reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Dzień doberek :-)
ja też już przed kompem od rana, no i już po 2 pączkach hihi, niezły początek dnia :tak:
Masiek, fajnie że jesteś spowrotem :-)
Kasia daj znać jak przeżyjesz :szok:
Renia, ja też coś mam lenia niesamowitego, mam pare spraw do załatwienia na mieście i tak mi sie nie chce :baffled:
Lady, nie martw sie, ja mam tyle kilo na plusie co Ty a jestem dopiero w 27tc :tak:także don't worry :-)
Adusia, pyszne pączusie, wirtualne to chociaż nie takie kaloryczne hihi :-D
Silka, cieszę sie że zakopaliście z małżem głęboko :-D topór wojenny :-)

Kasia trzymamy kciuki za Twoje zakochane serce:-D:-D

No wlasnie Sila, Bratka a tu przed nami jeszcze 2 miesiace:szok:

Cza paczusia wciac z tej okazji

SILA kongratulejszyn żw się w końcu pogodziliście zmądrzał chłopina

RENIU haj oj ja też obudziłam się zmęczona

BRATKA smacznego

KASIA niech ci serce tak nie pika

Renia, TYLKO dwa miesiące :tak::-D Luty szybko zleci, bo krótki, Walentynki, itp. a marzec to już tylko odliczanie :tak: Zleci :tak: Mam nadzieję ;-):-D A ja chyba se odpuszczę dziś te pączki ( tzn. już zjadłam jednego wirtualnego od Adusi ) bo coś żołądek mnie boli :baffled:

Kasieńko trzymaj się :tak: Jesteśmy z Tobą !!!!!

Laski, byłam wczoraj na wizycie u mojej "lady gin", pytała mnie jak wolalabym rodzić, ja na to że naturalnie ale sie boje bo to mój pierwszy raz, ona zaczęła mi o cesarce, że stosują nową metode szycia, nie otrzewne itp. tylko macice, no i znieczulenie tylko od połowy. Normalnie brzmiało jak bajka, prawie mnie namówiła, co dziewczyny sądzicie? :confused:

Bartka pierwsze słyszę o jakiejś nowej metodzie CC... W ogóle się na tym nie znam i nie myślę o tym... Pewnie właśnie dlatego, że to mój pierwszy raz i nie wiem co mnie czeka :tak: Zobaczymy następnym razem, ale teraz na pewno rodzę SN :tak: No, chyba, że trzeba będzie CC, to tylko wtedy :tak:

Reniu, też myślę o naszej Kasiuni :tak: Da radę, Ona tfarda a nie miętka jest :-D:-D:-D:-D

Bratka kurcze taka propozycja od lekarza:szok:, no troche jestem zaskoczona, bo to zabrzmialo normalnie jak reklama fajnego sposobu, a ja myslalam ze cesarka jest robiona z koniecznosci:baffled:, ja bym sie CHYBA nie zdecydowala ale ja mam juz doswiadczenie, ale Ty moim zdaniem mozesz to rozwazyc jak chcesz, chociaz jak mysle ze po naturalnym lepiej sie do chodzi do siebie, ale ja cesarki nie mialam, namieszalam:crazy:, WYBOR NALEZY DO CIEBIE:tak::rofl2:;-)

Oj Sila tfarda :-D ja bym sie nie chciala z nia zmierzyc:-D:-D:-D

reklama
Reniu, no właśnie też tak pomyślałam, że ta ginka jakaś dziwna... Chyba po prostu chce zarobić ;-):-) Bez obrazy dla Niej oczywiście, ale mnie też to zdziwiło :tak:

Bartka, a ile ta " przyjemność " kosztuje :confused:

Do góry