reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

mój też by mnie udusił gdybym zrobiła tak przy koledze sto procent:-):-):-) oj KASIU to mu pojechałaś nie źle obraziłaś jego męską dumę i nadszarpnęłas jego honor męski:-D:-D:laugh2::laugh2:

reklama
Kasiu z tą godziną to ja sie coś przykreciłam:baffled: niewiem czemu ale wydawalo mi sie ze sie doczytalamze mial byc o 3-ej:zawstydzona/y::baffled: to przez tą późną porę he he :-D aleś go urządziła, ło masakraale wstyd przed kumplem to sie bedzie działo:-p:-D:-D a to co on kluczy do mieszkanianie wziął:confused: oj ja na twoim miejscu tez bym sie pewnie wk...iła :-D:-D:-D to ja niechciałabym byc w twojej skórze jutro;-)

ja mu powiedzialam ze go nie wpuszcze jak nie przyjdzie za godzine.............. no nic jutro nie zyje:-) .......... jakby mnie nie bylo to mnie zakatrupil:-)

BRATKA ty się tak głośno nie śmiej jak możesz biednemu mężowi przeszkadzać :-D:-D:-D:-D:-D a swoją drogą to by się nabiegała a co niech biega

Kasiu z tą godziną to ja sie coś przykreciłam:baffled: niewiem czemu ale wydawalo mi sie ze sie doczytalamze mial byc o 3-ej:zawstydzona/y::baffled: to przez tą późną porę he he :-D aleś go urządziła, ło masakraale wstyd przed kumplem to sie bedzie działo:-p:-D:-D a to co on kluczy do mieszkanianie wziął:confused: oj ja na twoim miejscu tez bym sie pewnie wk...iła :-D:-D:-D to ja niechciałabym byc w twojej skórze jutro;-)
wzial klucze ale ja swoje do zamka w drzwiach wsadzilam:-D juz czuje ze nie zyje nawet dzwonic nie bede ............ heheh ale jaja......... a zreszta ma za swoje.. mowilam mu ...zeby przylazl na czas a wiedzial ze jestem zla na niego wiec niech sperdziela i spi po kumplach teraz to go wogole do domu nie wpuszcze bo juz jest spozniony na maxsa

Kasia napisała:
wzial klucze ale ja swoje do zamka w drzwiach wsadzilam:-D juz czuje ze nie zyje nawet dzwonic nie bede ............ heheh ale jaja......... a zreszta ma za swoje.. mowilam mu ...zeby przylazl na czas a wiedzial ze jestem zla na niego wiec niech sperdziela i spi po kumplach teraz to go wogole do domu nie wpuszcze bo juz jest spozniony na maxsa

o kur.... ale z Ciebie łobuz o masakra, aż sie popłakałam ze smiechu:-D:-D:-D dobrze że mój w pracy, bo by mi tu zrzedził ze nie dosc ze siedze nakompie to jeszcze nie dam mu spac:-D a zreszta mam duzo miejsca w lozku;-):-D:-D
nie ukatrupi cie bo maszw brzuszku dzidzie:tak::-D moj mi czasem mowi jak sie wscieka " poczekaj jeszcze 2 miesiace i inaczej pogadamy, bo teraz ci nic nie moge zrobic" buhahahaha:-D:-D:-D

reklama
złoty ząb kasiu dobre heeeeeeehe:-D:-D:-D:-D oj bidaczek....:-) skoro wie że nie rzucasz słów na wiatr to po co się dziwi i wkurza co nie:-)

Do góry