A
ada04
Gość
MASIA mi się też bujaczki z Fishera podobają są fajne i przydatne....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajnie ze masz wizyte dzisiaj .... ja mam dopiero 25 lutego w sumie mialam 2 wizyty hahahah .. tez jestem ciekawa czy mi zrobi usg i czy powie jak waga ...nie lubie lutego niech sie konczy ten miesiac a pozniej juz z gorki na ,,porodowke,,Śliczny chłopczyk co nie KASIU pięknota aż trudno uwierzyć że tak już nasze dzidziolki by wyglądały ja zaczynam 30 tydzień ma dzidzia wg usg wychodzi starsza 2 tyg czyli ma 32 nie wiem jak kształtuje się jego waga w tym momencie i czy dalej rośnie szybciej czy nie no zobaczę jak pójdę......
Ja dziś zrobiłam dzień dobroci i zrobiłam obiad mojej famili nic takiego się nie namęczyłam rybka smażona i suróweczka a niech mają tak na odchodne;-):-)
Co robi ciężarówka na urlopie z dostępem do allegro
robi zakupy
kupiłam leżaczek-bujaczek, nie mam jeszcze wypłaty a co tam;-) ale taki fajny, moja kuzynka ma taki i jej dziecię od początku w nim sobie przesiadywało.
O zobaczcie jaki fajny leżaczek: LEZACZEK FISHER PRICE L0539 ZAWSZE TANIEJ NIZ INNI (303467168) - Aukcje internetowe Allegro