reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

reklama
no to zostalysmy same na polu bitwy:-D:-D:-D
gdzie Silka wsiorbalo ja:-) pewnie Pietia wrocil:-)

iwonka tez pewnie roze wacha od swojego

moj ma w dupie siedzi od dwoch dni w salonie przed kompem i udaje ze go nie ma....

Ta dobre PIETIA wrócił nie mogę....SILA pojawia się i znika ale jej cosik internet szwankuje a i gdzie to nasza BRATKA sie podziała....

a ja tu pisze i zerkam jednym okiem na tv bo leci film

wogole te nasze ciotki forumki cos ostatnio szwankuja i malo pisza:-) nie Ada

Masie sie cos nie pokazuje

Bratka tez wpada po nocach pisze

Niebo tez sie nie pokazuje

sadystka dentystka Kachurek .... chorenko

juz nic nie chce mowic o Reni....ta to juz wogole ma nas w nosie

MI NADODATEK W USZACH JAKOS DZINIE SZUMI JABYM MIALA DYNAMO ...zwarjuje to chyba z nerwow

właśnie KASIu dziewczyny obijają się ile wlezie renia sie tu tłumaczy jakimiś wybiciami z rytmu....sila niby net nie chodzi....ładnie małpiszonki jedne...

NIEBO musi leżec bo miała mieć pesser zakładany jak dobrze pamietam i nie wolno jej wstawać

GRYZELDA to to juz w ogóle chyba zapomniała o nas....

reklama
jak zwykle tyle tego naprodukowałyście ze musiałam nadrabiac chyba z pół godziny he he :-D:-D
Kasiu - biedna ta twoja teściowa:szok::-D:-D ale skoro sobie zasłużyła to jej wina:-p:-D:-D
Iwonka, Sila - już sie pogodziłyście ze swoimi facetami:confused::confused: chyba tak bo gdzieś was wcięlo:-D:-D
Aduniu - no to macie szczęscie :D
Wiecie co? kolejna lutówka już rozdwojona :)

Do góry