reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
Kasiu twarda sztuka z Ciebie, a cio;-):-D:-D to miłej i spokojnej nocki to się wyśpisz sama przynajmniej hi hi :-D:-D do juterka buziolek
Aduniu no ja tez robie tak jak ty z tym podczytywaniem:tak::-D no masz racje jeszcze niedawno temu odliczalam ze jeszcze10tyg i bbedzie polmetekk. a teraz do konca mi zostało 9 tyg:tak::-) szy:-)bko leci ten czas, jedyne co mnie martwi to to ze jeszcze nic nie napisalam ze swojej pracy inż. a chciałam ja oddac na poczatku marca:no::angry:

KASIu to twój idzie w zaparte też uparciuch jeden ja bym nie wytrzymała i przylazła do niego chyba zależało by jak jego wina to niech spada.....dobranoc kasiu:-)

MAJU ja też nie moge się podnieść z łóżka jak mam wstać do toalety to tragedia weź a jak czasami zaboli spojenie to idę rozkrakiem jak żaba dosłownie boli na maksa ale najbardziej mnie wkurza jak sie obkręcam to to się od razu budzę jeszcze ani razu się nie obkręciłam nie budząc....a potem jak dzidzia jeszcze urośnie to se taczki podstawie pod łóżko i mój mnie bedzie woził.....:-D:-D:-D

Kasia nie daj sie....badz twarda... reka zacznie go bolec to sam przyjdzie hahahaah kolorowych ;)

A Wy laski chyba mi nie uciekacie co?

Ada - taczki he he he:-D:-D:-D dobre:-D moja psiajak widzi w nocy ze sie gramole zeby wyjsc z łóżka to mi sie usuwa z drogi:-D no bo ona śpi z nami....:zawstydzona/y:
Ala - reka go rozboli no wiesz co hihhi:-D:-D kurde laski normalnie bosie tu zaraz popłacze przed tym kompem :-D oczywiście ze śmiechu:tak::-D

Ja cały czas jestem ... chodz plery mnie już boą od tego siedzenia.....

Jakąś suchą skore mam na buzi mi sie łuszzy... kurde córa mi za dużo witamin zabiera hihihihi

Mąż mi kupił ostatnio sam krem przeciw rozstepom... nie wiewdzial jakiej firmy i sam wybral i powiem wam ze sie smaruje nim i jakos mi dziwnie....dzis urzywam go drugi dzien..i jak sie posmaruje to nagle na ciele czuje straszny chłod w miejscach gdzie posmarowałam to normlany krem ?pierwszy raz mam taki....chlodzi jakos mnie....

reklama
Ala polecam krem Ziaja- kozie mleko na noc slicznie pachnie( cos jak dove) i mi pomaga na wysuszona skóre twarzy:tak:
Ada a ty co tam poszłac pić:confused: i to jeszcze sama:happy:
kurde nie moge sie powstrzyamc musze sie pochwalic patrzcie co wlasnie kupiłam spodenki i jeszcze kombinezonik taki lzejszy na wyjscie ze szpitala kombinezonik

Do góry