reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietnióweczki 2008

heja ;)

mój Krzychu poszedł w kime świeto lasu ;) co tam cieklawego widze ze nudno beze mnie ahahah ;) zartuje ;)

Maju ja sie tez boje ze urodze za wczesnie.. nie wiem czemu ale tez boje sie strasznie ze urodz chlopca a nie dziewczynke do brzuszka mowie sandra ale w glowie mi chlopak nie wiem czemu jakies dziwne uczucia... i mysli ze urodze za szybko....

reklama
Alu no właśnie , ja tez tak mam , z jednej strony chciałabym juz urodzić zebymiec juz dzidzie przy sobie a z drugiej strony boje sie ze jak urodzi sie za wczesnie, bedzie za maly pluca nie beda dobrze wykształcone i bedzie musiał byc w inkubatorze:-( z każdym mijającym tygodniem oddycham z ulgą że już bliżej i że dzidzia ma już wieksze szanse na przezycie gdyby (tfu, tfu) chciała juz wyjśc:tak: ale dobra nie ma smecenia , trza se wmawiać ze dzidzia sie urodzi w odpowiednim czasie i bedzie zdrowitka na 10pkt apgar:tak:;-):-D:-D

Majeczka witaj..... a tam biedna od razu:-D:-D:-D

Lady nie martw sie .. wszytko bedzie dobrze:-)

FAKT lutowki juz zaczely bieg do mety .... fajnie maja ... ale i na nas przyjdzie kolej:-)

Dziewczynki nie martwcie się wszystko będzie dobrze choć to normalne,że sie martwimy o nasze dzieciaczki dziołchy....mi w nocy trudno spac bo brzuch mi ciąży i jak sie obkręcam to sie od razu budzę....

No Maju masz racje trzeba pozytywnie myslec...ale wiesz co myslalm ze sie nie bede baal drugiego porodu a im blizej rozwiazania tym wiekszy strach mnie ogarnia:sorry2:lubie wchodzic do styczniowek i czytac co tam pisza te ktore urodzily juz... i wiekszosc ich pisze o pozbyciu sie kilogramow zauwazylas? hahahhahaha a ja jeszcze nie urodzialm a juz mysle ile zrzuce jak urodze heheh

meta juz nie długo dziewczyny niedługo tylko nam się dłuży a pamietacie jak zaczynałyśmy....:-):-):-) ja jak byłam w 6 tygodniu to se pomyslałam ku....jak ja dotrę do 12 przez mdłości tymczasem będę zaczynać 30 tydzień za dwa dni

Kasiu no nas tez przyjdzie pora.... pewnie na niektóre z nas już w marcu:-D:-D:-D
Ada - noja tez mam problem ze spaniemciezko sie przekrecic z boku na bok, zwłaszcza jak pospie dluzej na plecach:sorry2::sorry2: to potem sie niemoge przewrocic na boku nie mowiac juz o wstaniu z lozka:no:
Lady dobra jesteś ;-):-D:-D ile kilo ci spadnie...:-D:-D ja narazie staram sie o tym nie myslec, tzn wogole o wadze bo mnie ona przeraza i jedyne nad czym moge sie zastanawiac to czy dobije do 100 -wy:zawstydzona/y::-D:-D

Ja też podpatruje styczniówki i lutóweczki potem przerzucę się na marcóweczki i potem my kurczę czasami to se nie mogę wyobrazić jak to będzie po porodzie

reklama
ja tam dziwczynki ide spac .. gdyz wczoraj nie spalam do 3 w nocy z tych nerwow .........................spie sama ,oczywiscie mam focha dalej ;-)z resztam moj chlopczyk tez jest obrazony smiertelnie ;-)
D O B R A N O C K Ó Z KI do juterka ... fajnie ze mamy to forum przynajmnie mozemy sobie pogadac i posmiac sie:-)

Do góry