroci i zrobiłam obiad mojej famili nic takiego się nie namęczyłam rybka smażona i suróweczka a niech mają tak na odchodne:-D:tak:;-):-)
fajnie ze masz wizyte dzisiaj .... ja mam dopiero 25 lutego w sumie mialam 2 wizyty hahahah .. tez jestem ciekawa czy mi zrobi usg i czy powie jak waga ...nie lubie lutego niech sie konczy ten miesiac a pozniej juz z gorki na ,,porodowke,,:-D:-D:-D

KASIA dlatego idę dziś bo następną mam już tam u siebie 25 lutego też:-):-):-) ale bez usg choc podejrzewam,że mnie da na usg tlko muszę liźć do niej do szpitala bo w gabinecie nie ma ona :dry: ale nie jestem pewna....więc machną mi dziś....mam nadzieję....taaa luty krótki kasiu tylko 29 dni a potem oj co to się będzie działo ale fajowo....

Muszę iść zaraz po wyniki i mam stracha na maksa niby ja się czuję dobrze ale i co z tego....:-:)-:)-( kurczę no....

Witam

Choróbsko powinno sie wynieść a cholerstwo jeszcze siedzi!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ech zła jestem jak nie wiem, bo siły mi odbiera do roboty, a mam tak wiele do zrobienia.

Ściskam Was jednak z całych sił i mocno buziam:happy:

Luckymama dabaj o siebie
Adunia nic sie nie ,martw wszytstko bedzie dobrze.. strach ma wielkie oczy hehehhe (powiedziala to kasia co sama zawsze ma stracha ):-D

LUCKYMAMA dużo zdrówka

ja właśnie wróciłam z wynikami mocz super a hemoglobina dajcie spokój 9.9 :-:)-:)-(ja nie wiem żelaza nie mogę brać i mam doła na maksa muszę codziennie chlać buraki:baffled::baffled::baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no to Ada musisz cos z tym zrobbic gdyz po porodzie jeszcze bardziej ci sie obnizy( bedziesz jak zabi).... a dlaczego nie mozesz brac zelaza ? ale spadek hemoglobiny nie raz jest nie zalezny od zelaza wystarczy ze brakuje co witamin z grupy B i kwasu foliowego ja bym na twoim miejsci zaczela znowu brac kwas i B compleks.. i buraczki jak nie mozesz zelaza lub watrobke tyle ze to chyba mit ze w niej tyle zalaza;-)poczekaj na Kachurka i sie jej zapytaj..co ci radzi w tym przypadku

KASIU uczula mnie bądź nie toleruję lekarze sami nie wiedzą bo z nimi do ładu nie dojdziesz a witamin nie mogę....bo mam uczulenie na jod chrom i magnezu też nie mogę jedyne co w ciąży mogę to kwas foliowy....buuuuuuuuuuu nie wiem co zrobić

reklama
Co robi ciężarówka na urlopie z dostępem do allegro:rofl2:
robi zakupy:-D
kupiłam leżaczek-bujaczek, nie mam jeszcze wypłaty a co tam;-) ale taki fajny, moja kuzynka ma taki i jej dziecię od początku w nim sobie przesiadywało.
O zobaczcie jaki fajny leżaczek: LEZACZEK FISHER PRICE L0539 ZAWSZE TANIEJ NIZ INNI (303467168) - Aukcje internetowe Allegro

Masiek, super ekstra bujaczek :tak: Też się nad takim zastanawiam :tak: Podoba mi się i nie aż tak mocno drogi... No i ile osób już go kupiło. Pewnie dobry produkt :tak:

Aduniu, bidulko... To nic tylko Ci zostaje buraki wcinać :tak:

Dziewczynki, a ja kupiłam 2 pary spodni, ogrodniczki dżinsowe, 4 bluzeczki, 3 pary skarpeteczek, 2 czapeczki, termometr do wody i do mierzenia temperaturki dla Alanka :-) Chyba nic nie pominęłam... A dla siebie kupiłam majtki poporodowe i wkładki laktacyjne... Oglądałam też pościele, laktaror i kosmetyki, ale już kasy mi nie starczyło. Jutro pojedziemy z Piotrkiem i kupimy resztę i już będzie z główki prawie wszystko :tak:

Jeju... Już marcóweczka rozdwojona :szok::szok::szok::szok: Ale najważniejsze, że wszystko z Maluszkiem ok :tak:
A ja zaraz poczytam co naskrobałayście. Tylko nałożę sobie obiadek :tak:

Do góry